View Full Version : проблем
Значи да си призная :oops: като правя секс първия път свършвам бързо а втория вообще не свършвам и ми пада постоянно деееа някои ако може да ми помогне :oops: :oops: :oops:
beautiful.soul
05-22-2007, 15:24
еми и при гаджето ми е така:) консултирай се с лекар... ако толкова много ти пречи..
пич вие да не го правите по бързата процедура :shock: :shock: :shock: отделете повече време на любовната игра за да можеш да се възбудиш на макс и после действай :wink:
Тва идва или от възбуждането или от неопитността... :-D
FelisDirus
05-22-2007, 15:33
еми и при гаджето ми е така:) консултирай се с лекар... ако толкова много ти пречи..
и при моето
Тва идва или от възбуждането или от неопитността... :-D
и аз много бих искал да разбера :-D
ми мисля че не е от опита щот с моита сме вече година ама нещо последно време :oops: сугирно е от възбудата дееа. пък може и щот много бързаме между първия и втория път ще пробваме другия път
благодаря Ви за вниманието
vikontiii
05-22-2007, 16:03
пич вие да не го правите по бързата процедура :shock: :shock: :shock: отделете повече време на любовната игра за да можеш да се възбудиш на макс и после действай :wink:
Прав си много ясно че кат барзат много и ще сваршат барзо :-k
Samanta Jones
05-22-2007, 16:20
Значи да си призная :oops: като правя секс първия път свършвам бързо а втория вообще не свършвам и ми пада постоянно деееа някои ако може да ми помогне :oops: :oops: :oops:
освен гаджето и ти...друг няма кой да ти помогне,все пак не може някой друг да го вдигне вместо теб,нали :twisted: :twisted: