View Full Version : Странно
korabokroshenec
05-26-2007, 19:36
Нормално ли е да ходиш с 1 момиче 3 месеца и тя да не ти е казвала "Обичам те "
защо пък не. имах връзка която продължи 6 месеца и няколко дена и беше само секс.
Защо да е странно, това е нормално за повечето връзки.Да не мислиш, че при всички има любов?Далеч не.
VIrUsS4e
05-26-2007, 19:47
Мога да кажа само 2 неща: или забравя постоянно или просто не се сеща да ти го каже понеже мн те обича, което е по-вероятно, но едвали е нещо друго поне така мисля аз :D
korabokroshenec
05-26-2007, 19:47
да ама при мен няма секс :smt009
VIrUsS4e
05-26-2007, 19:51
А може пък ти ако я подтикнеш да ти го каже ще го направи в смисъл ак оти пръв и кажеш обичам те, съм 100% убеден, че тя ще ти отвърне със същото пробвай го това и кажи какво е станало ;)
Не знам до колко секса може да спомогне чувствата да станат по-силни...Не мисля.Не съм го обичала повече след като сме правили секс.
Иначе вие имате нормална връзка, но в която няма секс.Не е задължително да има и любов.Просто си правите кефа.
lesistar
05-26-2007, 19:53
не мен ми се е случвало незнам дали е нормално :wink:
Не знам до колко секса може да спомогне чувствата да станат по-силни...Не мисля.Не съм го обичала повече след като сме правили секс.
Иначе вие имате нормална връзка, но в която няма секс.Не е задължително да има и любов.Просто си правите кефа.
http://smilies.sofrayt.com/%5E/k/doh.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/k/doh.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/k/doh.gif
че то в таъв случай това връзка ли е? на мене ми приича повече на приятелство
в седемнадесет-годишния ми живот съм казвала обичам те на мъж само 1 път, нормално ли е?!?
да, по-често казвани или казвани, без да ги чувстваш, тези думи губят стойността си ;-)
BWald0rf
05-26-2007, 20:17
Ами ще ти каже "обичам те" ако го чувства.Не би трябвало да го казва по задължение ;)
korabokroshenec
05-26-2007, 20:28
ми аз съм и казвал 1 път наскоро...не получих никакъв отговор :| на 17 сме и 2мата...явно нещата не вървят както трябва :(
sladko_f
05-26-2007, 20:48
За мен е нормално.Може да е срамежлива.
fantasigirl
05-26-2007, 21:05
Ami noramalno e,moje 4uvstvata da ne sa i tolkova silni 4e 4ak da te obi4a,a moje bi i se pritesnqva,taka 4e nqma ni6to lo6o,no ako vse pak ne6to te pritesnqva pogovori s neq... :)
korabokroshenec
05-26-2007, 21:06
как да говоря с нея като е срамежлива :?: #-o
напълно нормално е
любовта не се доказва с думи а с действия, ако мислиш че тя те обича въпреки че не го казва не виждам къв ти е проблема
playful_baby
05-27-2007, 09:12
мда за мен е нормално !!! ако момичето влага много голям смисъл в тази дума може да не иска да я каже докато не е напълно сигурна! O:)
Защо си мислиш, че във всяка връзка тряя да има любов. Тва е погрешно схващане. Защо си мислиш, че във всяка връзка, момичето тряя да отвръща на същото, което даваш ти?
Просто тфа е нормално. Не всеки може да се влюби толкова лесно. Ся си млад още, живей си живота. Не се затормозявай в това, да обичаш някоя повече от собствения ти живот. Аз ти го казвам от личен опит. Като бях като тебе обичах ненормално много едно момиче и накрая кво? ЕДНО НИЩО! И кво се оказа, какъв извод си напрвих? Просто съм изпуснал поне още стотина мацета, докато съм въздишал по нея. Надявам се, си ме разбрал :roll:
Just_say_no
05-27-2007, 11:57
momi4etata kazvat "Obi4am te " kogato naistina go mislqt ( pone pove4eto). Moje bi tq ne te obi4a a prosto te haresva ... 8-[
alkobalko
05-27-2007, 12:05
Не при всяка връзка съществува любов. Няма нищо странно в това, че тя не ти е казала "Обичам те!". Или не го чувства, или е срамежливяа и не може да ти го признае.
sexy_for_you
05-27-2007, 18:57
Ми според мен е нормално.Щом ходите не виждам къв е проблема.Пък и ако ти казва прекалено мн обичам те,може да ти омръзне.Нз.Има хора,които не казват,а показват чувствата си.Ако е от тях,значи сичко си е нормално :P
Bezizvestnia
05-27-2007, 23:25
В днешно вереме всеки казва на някой "обичам те" ей така безпричинно аз до преди 2 седмици не бях казвал обичам те просто това бе изречението което ми е било най-трудно за казване винаги е да но до преди две седмици просто и го казах на мойто момиче отоговор не получих но не го и исках важно бе за мен да го знае....и ето как преди два дена на бала и и тя ми го каза това бе най-хубавото нещо което ми бяха казвали най-чистото най-искренното....за това щом си и го казал бъди доволен,че си имал смелостта да и го кажеш а когато го почувства наистина и тя ще ти отвърне със съощото.... :wink: