View Full Version : Първия път!!!
аз смятам че съм готов просто го усещам,но не познавам подходящото момиче и ми е въпроса какво да правя аз съм на 16.плс каджете кво да прая
имаш ли зеленчуци около теб ?
едит: то било момче....ам в такъв случай интернет като няма наблизку .... :-s
kat4enceto
05-25-2007, 20:02
иди на околоврустното там може да открие6 подходя6тата!!!
абе тъ*и ли сте търся момиче с което после да не се ядосвам че съм го направил а да го запомня с хубаво
абе тъ*и ли сте търся момиче с което после да не се ядосвам че съм го направил а да го запомня с хубаво
и ние кфо да направим по въпроса?Да ти я изкопаем ли?
sexy_for_you
05-25-2007, 20:22
бий си чекийки бе пич :P и не прибързвай,кат намериш подходящата,сам ще разбереш коя е
Ebati smotanite lamer-i ima f toz forum ... #-o ... mn ste mi interesni kato po4nete da pitate kfa da eba i razni takiva ... ot de da va znai 4ovek ... vari si navri kura f nekoi qbalkov pai :D:D:D
Ebati smotanite lamer-i ima f toz forum ... #-o ... mn ste mi interesni kato po4nete da pitate kfa da e** i razni takiva ... ot de da va znai 4ovek ... vari si navri "мъжкия полов орган" f nekoi qbalkov pai :D:D:D
а ти намали тв-то :smt006
az pitam ako ne ti haresva ne pi6i be mn si zle nie kat sme lameri ne pi6i s lameri
az pitam ako ne ti haresva ne pi6i be mn si zle nie kat sme lameri ne pi6i s lameri
пич ти дори незнаеш за какфо говориш ...
Ebati smotanite lamer-i ima f toz forum ... #-o ... mn ste mi interesni kato po4nete da pitate kfa da e** i razni takiva ... ot de da va znai 4ovek ... vari si navri "мъжкия полов орган" f nekoi qbalkov pai :D:D:D
6to ??? Na tebe kaf ti e problema??? 6 si stana telemaniak \:D/ :mrgreen: :smt019
6to ??? Na tebe kaf ti e problema??? 6 si stana telemaniak \:D/ :mrgreen: :smt019
хуу,аз ти казвам внимавай... =;
<black soul>
05-25-2007, 20:51
откъде да ти намерим момиче и ако ти намеря през монитора ли да ти го дам!? идиот! като си грозен, задръстен, тъп, прекалено надут или всичките заедно / защото все трябва да има някаква причина да не си си намерил момиче/ ше си седиш сам в банята! точка.
i az sam na mnenie 4e ne znae6 kakvo iska6. ti dori ne razbira6 kakvo pita6! ako nqkoi nepoznat ti zadade sa6tiq vapros,q mi kaji ti kakvo bi otgovoril.
аз смятам че съм готов просто го усещам,но не познавам подходящото момиче и ми е въпроса какво да правя аз съм на 16.плс каджете кво да прая
nashmuli nqkoi kurva;]
az si misleh 4e mi e vreme na 12 tva e prosto hormonalen disbalans