PDA

View Full Version : Moderated: Дайте идеи къде да си празнувам рожденния ден

05-26-2007, 16:52
Здравейте,значи имам нужда от съвет,и то бързо!мОЖЕ БИ не и е мястото тук на тази тема,но не намерих подходящо място другаде..
Скоро имам РД и много искам да го празнувам,да поканя повечко хора.Обаче вкъщи е кофти,не става просто,трябва в някакво заведение,по възможност да има музика и да работи поне до 11 часа,а и цената да не е 2000лв,защото не мога да си го позволя,Казвайте,ако имате такъв опит,какво да направя,може и други варианти. [-o< [-o<

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

kell
05-26-2007, 17:11
ami moje da go praznuva6 v diskoteka ne e zle .brat4edka mi go praznua tam i be6e mn qko. :)

little-wild-lady
05-26-2007, 19:13
Mi az mislq taq godina da praznuvam moq na vilata ni.Spored men tova e dobur variant,dori i da nqma6 vila,na vilata na nqkoi priqtel primerno.A i ako vremeto ne e zle moje da spretne6 gradinsko parti.Uspeh! :D

teenkopele
05-27-2007, 19:01
Mi az mislq taq godina da praznuvam moq na vilata ni.Spored men tova e dobur variant,dori i da nqma6 vila,na vilata na nqkoi priqtel primerno.A i ako vremeto ne e zle moje da spretne6 gradinsko parti.Uspeh! :D

Перфектната идея!

sh3_1s_7h3_0n3
05-27-2007, 20:56
една приятелка си беше направила рд-то на едни бунгала... по 7 или 8лв беше леглото... и беше няк'во мн яко...
аз бях завела приятели в пиано бар. хареса им, защото всички си падаме по такава музика като цяло... 8)

Seducti0n
05-28-2007, 07:26
една приятелка си беше направила рд-то на едни бунгала... по 7 или 8лв беше леглото... и беше няк'во мн яко...
аз бях завела приятели в пиано бар. хареса им, защото всички си падаме по такава музика като цяло... 8) това е много трудно поне при мен почти винаги се получава така тъй като приятелите ми харесват различен стил музика.А по темата дискотека малко банално става но е добър вариант.Ако сте по-малко хора може да отиде в някой хубав ресторант а се почерпите.Ако имаш градина можеш да си напарвиш и градинско парти като по филмите с много украса -балони цветя ала бала.В край на сметка важното е ти да се забявляваш и хората които обичаш и уважавш да са около теб от там нататъка развитието на купона е във ваши ръце.Няма голяма значение мястото а компанията с която ще споделиш тези чудесни мигове.АОйде късмет. :wink:

05-28-2007, 11:47
Мерси за съветите. :)