Влез

View Full Version : uFf semeistwo.. UfF

kathy
05-23-2007, 21:16
Значи така на мене въпроса ми е следния: ( на които се надявам някак си все някои да успее да ми каже какво да направя..)
Родителите ми са разведени от близо 3 години.. и по течение на обстоятелствата останах да живея с баща ми, нО КАКто във абсолютно всеко семейсвто, така и в моето (ако мога да го нарека такова) няма нищо идеално. Постоянно се карам с него, но не за неща които са характерни за деца на моята възраст, а все говорим за майка ми и стигаме все до там от където започна и всичко това. МОже би нЕзная точно какво да направя, но и все още съм дете и.. незная как да постъпя,но усещам че имам нужда от помош,но незная каква.. :roll: :? :( ......

A_JoLiE
05-23-2007, 21:36
Ami kaf e to4no problema 4e ne razbrah?

MoHuTo
05-23-2007, 23:21
И аз това се питам... :-k

kathy
05-24-2007, 06:11
Ами това, че за най-малкото нещо се караме с него и на много моменти се е случвало да се стигне до там да тряя да не седя в нас.. Май не се изразих правилно в началото. Просто незная какво да правя като насреща си имам само баща ми той ми и помага, но в същото време имам чуството че просто ми проваля живота .

Presley
05-24-2007, 11:11
Абе не можеш да кажеш,че човекът ,който се глижи эа теб,иэхранва те и т.н ти проваля живота!нормално е ,почти всички се карат с родителите си и да ти кажа в повечето случаи децата са виновни...!Эамисли се над своето поведение и го попръви,эащото най-вероятно и ти имаш принос эа караниците.поправи се ,пък другото ще эависи от него.Може би ако улови промяна в държанието ти и той ще промени своето.
Късмет ти желая.....

Th3MaN
05-24-2007, 12:36
В крайна сметка каквито и да са са ни родители нямаме право да ги критикуваме. Трябва да се опитаме да не бъдем толкова лоши.

sh3_1s_7h3_0n3
05-24-2007, 18:11
неблагодарни деца... не стига, че ви хранят, обличат, дават ви дом, топлота, обич... и на вас все не ви е достатъчно... един ден т'ва ще ви липсва... но кел файда кат' сега не го осъзнавате.. пффф

Ellie
05-25-2007, 09:50
Никой от тук не е виждал защо е караницата и дали е виновна, затова недейте да й се нахвърляте така, моля. :wink:

Към авторката:Когато забележиш, че не е в добро настроение, избягвай да говориш с него за нещо, за което сте се карали вече.Успех! :wink:

Ulety
05-25-2007, 10:55
Автор Съобщение
Sweety_Betty Пуснато на: Пет Май 25, 2007 12:50 pm Заглавие:

Никой от тук не е виждал защо е караницата и дали е виновна, затова недейте да й се нахвърляте така, моля.

Към авторката:Когато забележиш, че не е в добро настроение, избягвай да говориш с него за нещо, за което сте се карали вече.Успех!

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/