View Full Version : nai-tajniq spomen/sms/poslanie...
teEN`F{}
05-22-2007, 18:18
Koi e nai tajniq spomen/sms/poslanie koito sa vi pra6tali i koito 6te zapomnite?
KpuCuTo0o
05-22-2007, 18:44
Мислиш ли, че някой ще сподели такова нещо...
PoisoNGirL
05-22-2007, 18:51
e ae az shte si kaja.Edno momche mi kaza(predpolagashe se che e "golqmata mi lubov") "You always be mine.Always and never." Prozvucha super obeshtavashto i leko obeznadejdavashto:(((( no vupreki vsichko si beshe mnogo milo.
" ДА сега разбирам колко те топли за НАС.. Ако изобщо някога е имало НАС... А аз си мислех толкова неща за това НАС.. Ох добре повече не ми обяснявай.. Просто Обичам те.. "
От Мечо... Тогава се скрахаме супер гадно... И наистина този смс ми преобърна сърцето.. :?
cherinka
05-22-2007, 19:52
"Още не мога да забравя очите ти.."
:smt010 :smt049
unknown_lady
05-22-2007, 21:42
Сигурно няма разочарован човек, който да не е прочел " Не ме търси повече " :?
Сигурно няма разочарован човек, който да не е прочел " Не ме търси повече " :?
Има :lol:
Най-тъжният..."Не мога да бъда кой знае какво в живота ти." Заедно с едно прекалено тъжно писмо...
Най-прекрасният..."Обичам те." И едно прекрасно писмо..
krem4et0
05-23-2007, 07:16
2-3 смс-а, в които приятеля ми казва, че иска да скъсаме, че не може да ми отвърне със същата любов, която аз изпитвам към него, че не иска да ме спира да обичам друг. държаха ми влага повече от седмица-направо бях в несвяст. и до ден днешен се чуя защо го направи, защото когато се видяхме ми се нахвърли с огромна страст и ме задуши с прегръдките си.
Такиа от преди години колкото искаш :> Всеки си има такива моменти, пвоече или по-малко... Но е прекалено дълго, за да го пиша, а и никой неа се занимава да чете :>
Angel of Destruction...
05-23-2007, 10:32
Моите са два...
"Нищо не съм казал..... Добре съм...." (беше дошъл до нас да си вземе mp3-тор,аз го поздравих,казах му чао,а той и една дума не ми пророни...)
2-рия - "Абе тва,че не можеш без мен нещо май ме лъжеш,а? Исках просто да се видим. Разкарах се от вкъщи до даскалото по същата причина,а пък ти ми се правиш"
И 2-та смс-а са от 1 човек... Сегашното ми гадже :}
Dissenter
05-23-2007, 10:47
Когато приятелката ми поиска да се разделим "за малко" :(
Deni4ka93
05-23-2007, 10:51
"Туко-що осъзнах нещо-ЛИПСВАШ МИ...!Сри за часа,ама ми е.... ;("
Т'ва го получих ноща 31 декември с/у 1 януари от най-добрият ми приятел,с които бяхме скарани и той не искаше да ме вижда...Умрях си от кеф...както и за сън ама както и да е...
Другите са:
ОТ:Анонимен
"искам само теб...МНОГО те оби4ам,просто неможеш да си представиш,колко много искам да си при мен и да си моя..."
"Дени,съжалявам много,но неможем да бъдем заедно...просто нещата няма да се получат-нямаме нищо общо" :smt010
Green_Moon
05-23-2007, 13:25
"Малко си значела за мен, ти си всичко!Немога да живея без теб, ден за ден минават в пълна апатия.Ако това за теб е нищо.Бих дал всичко да те видя пак."- със приятеля ми когато бяхме скъсали за малко...
"Ако имах теб всичко щеше да е толкова по просто.Обичам те!Но нищо не е толкова просто, нали?Боли ме..." ... :?
"Просто... Обичам те..." Ама скоро такъв смс няма да получа... БТВ беше от момчето на аватара ми... :?
Устави ме сама. Отне ми любовта. Една мечта умря в нощта.
Превърна се в сълза. Една любов отиде си от мен, оставяйки света студен. Една вълна от мен открадна толкоз топлина... Една сълза стича се сега, край моята тъга. Един живот умира с любовта, за да се роди отново с пепелта
За мое голямо съжаление писано от мен, за една стара, изагубена любов.
Ако ти е харесало, ще ти предложа още само ме потърси Skype: D_q_v_o_l_4_e-f
Може би ще прозвучи тъпо не мога да си спомня за такива неща. Не че не е имало. Имало е много пъти, но за да не ми е гадно просто ги изхърлям от главата си и повече не се сещам за тях.
Child_In_Time
05-23-2007, 15:23
От бившия
" Все още те обичам не мисли че съм те забравил иска ми се да те видя да те гушна и целуна но не мога..." (баси скъсах се от рев...)
Just_say_no
05-23-2007, 15:26
"kolkoto i da se starae6 mislq 4e nqma da se polu4i.... po dobre da ne se vijdame pove4e..." :? gadno be6e ... :smt012
plah4eto_
05-23-2007, 15:27
edno gadje be6e pisalo na edna,s koqto qvno sa se zabivali bez da znaq i be6e obyrkal nomera.sms-a glase6e "mila,obi4am te i nqma tyrpenie da se vidim.pak ti kazvam-do drugata sedmica 6te sym zarqzal moita i 6te bydem zaedno.celuvam te" gadni4ko,nali?
edno gadje be6e pisalo na edna,s koqto qvno sa se zabivali bez da znaq i be6e obyrkal nomera.sms-a glase6e "mila,obi4am te i nqma tyrpenie da se vidim.pak ti kazvam-do drugata sedmica 6te sym zarqzal moita i 6te bydem zaedno.celuvam te" gadni4ko,nali?
Да найстина е много гадно да го разбереш така :smt021
Lorraine
05-23-2007, 15:36
"мило ,това няма да го забравя никога",а малко време след това "минало свършено..и забравено!" ..още ми кънти в главата и се чудя как може да съм била такава глупачка за да вярвам на това.. :smt010
6o6kotooo
05-23-2007, 15:40
plah4eto_ написа:
kolko poznato mnogo e gadnooo no sega ne6ty onaq ne mu vurza i mi se moliii :smt010
sun_flower
05-23-2007, 17:49
Purvoto,koeto 6te napi6a e ot predi 2 god i glasi;
Sujalqvam za odeve,prosto ne moga ei taka da te zabravq,az naistina te obi4am i pak 6te go kaja,ne sum te lugal nikoga,no gadnoto e,4e kogato zagubi6 nqkoi,togava go ceni6.Az use6tam 4e te gubq i napravo mi se mre na tozi svqt nadali ima jivot za men..
vtoroto e ot priqtelqt mi,polu4ih go v4era:na mqstoto na imeto si,6te sloja @
Za6to luje6 @? Za6to se opitva6 da me zabludi6?I sebe si!S kakvo sam te zasegnal tolkova mnogo za da mi govori6 tolkova gadni ne6ta,za6to luje6 men i surceto si!Za6to me naranqva6 tolkova mnogo?Kakvo lo6o sum ti storil?Za6to me pogubva6 @?Umolqvam te da mi kaje6 samo za6to!Umolqvam te!
shemetaa
05-23-2007, 18:00
nz moje bi e tpo no sledniq spomen mn me natajava....:
V 4as sega e mnogo tixo.Ne govorim kakto vseki put.Salzi po buzite tekat,za6toto sme zaedno za posleden put... :( :-# .............................
CrazyInLove
05-23-2007, 19:07
Ами аз знам един мн тъжен спомен мн стъбилно ми се е набил в съзнанието та ето го и споменчето:
"Раздялата-тя никога не е боляла.Болят ръцете стискайки се за последен път.Болят устните казвайки Сбогом,болят очите гледайки любимия да си тръгва!!!" Това е :|
mackata_vd
05-23-2007, 20:27
Mi edin star fr s koito hodeh 4 mes i polovina mi be6e napisal slednoto: "Obi4am te pove4e ot vsi4ko na sveta i ti mnogo dobre go znae6. Vinagi 6te te obi4am. OBI4AM TE " Ama mai i toi ne si e vqrval na tova deto e pisal 6tom me zarqza. Ama mnogo me raz4uvstva toq sms. Ili mi be6e izpratil edin koito vob6te ne o4akvah 4e 6te mi prati, za6toto toi ne e takav 4ovek da pi6e takiva sms-i "O4i otvorih,no ne te vidqh. Za tvoq pogled cqla no6t me4tah. Umorih se da te 4akam i zaspah" Nasalziha mi se o4ite kato go pro4etoh. Все още ги пазя и дори сега, когато нищо не изпитвам към него ми се насълзяват. :smt010
SMS :
Сък май дик, бич. Тугедър, фуревър.
malkoto_sladur4e
05-24-2007, 06:00
Хах вътре в мен е река от тъжни неща...ако искаш нещо повече ми пиши ЛС :-)
Nadelina
05-24-2007, 06:29
Ei sq me nakara da si porazgledam telefona i da vidq kfi gadni smsi mi e pisal moita lubov...
"Ne stiga, che izliza s gadjeto mi, pyk i na gosti go dovede... Kato doida iskam da pogovorim" - Toq sms e shtoto bqh izlizala s edin drug i posle go zavedoh u doma na gadjeto mi..
"To beshe qsno, che se glasish da hodish nekyde. Ot sq natam prai vsichko na svoq glava. Ne iskam da znam!" - Toq sms beshe kogato shtqh da izlizam s edin negof priatel i mu gu kazah tochno sled kato toi si trygna ot men po sms mu gu servirah..
Inache sym se osaznala hora.. Nqma veche da povtarqm starite greshki!
Magic_Girl
05-24-2007, 06:48
" Zdravey mila.
Ne se pritesniavay..nishto ne e stanalo. Prosto se otdrupvam ot otnosheniata ni. Ne me namrazvay! Taka e po-dobre! Jelaq ti da si mnoogo shtastliva! Celuvam te!!!!".....Eto tova kato go poly4ih surceto mi se razbi na milioni malki par4enca! :cry:
mademoiselle_de_Soleil
05-24-2007, 07:11
nai-neo4akvniqt sms, koito polu4ix minalata sedmica i kogato gajeto skusa s men: "vij,s.... az sum otkroven 4ovek i zatva ti go kazvam napravo-izpitvam samo priqtelski 4ustva kum teb .... sajelqvam mn!" pri tova izob6to ne sum predpolagala 4e moje da me zareje pri polojenie 4e predi nqkolko 4asa mi be6e pisal, 4e me obi4a ..... oba4e go prejivqx...i ne plakax!!...(mn) ;) i sega mai mi e po-dobre bez nego :P
sasha_90
05-24-2007, 09:01
"Кой\я си и защо ми звъниш?От къде ми знаеш номера?Отговори за да не се ядосвам че съм ти писал!Мога да разбера кой си по трудния начин :-) "
П.С. НИКОГА няма да забравя този SMS!
Your Moon Fairy
05-24-2007, 09:48
Edno sms-4e koeto mi prati moito mom4e i koeto vseki pat kato go 4eta mi stava ma4no:I vsqka ve4er kato vsi4ki drugi na prozoreca sedi,no vmesto usmivka,salza v o4ite mu blesti.
MonitOoOo
05-24-2007, 11:10
nai-tajniqt mi sms e savsem krati4ak.polu4ix go kogato oti me zarqza,a az mu kazax,4e sam napravila mnogo gre6ki i,4e iskam da gi popravq i go pomolix da opitame o6te vednaj.togava toi mi otgovori: "NE" Tazi dumi4ka,me narani jestoko :cry:
Независимо,че не ме харесваш аз ще се боря за теб ти си единствена :|
-sajeliavam poveche ne te obicham- tapo zvucxhi nali /
glor4eto_
05-24-2007, 12:58
az sgavih i mu razkazah vsi4ko i v o4ite mi kaza 4e ve4e nikoga ne moje da mi ima doverie ima li smisul da sme zaedno o6te pomnq izrajenieto na lecito mu i mi se pla4e......
най-тъжен? ми... не са ми пращали такъв нещата, които са ме натъжавали са били или в скайп или на живо.. смс-и е нямало...
"kolkoto i da me mrazi6 az vinagi 6te te obi4am i iskam zavinagi da si ostanem priqtelki"...tova mi e ot biv6ata nai-dobra priqtelka i sms-a be6e za nova godina :?
bqsna_teenagerka
05-24-2007, 14:45
:-D ми моите са лапешки истории
"защо отново ме отблъсна? аз си мислех че винаги ще съм с теб. мислех си че винаги ще си моя.явно съдбите ни не се кръстосват" това е на което бях голямата детска любов :smt005 странно че е на 13 а пише такива неща дали изобщщо знае силата на тези думи или просто си ги плещи. и секфи такива от него
а от моята голяма детска любов която сега едва понасям съм чувала мн гадни неща! :? абе за мн неща ми е ставало кофти ама вече са минали така че
KyKJlu4KaAa
05-24-2007, 17:34
'kysame !!!ai pove4e ne me tarsi..si4k0 svarshii !!!! ' :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 ili pyk 'ne te obicham ve4e....i prez tezi 2 meseca si pravih tashak s tebe ...ai chao' :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
'kysame !!!ai pove4e ne me tarsi..si4k0 svarshii !!!! ' :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 ili pyk 'ne te obicham ve4e....i prez tezi 2 meseca si pravih tashak s tebe ...ai chao' :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
lelelleel ako mi kaje taka 6te go grumnaaaaa :smt067
HopeLesss
05-25-2007, 07:58
Оф те са много... аз като че ли обичам да си пазя точно тия смс-и и да си ги чета от време на време, за да си спомням, че всяко нещо си има начало и край...
От бившия ми:
"Мерси, че има те..."
"Лека нощ, мое пате. Дано така е най-добре и за двамата, но винаги ще съжалявам, че съм те изгубил. Не мога да се сдържа и да не пророня сълзи, колкото и да съм силен и каквото и да правя. Надявам се да има някаква искрица останала в теб и рано или късно да се възпламени. Горе главния не може да приеме, че теб вече те няма... Обичам те повече от всичко!"
"Щастлива двойка сте... дано и аз мога някога пак да бъда щастлив с теб..."
и след толкова обещания да бъдем "приятели", да запазим добрите отношения... и след толкова "Обичам те" следва...
"Кремена е с правото си да ви ругае с оня тип... айде гледай си работата и не ме занимавай с него, ясно?!? Справяй се... Адиос" (В допълнения имаше няколко "ма" и "бе"..."
:smt011
hate_fucking_world
05-25-2007, 08:21
"Never I love you,never I hug you,never i kiss you...Always I kill you to cry..."
Хъх,малок объркан английски език,но нищо...И сега им е тъжно.Толкова много плаках...
FiRe_LaDy
05-25-2007, 09:30
Plakala sym samo za edno momche,no dosta pyti.Pomnq vednyj mnogo me narani,kogato az mu zaevih `` kaji mi istinata molq te i ne me lyji poveche! `` , toi mi kaza `` syjelqvam za vsichko,koeto ti prichinih,no az savsem malko te haresvam.syjelqvam ``.Togava mi idvashe da zaplacha oshte po silno,no moje bi tova,che me pregyrna mi pomogna.
Pomnq,che syshto taka mnogo me narani,kogato mi kaza,che vsichko koeto e stanalo e greshka i ne biva da prodyljavame taka.
I vse oshte kato se setq za tezi neshta zapochvam da placha .... :smt010
FunkyFresh
05-25-2007, 09:40
Edna ot nai tunite frazi4ki spored mene e:I'm alright,It only hurts...when i breathe!
Ами никога няма да забравя,макар че сега не ми пука особено,беше един смс от едно момче с което ходих.Значи ходим си ние,някъде близо 3 месеца и всичко е ок,един ден се оговаряме да се видим както обикновенно и 1 час преди срещата,той ми пише:" "Znae6 li,mislq 4e vrazkata ni ne e podhodq6ta i nqma smisal,nqma da se vijdame dnes,sorry maco!!!" Тогава ми беше,супер,ама супер кофти.
Ангелина
05-25-2007, 11:18
Станахме "гаджета" неочаквано, случайно почти, той ме наричаше "принцесо" и "красавице", постоянно ми разправяше къде ще отидем лятото, с кого ще ме запознае лятото, какво ще правим през лятото. Но до лятото не изкарахме...
Той, изчезнал безследно, по телефона техните все викат "На село е, няма го, излезе...", откривам го и го карам да се видим /не сме се виждали от няколко седмици/ и той ми вика "Не мога правим ремонт сега", "Не мога, имам работа", "Не мога, тука с наще..."
Последен разговор:
"Какво става с тебе, направо ще забравя как изглеждаш, айде да излезем"
"Аааа не мога, бля бля бля /еди си какви извинения/"
"Не можеш или просто не искаш вече да се виждаме?"
"Амииии...май има нещо такова!"
"Като има нещо такова, много ти здраве, прави каквото искаш"
Тряснах телефона за да не чуе че плача...След десетина минути му се обаждам отново:
" Има едни мои касетки у тебе, като толкова не искаш да ме виждаш, дай ги на Д. - той ще ми ги донесе до нас!"
И така свърши двумесечната ни "връзка" с Димитърчо Лекето, преди пет години. Никога няма да му простя тъпия начин, по който го направи, страхливец! След тоя случай съм го виждала два пъти- веднъж с приятелката му, а аз бях с един много добър авер, и още един път, когато вече си имах приятел и бях с него, така стана, че седнахме на една маса в претъпкано заведение... и до днес помня обидата и болката, НИКОГА няма да му простя за болката, която ми причини и за фалшивите надежди, които ми внушаваше той самият!
''ti precaka vsi4ko !!! nemoje mai ve4e vsi4ko da e kakto predi,da si spoddelqme vsi4ko i da sme zaedno vseki den !!! za tova ne se 4udi ako trugnesh da me pozdravqvash a az si ubyrna glavata na drugata strana !''
NaNa_SladuRana
05-26-2007, 17:51
Най-тъжня sms който съм получавала е:
"Да знаеш, че ако GSM ти не звъни, това съм аз, който не ти се обажда!!!"
Ревах яко :cry: ,а най-тъжня спомен който съм чувала е :
"Тръгне ли си тваята любима
остава само болка и тъга,
любов в сърцето още има,
ала слабее младата снага.
В началото е споменът омаен,
а другото е край,но край безкраен!"
"ti mislish li na men kvo mi e sq... az lqgam i ne sa znai dali she moa zaspq"
SiLveToOo```
05-26-2007, 22:32
Sorry che sum ti prechil tolkova mnogo vreme :{{ Nqkoi den shte razberesh che si znachela mnogo za men, neka togava ne te boli, a prosto si spomni kolko mnogo te obichah... Stiga Tolkova Luji :cry:
A eto i edin mnogo gaden:
Kakvo zaslujava tozi,koito izneverqva,5 kubika prast i edin krast!!! Tova ti pojelavam i na teb, vupreki che e mnogo podlo da ot moq strana sry za koeto....Vsichko svurshi mejdu nas....Neme tursi poveche
Не мога да спра да те обичам {P}
:smt010 :smt010 :smt010 Беше от първото момче, в което се влюбих истински...и когото съм наранила най-много ...Любо... :smt009