View Full Version : Да си влюбен .... ? ? ?
Гостенче
05-24-2007, 08:10
ЗдравейТе! Моят въпрос е следния: Как се държи един найстина влюбен човек?(Какво прави,Как се чувства.. и т.н.) Това е моят въпрос.. 0чаквам повечко отговори!:)Благодаря ви предварително!
П.С.Извинявам се ако вече има такава тема.
ronnygeo
05-24-2007, 08:15
;;
Ice_Queen_
05-24-2007, 08:16
да си влюбен значи да вървиш по улицата ,да искаш да се усмихнеш на вс , сякаш имаш крила и можеш да полетиш.Леко ти е ,вс има решение,проблемите ти иначе придобиват "малък формат" . Имаш чувство че грее слънце 24/7.Готов си да се раздадеш без да очакваш обратното.Копнееш да виждаш погледа на човека,в който си влюбен ,търсиш го навсякъде,припознаваш се в него..Знаейки че след 10 мин ще ти се обади по телефона,сърцето ти забива лудо,а 10 мин след като сте се чули започваш да бройш времето то следващата ви среща или чуване отново.
Яко бе..
Ами както казаха пои горе ... 1. За всеки е разли4но... 2. Усмихваш се на всички... бла бла
Но не винаги това е любовта... Любовта е и много страдание... Особено като е несподелена...
Щастлив си, искаш да дадеш всичко на човека, който обичаш, искаш да си само с него, искаш да го обичаш.
Butterfly^
05-24-2007, 09:10
Давам всичко за неговото щастие..
Всичко ми изглежда възможно..
Когато ме прегърне..ми се свива корема
Няма начин да сбъркаш чувството, неповторимо е :wink:
denislav.92
05-24-2007, 09:11
Ама като е несподелена, дали е тъй, бе? :-k
Ами обикновенно ,когато човек и влюбен и любовта му е споделена е щастлив,държи се хубаво с всички(аэ поне съм така :-D ).Аэ лично ставам и по-услужлива :-D .Абе гледаш на нещата с по-оптимистична нагласа.
denislav.92
05-24-2007, 09:17
Ама вижте се само как се радвате....а аз ви питам КАТО НЕ Е СПОДЕЛЕНА??
Аз обикновенно съм мноооооого раздразнен и гледам на кой да си го изкарам,а то почти винаги е така :lol:
Ама вижте се само как се радвате....а аз ви питам КАТО НЕ Е СПОДЕЛЕНА??
Аз обикновенно съм мноооооого раздразнен и гледам на кой да си го изкарам,а то почти винаги е така :lol:
Еми кат не е споделена си в кофти настроение и както ти каа-търсиш на кой да си го иэкараш.Мноо е кофти тва усещане,поэнато ми е...
denislav.92
05-24-2007, 09:22
Да, определено е нещо много гнусно...особено ако гледаш, че този човек е забелязал,а не ти обръща внимание и ходи да се натиска с други ПРЕД ПОГЛЕДА ТИ, направо пикаеш газ...в моя случай-пръскам отрова :-D
Enjoy_yourself
05-24-2007, 09:26
ami az ne moga da govorq ot imeto na vsi4ki vlubeni hora, no 6te ti opi6a kak az se 4uvstvam. V momenta sam istinski vlubena v edno mom4e i samo kato go pogledna pulsat mi se uskorqva, sarceto mi zapo4va da bie ludo sqka6 6te izko4i , a usmivkata momentalno se poqvqva na lceto mi :)Samo misalta za nego me izpalva s radost ;)
e dano sam ti pomognala =)
Аз го усещам в корема си :mrgreen:
А как се държа... сякаш ще полееетяя.. но това е относително, защото аз обикновенно съм си така :-k
Правиш неща, които преди си мислел, че не си можел. Имаш чувството, че ако се протегнеш, можеш да докоснеш Луната :lol:
да си влюбен значи да вървиш по улицата ,да искаш да се усмихнеш на вс , сякаш имаш крила и можеш да полетиш.Леко ти е ,вс има решение,проблемите ти иначе придобиват "малък формат" . Имаш чувство че грее слънце 24/7.Готов си да се раздадеш без да очакваш обратното.Копнееш да виждаш погледа на човека,в който си влюбен ,търсиш го навсякъде,припознаваш се в него..Знаейки че след 10 мин ще ти се обади по телефона,сърцето ти забива лудо,а 10 мин след като сте се чули започваш да бройш времето то следващата ви среща или чуване отново.
Яко бе..
ПОДКРЕПЯМ ТОЗИ ПОСТ ЗАЩОТО АВТОРА Е УЦЕЛИЛ ТОЧНИТЕ ИЗРАЗИ ЗА ДА ТИ ГО ОПИШЕ!ПРОСТО СЕ РАЗХОЖДАШ ИСКАШ ДА Я ВИДИШ И ДА Я ПОГАЛИШ И ДА И КАЖЕШ КОЛКО МНОГО Я ОБИЧАШ!ЗАТОВА АКО СИ ВЛЮБЕН НЕ ИЗЧАКВАЙ А НАПРАВО И КАЖИ ЧЕ СИ ВЛЮБЕН В НЕЯ!!!!УСПЕХ
PoisoNGirL
05-24-2007, 11:33
Da si vluben e nai-krasivoto chuvstvo.Chuvstvash se na sedmoto nebe.Iskash prez cqlto vreme da si s choveka,koito obichash,da davash vsichko za nego,da jertvash jivota si.Kak se chuvstvash?bukvalno vse edno imash krila.Shtastliv,Problemite ti se struvat malovajni kogato poglednesh drugiq.Svetut ti e rozov.Vijdash samo nego,iskash samo nego,ne zabelazvash okolnite,a ako ima takiva vuv vseki vijdash neshto ot tvoqta lubov.Tova e razbira se ako lubovta e spodelena.Inache vsichko ti e mrachno,ne ti se jivee i ne namirash zamisul za sushetsvuvaneto si bez tozi chovek. Lubovta nai-oshto kazano ti dava jelanie za jivot i go ubiva ako e nespodelena.
Щастлив си, zabraviash za loshoto i sarceto ti tupti kogato vidish choveka koito obichash
Гостенче
05-24-2007, 19:46
Благодаря на всички за отговорите,който ми дадохте!
Найстина бях много весела преди време,но това беше в рамките на 1 седмица най-много.. Защото момчето,което харесвам не ми дава големи шансове за нещо и постоянно се караме.. но точно тая седмица не беше така и на мен ми беше мн. яко.Сега... пост. почнахме отново да се караме.. и също да ми обръща мн мн по-малко внимание.Попитах ви това какво изпитва един влюбен човек,за да преценя.. аз найстина ли съм влюбена или това е просто някаква прищявка... Честно да ви кажа... май не искъм да си правя извода кое от 2те е... :( Моята любов е несподелена....