Влез

View Full Version : sq malku za momi4eta

hahahha
05-25-2007, 19:36
awe hora tuk namiram temi samo za nedostatacite na mom4etata.........az sam momi4e no mi e interesno kakvo vie mom4etata iskate ot nas momi4etata govorq ne samo za van6en vid govorq po princip i za nqkva vrazka.....kakvo o4akvate i kakvo tarsite?taq tema moje i da q ima no az ne namerih taka4e ako moje nqkolko mneniq da pusnete.......

Phenomenon
05-25-2007, 19:44
Да говорите повечко...чувство за хумор...и да предприемате първата крачка е симпатично...
И накрая...черна изрязана блуза и тесни дънки :P

JiMiTo
05-25-2007, 20:56
може би да ни разбирате , да сте ни верни , и това с изрязаната тениска и тесните дънки ми хареса, впрочем това последното радва всеки нормален човек според мен :)

vvs_go
05-25-2007, 21:07
da ne ni lujete za gluposti za ne6ta koito nqmat zna4enie za6toto nie razbirame i vi kysame za tova a ne za ne6to drugo

Valserp
05-25-2007, 22:49
Искам момичето до мен да бъде котва за мечтите ми.

mademoiselle_de_Soleil
05-26-2007, 08:38
Tva poslednoto zvu4i mn krasivo ..... ama kakvo to4no iska6e da kaje6?

suantito
05-26-2007, 08:53
единственото нещо което искам от едно момиче е да ме ОБИЧА

Pepon
05-26-2007, 08:59
Да си има понятие от нещо,каквото и да било,омръзна ми от тъпи патки!Падам си по брюнетки,но това не е основен критерий,да е мила и жизнерадостна,а не като някой труп да трябва да го буташ и на всяка шега или нещо подобно да се радваш ако въобще се усмихне,да не е надута,да бъде толерантна!Да има принципи,да е сдържана,но и порока да не й е чужд!Идеалната ще разбира от мотори(е не да ги поправя)!Да не е инат,да прави компромиси,както аз към нея така и тя към мен,да знае каде е "границата"...!Да цени това което и се предлага,без значение дали е материално или ...С такова момиче бих си живял спокойно и задружно до дълбоки старини и бих дал какво ли не за нея!За жалост такива момичета в повечето случай са музейни експонати на отминали епохи и малкото останали,заради големия избор с който разполагат поради тези си качества обикновено правят грешен избор!Което много жалко!Обнадеждаващ е и факта,че т.н "леки момичета" в един момент се поосъзнават и кротват и започват да гледат сериозно на нещата...

BAYO
05-26-2007, 09:58
Да не говорят празни приказки, да говорят повечко, да не лъжат, да не обещават нещо, което не могат да изпълнят, да не хойкат ... ляляляля.

05-26-2007, 16:28
da ne ni lujete za gluposti za ne6ta koito nqmat zna4enie za6toto nie razbirame i vi kysame za tova a ne za ne6to drugo
mda... !

hoseto_
05-26-2007, 20:44
какво търся в една жена ли?
1. да е с малки ръце(като ми го хване да изглежда огромен)
2. да е ниска(да може да прави с...ки права)
3. да е с плоска глава(като седна да гледам мач да мога да си оставя чашата с бира на главата й.)

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

но това в кръга на шегата. в една жена тъся това за което става дума в следващия куплет на една известна песен:

не ми трябват манекенки,
със фалшиви бенки,
със лица красиви,
ябълки отвътре гнили.
бляскави очи горещи,
просто са контакни лещи,
кожа бяла като ден,
туба е със фондютен.
и бикини-прашки с пухкави дантели
някога отдавна можеби били са бели.
сигурно ще кажете че аз съм темеруд
пълен тепегъос и много съм надут.
не е вярно, не е вярно
просто искам толина
искам вяра, искам нежност, искам любеща жена
да срещна момиче което ме разбира
нежно да засвири на душевната ми лира

Мнмхнм
05-27-2007, 10:49
Ами, общо взето това което каза Pepon..

sinful`girl
05-27-2007, 11:29
може би да ни разбирате , да сте ни верни , и това с изрязаната тениска и тесните дънки ми хареса, впрочем това последното радва всеки нормален човек според мен :)

Ааххахахахах колко повече да ви разбираме,тва по-скоро за вас важи ;) Вие сте тези,които в повечето случаи искате да става квото вие си поискате без да се съобразявате дали на нас ни харесва,или не :)

Just_say_no
05-27-2007, 13:01

Ааххахахахах колко повече да ви разбираме,тва по-скоро за вас важи ;) Вие сте тези,които в повечето случаи искате да става квото вие си поискате без да се съобразявате дали на нас ни харесва,или не :)
mnooo si prava ... :smt117

Roki_Boy
05-27-2007, 14:53
всеки иска жена която да го обича да го разбира да го уважава да е мила с него да е в добро и в лошо с него това искам секи аз сам намерил моята жена :) която я обичам страшно мн мн мн мн :smt007

LofYou
05-27-2007, 16:09
Като за начало ще е добре момчетата да не изневеряват . много сте разгонени повечето .. видите ли шанс да е**** веднага заебавате всичко ... също така да ни разбирате или поне да се правите че ни разбирате ... ох спирам да коментирам че в момента съм толкова разочарована от момчетата че мога да изредя 100 неща

JiMiTo
05-28-2007, 12:22

mnooo si prava ... :smt117

познавам такива жени, който обичат приятеляси въпреки всичко и са му верни, макар приятеля им да е "кретен" меко казано. Евала им бия на такива жени. Лошото е че са много малко, а и сега тръгна една мода всяка втора да се прави на кучка... тва е тъпо... [-X

UnaBletoLoVeU
05-28-2007, 12:31
Искам момчето до мен да е мило, да ме оценява, да ме приема такава, каквато съм, да не се прави на някой, който не е, да ме изслушва, да не си изкарва лошия ден върху мен, да не е някакъв разхвърлян 8-[ (мразя хаоса, ама мразя и да подреждам постоянно след някого) и да не приема следното клипче http://www.slideshare.net/rado_fun/all-men-s-rules-bg като ценностен пример!

05-28-2007, 12:46
1. да не ми звъни постоянно за да имам свободно време
2. да не пие алкохол за да може да ме носи като се улея кат свиня
3. да не ми прави проблеми че закъснявам
4. да се прави че ме харесва дори и да съм се облякъл кат царвул
5. да ми плаща сметките по кафетата
6. да разбира от електро уреди
7. да ми мие жълтото от гащите
8. да ми мие кафявото от гащите
9. СА СЕРИОЗНО
9.1. да ми дава свобода а не да ми звъни през 2 часа да ме пита дали съм зает
9.2. да има няква обща култура да разбира от тук от там по малко на места повечко а не да е куха като лейка и да се чуди кво да каже
9.3. да прави забележки за да ни подказва че не сме перфектни и всеки си има недостатъци
9.4. да не прекалява с 9.3.
9.5. да не се мисли за златна и както аз ще и правя подаръци така и тя ще ми дава :]
9.6. да не мъкне приятелки на всяко излизане и то особено ако се налага момчето да черпи (някак си ако не сте се замисляли се чувстваме неудобно да вземем сметката да смятаме кой колко е ял/пил и затва плащаме целите сметки)
9.7. не всички сме с спестовно книжки в бнб а както повечето нормални получаваме седмични и тук там заработваме някой друг лев по сварки/еврофутбол
9.8. да си има своя гледна точка а не като кажем бекам е педал да се съгласява на момента ^^
9.9. да не прави забележки докато сме в леглото ^^ трябва да се усъваршенстваме сами :) за което ни трябва повечко тренинг (са вие си правете изводите от къде следва да имаме тренинга ;) )

sinful`girl
05-29-2007, 11:18
1. да не ми звъни постоянно за да имам свободно време
2. да не пие алкохол за да може да ме носи като се улея кат свиня
3. да не ми прави проблеми че закъснявам
4. да се прави че ме харесва дори и да съм се облякъл кат царвул
5. да ми плаща сметките по кафетата
6. да разбира от електро уреди
7. да ми мие жълтото от гащите
8. да ми мие кафявото от гащите
9. СА СЕРИОЗНО
9.1. да ми дава свобода а не да ми звъни през 2 часа да ме пита дали съм зает
9.2. да има няква обща култура да разбира от тук от там по малко на места повечко а не да е куха като лейка и да се чуди кво да каже
9.3. да прави забележки за да ни подказва че не сме перфектни и всеки си има недостатъци
9.4. да не прекалява с 9.3.
9.5. да не се мисли за златна и както аз ще и правя подаръци така и тя ще ми дава :]
9.6. да не мъкне приятелки на всяко излизане и то особено ако се налага момчето да черпи (някак си ако не сте се замисляли се чувстваме неудобно да вземем сметката да смятаме кой колко е ял/пил и затва плащаме целите сметки)
9.7. не всички сме с спестовно книжки в бнб а както повечето нормални получаваме седмични и тук там заработваме някой друг лев по сварки/еврофутбол
9.8. да си има своя гледна точка а не като кажем бекам е педал да се съгласява на момента ^^
9.9. да не прави забележки докато сме в леглото ^^ трябва да се усъваршенстваме сами :) за което ни трябва повечко тренинг (са вие си правете изводите от къде следва да имаме тренинга ;) )

Хахахха ти на тва жена или парцал му викаш... :smt019

HeDa
05-29-2007, 12:39
Да говорите повечко...чувство за хумор...и да предприемате първата крачка е симпатично...
И накрая...черна изрязана блуза и тесни дънки :P
Това ме нарадва.. :D
Е аз като момиче немога да кажа .. Ще ми е интересно да прочета какво искат момчетата найстина :roll:

05-29-2007, 14:20
да е истинска :-k

TuZAra
05-29-2007, 18:49
И накрая...черна изрязана блуза и тесни дънки RazzЕми ако е няква дебела дет ще и искочат сланините :-D :-D :-D :-D