Влез

View Full Version : Има ли эначение ?

Presley
05-24-2007, 11:26
Има ли эначение според вас въэрастта?Или по-точно-трябва ли да си дорасал определена въэраст ,эа да се влюбиш?Или това чувство може да те навести по всяко време?
Е кажете какво мислите и ако има такава тема-съжалявам,эаключете я.

PoisoNGirL
05-24-2007, 11:52
Ideq si nqmam dali ima takava tema,zatova vse pak shte si kaja mnenieto.Za lubovta granici nqma.Moje da si na 15 i pak da se vlubish.Moje da si i na 80.. Vuprosa e tam,che ima ogromna razlika mejdu dvete vlubvaniq... Ako si na 15 si mislish "ei tva e lubovta na jivota mi kvo shte praa bez nego/neq...shte si prereja venite ako me zareje..." i izpadash v nqkva depresiq ako te zareje.Ako si na poveche godini i si se osuznal veche kato chovek precenqvash realno koi e za teb i koi ne.Suotvetno i lubovta ima po-golqma vuzmojnost za realizaciq.Kolkoto i da e za lubov moje da se govori sled 17-18 godini i nagore.Lichno mnenie...Za vseki e razlichno de!

Nassgerrack
05-24-2007, 11:57
Че как ше има възраст за любовта бе човек?

Еми че ти с любов си създаден бре!

Тъй като смятам ,че питаш за интимната романтична любов между момче и момиче,тогава си има приблизителна граница,за да са чувствата истински, а не някви от рода на"харесвам другарчето Мартинчо от детската градина щото има хубава блузка"

За момичетата 14-15 години , а за момчетата 15-17 години е нормално,за да говорим за някаква връзка от романтично естество :)

Имаше една приказка от един скеч "ми то кат дойде не пита" и си е вярно. Тая тема може да комплексира някои хора които са минали посочените възрасти,а нямат гаджета. Не се притеснявайте хора, за всеки е различно.

05-24-2007, 12:01
ne niama no po princip niakoe 12 ili 13 godishno lape ne moje da obicha samo edin ili puk da e istinska liubov ot lichen opit go znam ;) v momenta sam na 14 i ne sam istinski vliubena makar che imam silni chustva ;

Presley
05-24-2007, 12:08
Имаше една приказка от един скеч "ми то кат дойде не пита" и си е вярно. Тая тема може да комплексира някои хора които са минали посочените възрасти,а нямат гаджета. Не се притеснявайте хора, за всеки е различно.
НА същото мнение съм.
П.С: Не питам от някакви лични терэания,просто исках да пусна някаква тема и реших ,че по таэи има какво да се каже.

BAYO
05-24-2007, 12:43
За момичетата 14-15 години , а за момчетата 15-17 години е нормално,за да говорим за някаква връзка от романтично естество :)

Тука не съм съгласен. Не може някоя 14 годишна да ти разбира от любов бе батко ... за мене изключено. За момчетата също ... к'фи 15 год. кфи 15 леа. Невъзможно според мене или мноо рядки уникални случай. Те не знаят кфо е първо тва, пък мое и го казват иначе, неа ядове, ноо нещата са такива. Виж 17 мацето, 17 момчето, вече нещата са малко по различни. Кат бях на 17г. и ходех с 14-15 годишни , просто ... не че е хвалба, ма ги менех мноо често, щото разбирах за кво стаа въпрос. Тяхното мислене е такова, че искат да опитат от всеки по малко, за да разберат що е тва живот. Ние, момчетата и аз в часност се оказвах мноо пъти в позиция на остаряла дрешка. Когато не им се "носи" вече, намират си друга, по-нова колекция и така, до следващият път.

glor4eto_
05-24-2007, 15:59
Ideq si nqmam dali ima takava tema,zatova vse pak shte si kaja mnenieto.Za lubovta granici nqma.Moje da si na 15 i pak da se vlubish.Moje da si i na 80.. Vuprosa e tam,che ima ogromna razlika mejdu dvete vlubvaniq... Ako si na 15 si mislish "ei tva e lubovta na jivota mi kvo shte praa bez nego/neq...shte si prereja venite ako me zareje..." i izpadash v nqkva depresiq ako te zareje.Ako si na poveche godini i si se osuznal veche kato chovek precenqvash realno koi e za teb i koi ne.Suotvetno i lubovta ima po-golqma vuzmojnost za realizaciq.Kolkoto i da e za lubov moje da se govori sled 17-18 godini i nagore.Lichno mnenie...Za vseki e razlichno de!

gluposti dali na 16 dali na 17 vse taq,koito si e dete i na 30 nqma da moje da osuznae kakvo stava koito ima akul v glavata i nai-ve4e naistina e vluben nqma zna4enie na kolko godini e!jalkoto e 4e ve4e dumite OBI4AM TE se izpolzvat ot koi li ne i gubqt smisula si

FunkyFresh
05-24-2007, 16:41
Vuzrast za liubov nqma oba4e ob6to vzeto nqkude sled 15 se izpitvat nqkvi realni 4uvstva a ne kato 10 godi6nite v4era mi predloji ama neska 6e go kusam! :smt012

BAYO
05-24-2007, 16:44
Vuzrast za liubov nqma oba4e ob6to vzeto nqkude sled 15 se izpitvat nqkvi realni 4uvstva a ne kato 10 godi6nite v4era mi predloji ama neska 6e go kusam! :smt012

Точно така. След 15г. И аз сЪм на тва мнение :!:

alkobalko
05-24-2007, 16:45
Повечето ще кажат, че възрастта не е от ак такова значение. За мен обаче един човек трябва да е достатъчно узрял, за да се влюби в истинския смисъл на думата.

`Death`Whore``
05-24-2007, 16:47
Повечето деца казват, че обичат някого, когото са виждали 2 пъти. И дори че са влюбени в някого по чата. И казвате, че разбират от любов? Някакви чувства се породяват и на по-ранна възраст, но любовта и нейното оценяване идват, когато човек е зрял.

BAYO
05-24-2007, 16:53
Абе ние не го казваме, те самите го казват, там е тънката граница , чатиш? :wink:

Presley
05-24-2007, 16:53
Повечето деца казват, че обичат някого, когото са виждали 2 пъти. И дори че са влюбени в някого по чата. И казвате, че разбират от любов? Някакви чувства се породяват и на по-ранна възраст, но любовта и нейното оценяване идват, когато човек е зрял.
Много точно каэано!

`Death`Whore``
05-24-2007, 16:54
Няма значение кой го казва. :)

BAYO
05-24-2007, 16:56
Няма значение кой го казва. :)

Напротив! Ако ти го казваш тва... дето се имаш за повече от тия 12-13г. пикли? И ако те го казват спрямо теб? Т.е. ако на тебе ти кажат подобно нещо как ш' реагираш??? :-k

`Death`Whore``
05-24-2007, 17:00
Аз го казвам от позицията на човек, който е бил на тяхната възраст, който е харесвал момчета тогава и който е обичал и обича в истинския смисъл на думата. А те изхождат само от едната позиция. И бтв, като по-малка не съм казвала, че обичам, дори че съм влюбена, никога не съм използвала толкова силни думи.

KyKJlu4KaAa
05-24-2007, 17:27
abe nqma vyzrast tyka be... !!!!!!!!!! :smt018

Just_Be
05-24-2007, 17:32
1-во сорри мн ама не си прав мой човек :lol: :lol: :lol: 2-ро за любовта нема граници обаче да ходи 15 год с 30 е прекалено!!! Или 13 с 20 извиняяйте мн ама нещо..... :|

FunkyFresh
05-24-2007, 17:38
koi e kazal 4e trq hodi 15 s 30 prosto vupreki teen nqkaksi sled 15 4ovek izpitva po realni 4uvstva!

koalka
05-24-2007, 19:11
Човек трябва да е поне малко зрял и наистина да осъзнава какво е да обичаш, защото за мене на 12 години не може да осъзнаеш напълно какво е да си отдаден само на един човек и в следващия момент да не "обичаш" друг.Много хора не разграничават харсването от любовта.А това, че си на 16 примерно, не означава, че ти си зрял.