View Full Version : Molq vi edno vupros4e
Zna4i hodq s priqtelkata mi ot 10 meseca obi4am q no imam 4uvstvoto 4e 4uvstvata mi kam neq sa izblednqli ili moje bi taka mi se struva.No sega ne e kakto predi ....No ne iskam da se razdelim prosto ne moga qsvno mnogo sum se privurzal kum neq ili ne6to takova.No ne moga da se razdelq s neq ,a ot druga strana kato se setq 4e sme vse o6te teenove i de da znam ot edna strana iskam seriozna vruzka ot druga strana iskam da razbera malko svoboda smisul da izlezna s nqkoe drugo momi4e.Nqma da i izneverqvam 6toto nqma smisul.Nie principno sus neq sme se razbrali 4e ako iskam ot liubopitstvo da razbera kakvo e s nqkoe drugo momi4e da i kaja i 6tqla da mi pozvoli za 1-2 dena 6toto mnogo me obi4ala i tozi variant bil edinstveniqt v koitoo 6te ostaneme zaedno.Znam 4e 6te i gadno ako poiskam tova koeto mi e pozvolila no ima edno momi4e koeto kato me gleda iztrupvam absoliutno vseki pput 6tom me pogledne iskam da buda s neq za den dva prosto da vidq kakvo e i sled tova pak da buda s moita priqtelka nz za6to e taka qvno za6toto sum imal mnogo malko vruzki i izvednuj se poqvi priqtelkata mi i op 10 meseca smisul imal sum nqkolko vruzki i ni6to seriozno i izvednuj nqkva seriozna vruzka i spored men problema e tam 4e ne sum si poflirtuval dostatu4no i ne sum se najivql ot edna strana(nadqvam se da se se6tate kakvo iskam da kaja).I prosto iskam da razbera kakvo e da ima6 neangajira6ta vruzka .....(ili ne6to podobno)Kakto vi kazah nz to4no v momenta kak stoqt ne6tata s 4uvstvata mi kam pr mi no sum se privurzal kum neq i ne moga da q zareja samo za da vidq kakvo e da si s drugo momi4e.Posuvetvaite me kakvo da napravq molq vi spe6no e.
BTW:Drugoto momi4e-mislq si naposleduk dosta 4esto za neq -v neq ima ne6to koeto ...kato me pogledne i :-#
Тя може и да ти е каэала,че можеш да кръшнеш,но не мисля че ще я ощастливиш ....
Според мен,ако трйгнеш с другото момиче ,проблемите ти ще эапочнат,няма да ти лаэтягам локуми-това е.Просто си търсиш белята...!
Котарана
05-23-2007, 21:19
Аз мисля, че щом нямаш вече чувства към нея и смяташ, че не си се наживял и по някакъв начин тази връзка те ограничава да я прекратиш.Не давай напразни надежди на момичето и за двамата ще е по-добре, защото после ще стане по скапано все един ден ще ти писне от нея.Гледай си кефа има време за сериозни връзки... :)
според мен нямаш вече кой знае кви чувства към твойта пр и няа смисъл да си с нея..
наскоро имах подобен проблем..но си останах с моя си приятел(ходим повече от година и полвина) и да ти кажа не съжелявам..в днешно време навскякъде можеш да видиш натокани мадами, който да те гледат предизвикателно..докато свестните момичета са малко..
mICRO_pEACE
05-23-2007, 23:18
Sigoren sam 99% 4e edin ot milionite testove na koito ni izpitvat momi4etata. Prosto izka da razbere dali q obi4a6 ako e taka nqma da se vaspolzva6 estestveno no ako go izpolzva6 e mnogo vazmojno da skasa s teb.
Tai mislq az !
Magic_Girl
05-24-2007, 07:04
Kaji i kakvo 4yvstva6 ako naistina te obi4a i misli za teb 6te te razbere makar 4e 6te i stane dosta gadno.Ako tozi na4in da ima6 ne6to neangajira6to s dryga i posle da se vurne6 pri neq 6te spasi vruzkata vi napravi go,no purvo govori s neq.
belphegor
05-24-2007, 07:30
Това все едно го е писал един мой познат - Александър.
Сашо ти ли си?
sasha_90
05-24-2007, 07:55
Доколкото разбрах не обичаш приятелката си а си с нея от привързаност.
Като започнеш връзка с др момиче за ден-два-ще нараниш не само приятелката са а и др момиче.-Замисли се върху това!
И запомни-ако искаш гадже трябва да си и верен,а ако не е така по-добре да я оставиш да бъде щаслива някъде другаде!
BebeTooOoo
05-24-2007, 08:07
От това което прочетох разбирам че нямаш чувства към приятелката си , а си с нея само защото си се привързал към нея.От това което мислиш да направиш (да бъдеш с друго момиче за няколко дни) няма да бъде наранена само приятелката ти , но и въпросното момиче.Тъпа ще е постъпката ти , но ти си решаваш... :smt012
Krem4eto
05-24-2007, 08:07
Определено ако направиш това ще и стане супер гадно!Ти не мислиш ли за нейните чувства :shock: Ама нали не си бил сигурен в чувствата си :smt011 ДА ти кажа като неискаш сериозни връзки не ги почвай!!!Какво разиграваш момичето...Ей такива най ги мразя...Сори ама си е така ходи си с някакви п**ки за по 1-2 дни и остави момичето не я наранявай!!!ТИ НЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ!