Влез

View Full Version : CrAzY^iN^LoVe

A_JoLiE
05-22-2007, 19:22
Zdraveite forumnici!!!
Mnogo 6te sam vi blagodarna ako mi dadete savet!
Zna4i taq ve4er izlqzoh s mom4eto koeto haresvam i cqlata ni kompaniq. Toi sqda6e do edna moq fr - R. Neka da go nazovem nego S. Mi zna4i toi ne6to stana i izleze i doide i sedna do men. Mn be6e qko. Cqla ve4er si se bazikahme i ala bala razni i mi predloji da hodim zaedno na daskalo!!! :smt007 :smt007 :smt007 No kogato ve4erta si tragvahme R i S re6iha da idat da si zemat pica. Tragnahme si cqlata kompaniq i te dvamata se gu6naha i otidoha na dr trotoar. Mnogo kofti mi stana i si hvanah taxi i se pribrah. Sega kfo da mislq? Har li me toi? Vsi4ki kazvat taka a i toi mi pravi nekfi nameci ... Neznam ... UMIRAM OT REVNOST :smt010 i samo kato vidq R otka4am :smt013 .

P.S. I trimata sme ot edin klas. 10x ako ste pro4eli!!!

Nassgerrack
05-22-2007, 19:32
No kogato ve4erta si tragvahme R i S re6iha da idat da si zemat pica. Tragnahme si cqlata kompaniq i te dvamata se gu6naha i otidoha na dr trotoar. Mnogo kofti mi stana i si hvanah taxi i se pribrah. Sega kfo da mislq? Har li me toi? Vsi4ki kazvat taka a i toi mi pravi nekfi nameci ... Neznam ... UMIRAM OT REVNOST :smt010 i samo kato vidq R otka4am :smt013 .

P.S. I trimata sme ot edin klas. 10x ako ste pro4eli!!!

Сега вече знаеш защо първите 2-3 срещи се правят на 4 очи :) . Той може да те харесва,ама и съперницата ти е сериозна след като сте от 1 клас. Ревността си я превърни в силата,която ще те води напред. Внимавай много, щото тия интриги в класа никога не излизат с добър край.

Действай по-бързо , за да не изпуснеш влака!

Presley
05-22-2007, 19:33
Ами ние не можем да ти кажем дали те харесва или не..
Може би има нещо към теб,след като ти прави намеци и т.н!но найстина конкуренцията я има щом сте от един клас.Эа това не чакай,ами вэеми нещата в свой ръце и му кажи.Не се притеснявай ,просто говорете,това е единственият начин да стане нещо.Ако продължавате само да се гледате и да си правите намеци накрая влака ще си эамине :-D искрицата ще огасне,абе се тая ,схвана :-D !Действай направо,не е толкова трудно.

Sunny_stz
05-22-2007, 19:35
Ми незнам мила коя от двете ви харесва,трябва сама да разбереш,може и само да обича да зарибява момичетата знаеш ли да е някав женкар ,напълно възможно.Ами ходете двамата на даскало и виж как се развиват нещата между вас и между него с другото момиче ,но е ако е само за зарибявката не си струва!

Presley
05-22-2007, 19:41
Ааа да поста на предишното момиче ме подсети.той ти е предложил да ходите эаедно на даскало-въполэвай се.И при първа въэможност,ако сте само двамата му кажи,че не ти е беэраэличен,эа да видиш реакцията му,която според мен ще е положителна :P.Ако пък се притесняваш да му го кажеш пойэчакай малко и в дните ,в които ходите на даскало направи така ,че да намерите някакви общи теми,абе эариби го :-D .Ти решаваш

vvs_go
05-22-2007, 20:30
ami bydi nastoqtelna pusni mu raka po bedroto ne kakvoto si pomisli i mu kaji 4e iska6 da e samo tvoi tova sa mi go pravili i mi deistva

unknown_lady
05-22-2007, 21:35
:lol: Недей веднага с тия ръце, че ше изплашиш момчето ;) Просто бъди малко по настоятелна.. Той трябва да знае, че имаш извесни симпатии към него, покажи му ги във времето, когато сте само двамата. А ако прецениш, че можете да говорите открито по тоя въпрос, си говорете направо- кой кво очаква и разбери как стоят нещата..

love_sdv
05-22-2007, 21:50
... че гаднооо. ами наблюдавай го. ако те гледа в очите или ако тайно те поглежда докато говори с нея, просто ти върти номера, да те кара да ревнуваш... някакви такива мъжки прототии (и после жените сме били такива)... обаче, наистина, интригите в един клас никога не завършват добре, а и като скъсате (ако тръгнете) ще е.... гадно. така че ако не го харесваш НАИСТИНА, зарежи тая работа

MoHuTo
05-22-2007, 22:55
От опит глава не боли.Действай преди "приятелката" ти да го е взела.. ::: :wink:

Zealot
05-23-2007, 03:06
според мен той не те харесва,а просто има приятелски чувства към тебе.Мислич че пуска някакви намеци защото ти си се привързала към него и си си го харесала.Явно конкуренцията е голяма и за това трябва да се бориш.Както казаха по горе ,възползвай се от ходенето до училище като приимущество.Явно "R" знае какво да прави и не си поплюва.

tedinci_
05-23-2007, 07:24
Хм позната ми е тая история преживявям нещо подобно и знам кво е гадно.Дава ти надежди и след тва ...... едно голямо НИщО,но така е не можем да имаме всичко на света.Ако ти кажа да се примириш няма да е честно, защото и аз в моя случаи не искам да го направя и така......И все пак недеждата умира последна :smt006

koalka
05-23-2007, 08:23
Може и да изпитва нещо към теб, някакво харесване, но то определено не е нищо сериозно, щом си позволява да гушка друга, а и още по-малко пред очите ти.Сама си направи изводите....има ли смисъл да се занимаваш въобще?И според теб колко ще е сериозен, в каквото и да било?

BAYO
05-23-2007, 10:11
Май нещо ви лашка тва момче, така ми се струва. Кара ви нарочно да се съревнувавате една с друга, щот за 1 момче, по-готина гледка от тва няма. Хем се забавлява и с 2те поотделно, хем като ви гледа се кефи и на тфа, че си спретвате няк'во дуелче "" . Еми не знам ... ако го искаш, надцакай я. В любовта всичко е позволено. Няма забранени хватки и удъри : >

malkoto_sladur4e
05-23-2007, 10:19
Според мен той е женкар и не ти тр такъв!Ако харесваше само теб нямаше да гушка нея пред теб на вс отгоре!П.С. а бтв може Р и С да са само фр де :P