Влез

View Full Version : Вярно ли е че...?

malkoto_sladur4e
05-25-2007, 13:14
Вярно ли е,че са спряли Постинора от производство? :(

malkoto_sladur4e
05-25-2007, 13:16
Аз си го гледам и му се радвам ама ако нещо се случи ще се чудя кво да правя!Та вярно ли е?!?

`Death`Whore``
05-25-2007, 13:18
Попитай в някоя аптека, те ще ти кажат нещо с доста по-голяма сигурност от всеки тук. Или те е срам?

slOw
05-25-2007, 13:19
да, вчера на медицинския съвет, стана ясно, че много прости момичета го мислят за аспирин.

malkoto_sladur4e
05-25-2007, 13:19
`Death`Whore` защо си истри мнението? :-k

`Death`Whore``
05-25-2007, 13:21
Не че е твоя работа, но се опитах да го променя и се прецака след връщането назад, не ми се пишеше наново и го изтрих.

malkoto_sladur4e
05-25-2007, 13:22
да, вчера на медицинския съвет, стана ясно, че много прости момичета го мислят за аспирин.
Добре,но сега като се късат гумите момичетата какво ще правят а?По-тъпо нещо в тая държава не можеше да се случи! :(

slOw
05-25-2007, 13:24
Добре,но сега като се късат гумите момичетата какво ще правят а?По-тъпо нещо в тая държава не можеше да се случи! :(
гумите - на вулканизатор или повече от 1 гума :smt006

HYPE
05-25-2007, 13:30

еми като се късат ще си носиш последствията, който го е страх от мечки не ходи в гората ;)
Държавата не виждам с какво е виновна, че ти на 13 правиш секс

Glezanka
05-25-2007, 20:29

Postinora ne e edinstwen po roda si,wyw foruma ima tema pod imeto "Escapelle" w koqto tochno i qsno e obqsneno kakwi sa tezi hapcheta,kakwa cena sa drun mrun ... I kwo ti e winowna durjawata che se ebesh na lqwo i nadqsno i ako sluchaino zabremeneesh nqma da mojesh da nosish otgowornost za deteto si :)

krem4et0
05-25-2007, 20:38
Майка ти и баща ти са виновни, че правиш секс на 13, а не държавата. Има Ескапел. А и той може да не свършва докато е в тебе. О, да и въздържание има. И противозачатъчни. Също така диафрагми, спирали, спрейове и още 1 куп неща.........споко!

foxy-to
05-25-2007, 21:38
А и той може да не свършва докато е в тебе. О, да и въздържание има. И противозачатъчни. Също така диафрагми, спирали, спрейове и още 1 куп неща.........споко!
prava e! vie po6turqhte s toz postinor! sqka6 e bonbonki ili kakto se izraziha po-gore aspirin.ima tolkova mn drugi sredstva za predpazvane a i prezervativite ne vinagi se k1sat. tova stava samo (po4ti de) pri nepravilno izpolzvane, ili ako si kupuva6 ot oneq ot 20st.a i ako si na 13 postinor ili drugo takova ne e mn podhodq6to za organizma. nai-dobre e predi tova da se napravi konsultaciq s lekar. dori i da ne e ginekolog(6toto pove4eto devoiki ot foruma gi e sram da otidat),prosto se obadi na li4nata si lekarka.

malkoto_sladur4e
05-26-2007, 05:16
Извинявай скъпа,но баща ми ми е личен лекар и точно на него ще се обадя ако нещо стане,да! :smt005 :smt017 :smt012

sh3_1s_7h3_0n3
05-26-2007, 05:37
Извинявай скъпа,но баща ми ми е личен лекар и точно на него ще се обадя ако нещо стане,да! :smt005 :smt017 :smt012

:smt005 :smt005 :smt005 хахаха ГРЕДА!

той знае ли, че си имаш толкова 'сериозен приятел'? и пращал ли те е на гинеколог? (пффф пусто женско любопитство 8) )

CVETELLINA
05-26-2007, 06:50
Леле малкото_сладурче,колко си тъпа само ти си знаеш... :shock: Ти тоя "Постинор" го пиеш като "Витамин C" май.И както казаха другите при положение,че си тръгнала да правиш секс от 12 годишна,трябва да си носиш последствията.Хахах направо нямам коментар повече за теб,незнам как може да има такива деца,с баща лекар и дете,което прави секс на 13 години...ужас :-#

alkobalko
05-26-2007, 07:02
Майка ти и баща ти са виновни, че правиш секс на 13, а не държавата. Има Ескапел. А и той може да не свършва докато е в тебе. О, да и въздържание има. И противозачатъчни. Също така диафрагми, спирали, спрейове и още 1 куп неща.........споко!

Напълно подкрепям.

Ne e vajno koi
05-26-2007, 07:17
Az ne sum suglasna s pove4eto ot vas,koito kazvat,4e edva li ne e pravilno tova da se spre Postinor ot proizvodstvo...otnosno tova,4e 13 godi6nite pravqt sex i nikoi ne im e vinoven ako stane nqkoi gaf 6te kaja,4e dotuk ste pravi,no naprimer ot li4en opit moga da kaja,4e na men sega mi se nalaga da piq Postinor(na 18 sum) i estestveno mi kazvat,4e ot 3 sedmici ve4e go nqma....i az togava kakvo po dqvolite da pravq ???Taka,4e moga samo da kaja,4e bezrazbornata upotreba na tova hap4e ne e pravilna,no ponqkoga horata imat naistina nujda ot nego,kakto v slu4aq,a ne mogat da si go nabavqt....i v slu4aq moga samo da stoq,da 4akam i da se molq na gospod,za6totone iskam da stavam maika na 18 godini

malkoto_sladur4e
05-26-2007, 07:20

:smt005 :smt005 :smt005 хахаха ГРЕДА!

той знае ли, че си имаш толкова 'сериозен приятел'? и пращал ли те е на гинеколог? (пффф пусто женско любопитство 8) )
Хах,ами да знае,че си имам сериозен приятел много ясно!Запознах ги преди година и 3 месеца тях! :wink: Не ме е пращал на генеколог (за да разбере дали съм девствена де...),ама се беше заканил много сериозно! :-s
f@nt@zi@ ti si super t1pi4ka mai a?Koi e kazal,4e s1m pila toq Postinor pak?Pila s1m go samo vedn1j!Prosto pitam spirat li go i i piklo re6i,4e s1m go bila pila,ha!I pls ne se pravi na mn umna 6toto predi tebe 200 4oveka izpolzwaha izraza za bonbonkite!Ae m1r6o!

`Death`Whore``
05-26-2007, 08:45
В такъв случай защо не попиташ него, скъпа? Явно те е срам - нали си почти омъжена и той одобрява приятеля ти, какво те притеснява?

B1ZzY
05-26-2007, 09:02
Emi moje da sa go sprqli shtoto mn uvrejda zdraveto !!! :-k =;

krem4et0
05-26-2007, 09:09
Az ne sum suglasna s pove4eto ot vas,koito kazvat,4e edva li ne e pravilno tova da se spre Postinor ot proizvodstvo...otnosno tova,4e 13 godi6nite pravqt sex i nikoi ne im e vinoven ako stane nqkoi gaf 6te kaja,4e dotuk ste pravi,no naprimer ot li4en opit moga da kaja,4e na men sega mi se nalaga da piq Postinor(na 18 sum) i estestveno mi kazvat,4e ot 3 sedmici ve4e go nqma....i az togava kakvo po dqvolite da pravq ???Taka,4e moga samo da kaja,4e bezrazbornata upotreba na tova hap4e ne e pravilna,no ponqkoga horata imat naistina nujda ot nego,kakto v slu4aq,a ne mogat da si go nabavqt....i v slu4aq moga samo da stoq,da 4akam i da se molq na gospod,za6totone iskam da stavam maika na 18 godini
не са го спрели от производство, а вече не го внасят, защото би бил много скъп.

CVETELLINA
05-26-2007, 09:42
Ххахахха Е малката само не ме обиждай,защото не си ми на нивото да ми говориш глупости,ясно ли ти е?! :roll: :-D И в случая пиклата си ти,и тъпата пак си ти,защото си тръгнала да се е**ш на 13 години,а мърша ще викаш на отражението си в огледалото хахха. :shock:

И е явно,че съм по-умна от теб (по принцип всички в този форум са по-умни от теб,така че си мълчи по-добре да не ставаш още по-смешна :wink: :mrgreen: )

05-26-2007, 09:49
Простинор вече няма да има, но има ново хапче, с по-малко странични ефекти струва 27 лева, а името му не помня. Все пак все още има останали по аптеките простинори.