Влез

View Full Version : Нямам овулация...

05-22-2007, 13:04
Искам да питам дали като не ми идва овулацията мога да съм бременна тъй като правих секс и се скъса капута въпреки че приателями не уж свършил? Благодаря ви

05-22-2007, 13:06
Я си помисли какво точно нямаш?

05-22-2007, 13:10
Ми това което идва преди цикъл...

merilin1
05-22-2007, 14:28
овулация е периода, през който има най-голям шанс да забременееш....как си разбрала, че нямаш овулация не ми е ясно :shock:

aniezina
05-22-2007, 14:41
Овулация е скъсването на фоликула изхранващ яйцеклеткана, и попадането и във маточните тръби...Това става някъде по средата на месечния цикъл(28 дни от началото на едната, до началото на другата менструация, а ценструацията е изхвърлянето на маточната лигавица, или парченца от нея примесени с кръв) Още повече, че явно не знаеш достатъчно за секса да го практикуваш, затова по-добре спри или прочети нещичко! Не си мисли че секса е само да те тъпчат! Още повече че след като ти изясних понятията (надявам се си разбрала) явно е че не овулацията не ти идва, а нещо друго...Задай въпроса си отново, но този път по-правилно за да ти отговорим по-компетентно... :smt006

malkoto_sladur4e
05-22-2007, 16:14
овулация е периода, през който има най-голям шанс да забременееш....как си разбрала, че нямаш овулация не ми е ясно :shock:

vikipf
05-22-2007, 16:30
Заблудени.... :-D
П.П. Една любов.. Осъдена... ляляляля Опа пак ме хванахте да пея... :-D

vikontiii
05-22-2007, 16:35
споко и аз нямам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt023

gazarka
05-22-2007, 16:46
ne se e izkazala pravilno,no mai e imala predivid dali moje da zabremene ako ne e v ovulaciq.
otgovor:da moje za6toto sprematozoidite jiveqt do 5 dni v podhodq6ta sreda(vapreki 4e namalqva oploditelnata im sposobnost)vuzmojnost vinagi ima!!!

bEbsI
05-22-2007, 16:50
Ми май незнаеш ТОЧНО какво да попиташ,а .. ? #-o

FelisDirus
05-22-2007, 16:56
Искам да питам дали като не ми идва овулацията мога да съм бременна тъй като правих секс и се скъса капута въпреки че приателями не уж свършил? Благодаря ви

Щом нямаш овулация :arrow: мъж си.
Другият вариант е: нямаш овулация и все пак упорито твърдиш, че си жена :arrow: нямаш елементарна ОБЩА (даже не сексуална) култура

Затова вече не можем да ти помогнем. Сори!

:::

Barbie
05-22-2007, 18:23

Другият вариант е: нямаш овулация и все пак упорито твърдиш, че си жена :arrow: нямаш елементарна ОБЩА (даже не сексуална) култура

Съвсем възможно е да няма овулация, но това означава, че има някакъв сериозен проблем с яйчниците (аз имах момент, когато имах хормонални проблеми и не настъпваше овулация), което значи, че би трябвало да се лекува.

Ти, душко, как разбра, че нямаш овулация?

Или казваш, че ни си била в момента на рисковия акт в овулация? Ако не е свършил и ти си сигурна, че не си в овулация нито пък в близките дни преди и след нея (за което, между другото, е трудно да си сигурна...) по-добре не пий постинор. Ако обаче смяташ, че има реален шанс да си забременяла, вземи хапче за всеки случай.

FelisDirus
05-22-2007, 19:10

Съвсем възможно е да няма овулация, но това означава, че има някакъв сериозен проблем с яйчниците (аз имах момент, когато имах хормонални проблеми и не настъпваше овулация), което значи, че би трябвало да се лекува.

Ти, душко, как разбра, че нямаш овулация?

Или казваш, че ни си била в момента на рисковия акт в овулация? Ако не е свършил и ти си сигурна, че не си в овулация нито пък в близките дни преди и след нея (за което, между другото, е трудно да си сигурна...) по-добре не пий постинор. Ако обаче смяташ, че има реален шанс да си забременяла, вземи хапче за всеки случай.

По принцип да, Barbie, съгласна съм с теб.
Но виж тя как е поставила проблема. Със сигурност няма предвид "овулация" и яко се е забъркала.
Затова и реагирах по този начин.

Аз смятам, че тя няма елементарна представа за нещата.

Не знам, мое мнение, ако греша съжалявам, но все пак си мисля, че съм права.

Barbie
05-22-2007, 19:38
Но виж тя как е поставила проблема. Със сигурност няма предвид "овулация" и яко се е забъркала.

Ооо, аз забелязвам, че има голям шанс да не знае какво е овулация...просто съм оптимист човек :-D

FelisDirus
05-22-2007, 20:48

Ооо, аз забелязвам, че има голям шанс да не знае какво е овулация...просто съм оптимист човек :-D

Хубаво е, че след всички форумни изцепки продължаваш да си оптимист! Не е лесно... :lol:

die
05-23-2007, 21:34
merilin_ написа:
овулация е периода, през който има най-голям шанс да забременееш....как си разбрала, че нямаш овулация не ми е ясно