Влез

View Full Version : А ... Pirates Of The Caribbean : 3 At Worlds End ? :D ...А ?

k0nsa
05-24-2007, 07:59
Някой гледал ли го е ? .. К'фо ше кай'те , "do U look forward to Него" ? :D
Гледали ли сте - POTC 1,2 :) кой ви и любимия герой освен - Capt'n Jack ? :D
който е гледал 1 и 2 а не е гледал 3 к'фо очаквате да се случи ?
Дъра-Бъра Дайте да лафиме за Pirates :D

Тъмнее небето, бушува морето , по курса вилней урагана , Сияе лицето на "Джаки Врабчето" - на кораба смел капитана ...

Disrespect
05-24-2007, 08:02
миии вече го има по кината...скоро ще отида да го гледам :-) очаквам да е размазващ... :D мене ужасно много ме кефи филма...обаче втората част беше малко по-зле от първата...както и да е...филма е супер

k0nsa
05-24-2007, 08:05
Ми Дам И аз мисля да ходя да го гледам на кино въпреки че се надявам да го качат все по-скоро в някой торент за да мога да си го гледам вкъщи така 273218739812 пъти :)

Disrespect
05-24-2007, 08:20
да ама първия от тея 273218739812 пъти трябва да е на кино...такъв филм да се гледа на голям екран ще ееееее...уникално :D

k0nsa
05-24-2007, 08:31
Миии..Дааам...Аз До Някаде Четох Началния Сценарий , Ама Не Искам Да Си Развалям Кефа :) имам и музиката от филма (soundtrack-а) :)

Тъмнее небето, бушува морето , по курса вилней урагана , Сияе лицето на "Джаки Врабчето" - на кораба смел капитана ...
...Yo-ho-ho-ho-ho , Merry Christmas :D

Shadow_Walker
05-24-2007, 09:49
Утре с приятелите отиваме да го гледаме на кино.Днес обаче трябва да изгледам втората част, че не съм я гледал...пък първата вчера я гледах :lol:

CandyKiller
05-24-2007, 10:30
Аз вчера го гледах , много добър филм , има комични моменти ма като цяло 1-вата част май е най добра ,иначе филма си заслужава парите !

k0nsa
05-24-2007, 11:04
първата част ни хареса МАЛКО повече можеби защото беше МАЛКО по-реалистична в сравнение с другите две до сега , надявам се най-много да има и още други нови части :)

Тъмнее небето, бушува морето , по курса вилней урагана , Сияе лицето на "Джаки Врабчето" - на кораба смел капитана ... :D

LiCk|It_OfF
05-24-2007, 13:35
И аз утре ще ходя с прители да го гледам.Очаквам до е добър-четох доста добри отзиви.

Shadow_Walker`
05-24-2007, 14:55
Гледах втория.Доста добър е.Много ми хареса.На някои места-кумично, на някои-дейсвието претърпяваше големи обрати.
Ама леко имах проблем със субтитрите във втората част (нали те обикновено ги делят на 2 файла филмите)-те вървят отдолу преди да се чуе репликата...и аз се опитвах да си превеждам, ама на някои места не успявах, пък субтитрите минали... :lol: Което леко ме разсея от кракена :lol: Иначе битките бяха супер.Интересно ми е как онзи капитан е оживял и какво ще направят, за да спасят Джак...и дали Уил и елизабет ще си изяснят отношенията...
Е, утре ще разбера :lol: Не ме казвайте, ако знаете :)
П.П. Както и в Матрицата, първия филм може да си го гледаш оделно, но следващите два са свързани :roll:

k0nsa
05-24-2007, 18:07
Дамм...Capt'n Jack Sparrow е върха :)

:-({|=

“Когато кюрето и оня с въжето
със изгрева дойдат за мене,
бесете ме гдето синее морето
да може духа ми да вземе.
С вълните му смесен да бъда отнесен
до моята родна Тортуга,
където със песен от предната есен
очаква ме мойта съпруга.“

05-24-2007, 18:59
Днес го гледах. Хареса ми много! Само накрая малко :cry:

dazzle
05-24-2007, 19:47
тва ми е любимия филм..гледах го вчера на премиерата!!! :P =D> Джони Деп пък ми е любим актьор, а предишния ми идол беше Орландо Блуум, но пък за Кийра преди време четох в едно списание и мн я харесах, така че е излишно да казвам кои трима най-мн ме кефят :P
иначе съм гледала и трите части: първата е нещо като уводна серия, втория филм е мн забавен и смислен ест и третия вече е по-сериозен, но с повече ефекти и е края все пак...но и в трите серии не липсва чудесната игра на Джони Деп и страхотното му чувство за хумор... :smt007 \:D/

rosskata
05-25-2007, 15:25
Capt'n Jack Sparrow ще го изнасилвам ... =P~
:-)

Нареди се на опашката, моля... :lol:

LiCk|It_OfF
05-25-2007, 16:03
Хареса ми много.Джак отново ме уби с чуството си за хумор.Хареса ми и рлята на Кийт Ричъдрс.Края ме натъжи,но все пак не може всичко да е идеално :D

Shadow_Walker
05-25-2007, 19:19
Хареса ми много.Джак отново ме уби с чуството си за хумор.Хареса ми и рлята на Кийт Ричъдрс.Края ме натъжи,но все пак не може всичко да е идеално :D Края беше леко кофти, но все пак изпълнен с надежда...пък и нали кораба стана нормален :-D А пък баш накрая сякаш се подсказваше за следващ филм.
Та-страхотен е филма.Супер много ми хареса!!!!

LiCk|It_OfF
05-26-2007, 18:44
Няма да има следващ филм.Продуцентите са обявили,че това е края на трилогията :smt010

Източник:BRAVO

Disrespect
05-26-2007, 18:55
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ :smt022 ТРЯБВА ДА ИМАААА!!! НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СВЪРШИИИИИИ :smt022 ТРЯБВАААААААААААААААААА!!!! :smt089 :smt089

Shadow_Walker
05-26-2007, 19:14
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ :smt022 ТРЯБВА ДА ИМАААА!!! НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СВЪРШИИИИИИ :smt022 ТРЯБВАААААААААААААААААА!!!! :smt089 :smt089Да обаче в следващия филм как биха включили Уил и Елизабет...няма как...пък те бяха едни от основните фигури във филма.Освен това какво повече ще измислят - ще им липсват идеи, ще стане тъпо...пък и след тоя шедьовър, ако следващ филм не бъде повече от него,следващия филм ще изглежда смотан.

Disrespect
05-26-2007, 19:21
мда верно...ще се осере всичко...

ТРИЛОГИЯТА БЕШЕ УНИКАЛНА

Th3WildAng3l
05-26-2007, 21:49
Пффф .. страхотни са първите два. Мбого добра роля за Джони Деп .. много кефи Jack Sparrow. Третия не съм го гледала, но много искам да го гледам.

Violenza
05-27-2007, 14:35
Гледах го.
Наистина ми хареса страшно много, както и първите две части.
Само края не ми допадна особено, можеше да е по-добре, но...

rusalkata_
05-27-2007, 15:24
уффф на мене тоя филм ми е супер тъп... 8-[ а и Джони Деп не ми харесва по принцип...виж Орладно Блум е друго нещо... :lol: :smt007

:arrow: случайно да знаете дали са го пуснали в нета филма,защото брат ми иска да го гледа?по възможност линк от датата... :roll:

<black soul>
05-27-2007, 17:00
този филм е уникален! направо е блестящ! в него има прекрасен сценарий, добра игра на актьорите, страхотни ефекти и много хумор. абе общо взето всичко което се очаква от един наистина добър филм! а това че в него участваше красивия джони деп е направо върха! по-добър актьор от него няма! той наистина играеше супер... освен това е точния човек за ролята на капитан ДЖАК СПАРОУ!!! влюбена съм в него! :-D :lol: :wink: гледала съм и първите две части... те са мноого добри, като третата. направо къртят мивки от всякъде. елизабет също играе добре. идеално се вживява в ролята си. много ме изкефи! третата част остана с отворен край...смятам че ще има продължение, което е мн хубаво. искам да гледам и 4-тата част, ако има такава! а дано има... :wink:

05-27-2007, 17:13
мила сладка rusalkata_ искам да ти кажа няколко неща...
ПЪРВО:ТИ ТЪПА ЛИ СИ !?!?![не почвайте че всеки има право на лично мнение бла бла ]КАК ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ ДЖОНИ ДЕП НЕ БИЛ ЕДИ КЪВ СИ...А ОРЛАНДО!?!?!ОРЛАНДО Е ГЕЙ ОМФГ О.о
ВТОРО:ДЖОНИ ДЕП РУЛЗ
ТРЕТО:за останалите фенки на Джони...ще си го гледкате само така защото е мой и на другата пиратка :smt019 :smt007 :mrgreen: :mrgreen:
мех меххх...
silent scream
който обижда Джони...ем дгд ^^

rusalkata_
05-27-2007, 19:13
ПЪРВО:ТИ ТЪПА ЛИ СИ !?!?![не почвайте че всеки има право на лично мнение бла бла ]КАК ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ ДЖОНИ ДЕП НЕ БИЛ ЕДИ КЪВ СИ...А ОРЛАНДО!?!?!ОРЛАНДО Е ГЕЙ ОМФГ О.о
ТРЕТО:за останалите фенки на Джони...ще си го гледкате само така защото е мой и на другата пиратка :smt019 :smt007 :mrgreen: :mrgreen:
мех меххх...
silent scream

:lol: не съм казала,че е еди какъв си или съм го обиждала.просто казах,че "не ми харесва по принцип".+ това май трябва да се радваш,че фенките му са с една по-малко и си е само твой. :lol: :roll:

Shadow_Walker
05-27-2007, 19:22
мех меххх...
silent scream
Че кой е обиждал Джони?Той е пич.Орландо също е пич.И ролята му във филма си е много готина (даже на мен лично образа на Уил Търнър ми направи доста по-голямо впечатление от този на Джак Спароу...лично мнение пак повтарям!)Айде пийс :)

SummeRLove08
06-03-2007, 16:38
Пфф забравих да си напиша мнението. Аз го гледах преди няколко дни и направо БЕШЕ СТРАХОТЕН!!!!! :smt007 Джони, Орландо, Кийра всички се представиха супер,имаше доста забавни сценки и ефектите бяха неописуеми.Любимата ми част беше сражението на кораба и онзи момент с Елизабет и Уил. :D Много са сладки!

I LOVE THE PIRATESSSS!

Axel_f
06-03-2007, 16:58
Еми честно казано не ми харесва особено и все пак беше по-добра от 2 част,но първата си остава номер 1!
Прекалено мрачен ми се струва тоя филм,а и много екшън и малко смисъл :-k а и честно казано действието е доста заплетено и разтегнато,стил сапунен сериал.... :roll:
Иначе актьорите играят перфектно, няма 2 мнения (въпреки че не харесвам особено Джони Деп и Кийра )А Орландо Блум е супер но в тази роля не е кой знае какво :wink:

ПП Майтапите обаче са жестоки!Заради тях си струва да се гледа тоя филм :)

`Death`Whore``
06-03-2007, 17:12
Не съм гледала първите 2 части, тази ме уби. Предимно заради Джони - този човек е гений.

Shadow_Walker
06-03-2007, 17:39
а и честно казано действието е доста заплетено и разтегнато,стил сапунен сериал.... :roll: Да, на някои места просто не знаеш вече какво правят и защо го правят...
Ама филма си е върха 8)
И аз не бях гледал втората и първата част, ама понеже се каза-ще ходим на кино на Карибски пирати 3 и аз викам - и аз ще дойда и ги гледах :lol:
Първата част като я гледах някак не успях да се потопя във обстановката, но ми хареса.Втората като я гледах успях да се потопя и още повече ми хареса (докато на някои втория не им харесал толкова) И третата , както каза `Death`Whore``, ме уби 8)
И както каза _SL_ - Трилогията беше уникална :)

iNl0Ve_wItX_liFe
06-05-2007, 10:09
Беше СУУУУУУПЕР! МН як филм! Мн мн мн мн ...!
Искам да има и 4та част!
Мале обожавам я тая трилогия! :D
Дали ще има 4та? [-o<

vikipf
06-05-2007, 10:41
Тва е най-якият филм... !!! 3 част наистина много ми хареса... Просто нз кво да кажа... И Орландо Блум много ми хареса в тази част.. Особено като го направиха капитан на "Летящия холандец" ... Едвам дочаках 24 май да ходя да го гледам... Първите две части ме бяха направили фен на този филм.. Нооо тази ме уби... Върховна ее...

Shadow_Walker
06-05-2007, 17:18
Беше СУУУУУУПЕР! МН як филм! Мн мн мн мн ...!
Искам да има и 4та част!
Мале обожавам я тая трилогия! :D
Дали ще има 4та? [-o< Както бях написал и на мен ми се стори сякаш ще направят четвърта, но просто няма да е същото...прочети мненията на предната страница.Пък и се било казало, че няма да има повече филми.

mesmer
06-05-2007, 17:56
Завърши стил "чакаме 4-та част".
Беше горе-долу добър.

mesmer