Влез

View Full Version : Spored vas dali q haresvam.......?

Konfucii
05-24-2007, 22:10
Edin slan4ev den ... na 15 septemvri grad sofiq
1 klas edin klas tei tei minaha 4 godini 5
bqhme 5 klas edno momi4e se otli4ava6e ot drugite be6e mnogo po hubava ot tqh ne si govorihme mnogo
kandidatsvahme celiq klas si4ki vlqzoha nasam natam az se padnah v edin klas s tova vaprosnoto momi4e sydba? :P 6ans
dali, ta minaha 2 meseca i po4nah da q gledam dosta stranno smisal misleh 4e q haresvam daje 4e bqh vliuben no ne mi stiska6e da q zagovarqm tei prejivqh go posle misleh da se spriqtelq s neq oba4e 7 godini ne sme si govorili koi i znae kolko mnogo i ne se poznavame mnogo
teide izlizahme klasa i se spriqtelihme malko :) (tq predi i zdrasti ne mi kazav6e sq ve4e mi kazva :P) ta sega si mislq dosta 4esto za neq otkolkoto za nqkoi drugi momi4eta smisal slu6am si muzika i se se6tam za neq?!? dali sam :smt007 spored vas?

vesy_to_
05-24-2007, 22:14
Da

Konfucii
05-24-2007, 22:17
a dali 6te q zabravq nqkoga ili trqa da i kaja da mi se izsmee v liceto ili
prosto da si gledam drugite momi4eta i ako mi se otdade 6ans (nqkoga koeto ne vqrvam da stane)
i da razkaja kakvo sam si mislel?!? prosto ei taka ako ostanem dvamata nqkoi pat vapreki 4e 6te znam rezultata? ili e mn tapo

Konfucii
05-24-2007, 22:18
Ili dali 6te ostane ne spodelena liubov :) moje bi i taka trqbva takava da ostane ? 10x predvaritelno an vsi4ki wi :P

Presley
05-24-2007, 22:19
Първо ако ти не энаеш кво искаш,как ние да эанем????И второ как може да пуснеш толкова тъпа анкета,не се иэлагай.Просто и кажи ,че я херасваш,може и да не те отреже...или най-добре се постарай да се сближите още малко.

nqkafsi_tam
05-24-2007, 22:21
Tei kat gledam ne ti se e slu4valo mnogo pati "da se vliubi6" ako na tova kazva6 liubov.Mi pomisli izlez navyn i vij 4e ima i po hubavi.
4ovek vinagi moje pove4e :P - gines

HYPE
05-24-2007, 22:28
Ili dali 6te ostane ne spodelena liubov :) moje bi i taka trqbva takava da ostane ? 10x predvaritelno an vsi4ki wi :P

въобще за ква любов говориш?!
паднали сте се в един клас, тя ти казва вече здрасти след !!!!7-8 год. !!!! и ти си мислиш че те обича ?

Valserp
05-24-2007, 23:35
"Любовта не е сляпа, тя е глупава"
В такъв случай предполагам, че си влюбен.

Конфуций няма нищо общо с Древна Гърция. Какво казваш значи, навремето ти и тя сте се отличавали от останалите хора в класа? Тя с красотата си а ти с какво? Невежество?

Nassgerrack
05-25-2007, 04:55
Първо ако ти не энаеш кво искаш,как ние да эанем????И второ как може да пуснеш толкова тъпа анкета,не се иэлагай.Просто и кажи ,че я херасваш,може и да не те отреже...или най-добре се постарай да се сближите още малко.

Поправка: Тя ше го отреже при всички положения. ;)
И да се сближава и да не се сближава резултата ше е един и същ.
за другото съм 100% с тебе.

shemetaa
05-25-2007, 05:38
e takava s izvinenie tpotiq ne bqh 4ela....ako ti neznae6 dali si fliuben koi 6te znae...nie li?!ta nie dori ne te poznavame,nito puk neq...ebasi sedi malko sam i pomisli za vsi4ko,spriqteli se s neq i 6te razbere6....a sled tova propdaljava6 napred...ako sam ne si pomogne6 nqma koi da ti pomogne....uspeh

VerryBerry
05-25-2007, 06:47
pouvlqkal si se,tva e za haresvane e o6te rano da se govori-ta ti dori ne q poznava6!!moje da ti e simpati4na i da e prosto uvle4enie..i az taka se bqh ''vlubila'' no mn barzo mi mina...za da se vlubi6 tr se vpe4atli6 a ti samo si q skival i ti e haresalo kak izglejda....P.S-mn tapa anketa

N0_feAR
05-25-2007, 06:49
никой не може а ти каже с точност влюбен ли си или не по простата причина, че не сме на твоето място.И друго...как смяташ, че може да се случи нещо между вас като не предприемаш никакви действие.Ми заговори я(не е казано веднага да и споделяш евентуално за някакви чувства) Разбери какво харесва,к'ви са й интересите. Можеш да й казваш по често здрасти,да я питаш за разни неща,няма значение с какво са свързани.бе първата стъпка - завържи един смислен разговор с нея и то по-дълъг от 1 минута Пък по нататък можеш да засилиш "артилерията"

BAYO
05-25-2007, 11:07
Не е любов, навик е!!! 8)

koalka
05-25-2007, 14:37
Може би я харесваш.За любов....не мисля, че може да се говори още, това, че се сещаш за нея не означава любов.
Говорете си по-често, споделяйте си и може да я поканиш да излезете.

gabbybon
05-25-2007, 18:23

:wink:

TikvenaElhichka
05-26-2007, 09:55
Щом ни питаш - значи нe.

Pepon
05-26-2007, 14:16
Ами...ако искаш да й се пробваш следващата 1 седмица й обръщай повече внимание,като не й се нахвърляш веднага,а действаш постепенно...в зависимост от реакцията й и последвалото отношение кам теб ще си проличи дали ще има отговор и от другата страна...Ама пак какта винаги не си казал нищо по детайлно,имате ли общи познати(демек дали някой твой приятел или приятелка излиза с нея или с компанията й)...ако е така ще му разясниш нещата и той да ти се обади някоя вечер като излизат...тя що за момиче е...по-отворена или по-затворена?С какви е ходила до сега?От това също зависи дали имаш шансове!Моя съвет е,че щом имаш такива колебания,макар и доста глупаво изразени,трябва да опиташ!Ако си мислиш че ще се изложиш-да много е вероятно...но това ще бъде за кратко...скоро след това тези които са ти се присмяли ще се обърнат на твоя страна и ще започнат да бъзикат нея!Да не ти пука за нищо!Ако искаш нея се пробваш и не ебаваш никой друг!И аз имах подобна история наскоро...само че снея бяхме до 4 клас заедно и след това тя се премести!Но преди месец продавах марули под блока й...Майка й ми беше редовна клиентка,абе сценарии като за филм!Един ден я видях докато чакаше такси и сякаш прегорях!Изведнъж сърцето ми заби силно и едни неописуеми емоции ме обзеха..Тя беше точно олицетворение на идеала ми за момиче.....но не се получиха нещата!Така че и тук разочарованието е най-вероятния вариант и това със сигурност е моментно учлечение...но няма да сгрешиш ако се пробваш...можеш само да спечелиш и дори ако сега не успееш,има не един и два случая в които да те отрежат и след време да те потърсят!Така че ДЕЙСТВАЙ докато е време...а пък ко ще и да те отреже по най-безкруполния начин!

neli_15_sexy
05-26-2007, 15:01
pravi kakvoto iska6 no po dobre nedei tolkova vreme ne si i kazal 4e sega 6te i kaje6

Octofunk
05-26-2007, 16:06
Не съм ти чел темата, но просто самия въпрос е адски глупав сам по себе си... Как ние да ти кажем дали я харесваш или не, то се чувства от вътре.

6o6kotooo
05-26-2007, 16:27
ммм може би.....е лубов