Влез

View Full Version : nemoga da go napravq

05-27-2007, 20:56
Stra6no mnogo iskam da spq s gajeto mi , no ne moga-mnogo me e sram?Ne haresvam tqloto si i nqmam smelosta da go napravq.Vas bilo li vi e sram? :cry:

ГостЪТ
05-27-2007, 21:00
Stra6no mnogo iskam da spq s gajeto mi , no ne moga-mnogo me e sram?Ne haresvam tqloto si i nqmam smelosta da go napravq.Vas bilo li vi e sram? :cry:

Не! Но на колко години си? Защо не почнеш да спортуваш нещо, липсва ти самочувствие явно. На мен от мноого отдавна такова(очевадно) не ми липсва що се отнася до външния ми вид. Аз да не съм си хванал за гадже Скарлет Йохансон, я?

П.С.: И нека идиотския спам започне:

...

05-27-2007, 21:00
отговори си първо на няколко въпроса.
обичам ли го?
той обича ли ме ?
заслужава ли си той да е първия?(ако ти е за първи път де)
а колкото до тялото той ако те обича истински вообще няма да му дреме ами даже ще го възбудиш(надявам се)
Мен лично вообще не ме беше срам!
:D

Schnitzer
05-27-2007, 21:01
Не.Еми като не можеш-недеи,ами изчакаи малко. :)

CvEtI`KiSs
05-27-2007, 21:02
ми мен ме беше много срам въпреки че грам не се срамувам от тялото си (44кг.)и съм напулно доволна и жъпреки тфа ме беше срам
просто се отпусни и се наслаждавай :)
ако пък те е прекалено много срам правете го на тъмно до кат се отсрамиш \:D/

05-27-2007, 21:03
обичам ли го?
той обича ли ме ?
а колкото до тялото той ако те обича истински вообще няма да му дреме ами даже ще го възбудиш(надявам се)

А Вие как разбрахте полът на питащия? :shock:

CvEtI`KiSs
05-27-2007, 21:06
обичам ли го?
той обича ли ме ?

хммм...ми аз предполагам че е момиче..на момчетата не и дреме според мен ... не са толкоз срамливи (поне повечето де)

05-27-2007, 21:07
обичам ли го?
той обича ли ме ?

еми не разбрах ама... ако е момче неми се вярва да пише такива работи

sh3_1s_7h3_0n3
05-27-2007, 21:11
амиии срам не... но се притеснявах... не толкова заради тялото ми...колкото може би, защото не бях свикнала да се разсъбличам така... ама в момент на превъзбуда...въобще не мислиш къде си захвърляш потника и дънките 8)

sh3_1s_7h3_0n3
05-27-2007, 21:13
обичам ли го?
той обича ли ме ?

кое момче се притеснява от тялото си чак толкова и ще събира кураж да се съблече пред приятелката си... звучи си баш като момиче 8)

05-27-2007, 21:15
e kvo da napravq , si4ki mi kazvat 4e imam mnogo qko tqlo , no tva ne me ute6ava. Ne sam debela ili ne6to podobno , 53kg i sam 167koeto sie super.Toi mnogo si me obi4a i mi se kefi , no az kato ne si se haresvam ...........

05-27-2007, 21:17
Momi4e sam , hahahha Za uto4nenie

sh3_1s_7h3_0n3
05-27-2007, 21:19
абе, пий една водка да ти падне пердето (ама гле'й да не се напиеш все пак, че мн е неприятна гледката на пияно момиче...) и си ти 8)

05-27-2007, 21:21
nqma da e lo6o , No nepiq i samo pri vida na alkohol mi stava gadno ...... :) a za tva da go pravim na tamno , nqma kak>Sami sme samo prez denq.A i az ne moga da ostana pri nego za ve4erta.

05-27-2007, 21:31
И при мен при първият път имаше по-скоро притеснение. Обаче и аз бях обърнала известно количество алкохол предварително :-D
Преди него си мислех, че не бих могла да се чувствам комфортно без дрехи в присъствието на човек от противоположния пол... еми просто не го възприемах. С предишния ми приятел никога не съм изпитвала желание да се съблека и да пристъпим към нещо повече от обикновеното натискане. Мисля си, че много зависи и от човека до теб.
След първия път приятеля ми ми каза "Ти знаеш ли, че имаш невероятно тяло? Перфектно е!" Което, междувпрочем, хич, ама хич не е така. То и двамата си го знаем това. Но въпреки всичко - момчето трябва да е способно да те накара да повярваш, че той те обожава такава, каквато си, пък дори и да нямаш тяло на манекен. На мен поне толкова ми трябва.. и се чувтвам идеално.
Идеята на цялото това писане беше да насоча мисълта ти и да се замислиш как той те кара да се чувстваш. Ако всичко с неговото отношение е ок:
Забрави за комплексите. Просто забрави. Ако трябва наистина повдигни градуса с едно питие (но не твърде много - личен опит. Една-две чаши вино напр.), понякога помага (понякога!). И имай в предвид, че момчетата не си лягат с момичета, които не харесват. За да е той с теб в едно легло, значи те харесва... невероятно много.
Айде... и успех ;) Няма да се притесняваш, не е нещо толкова страшно :)

05-27-2007, 22:11
men me be6e mnogo sram parvite pati kakto i tebe!za6toto se sabli4m i pokazvam nai-intimnite si 4asti pred 4ovek kogoto nesam go pravila.no 6te vidi6 4e i toi sa6to 6te ima kompleksi kato se sable4e i 6te ti stane dori i priqtno da go pravi6 sled tova,kato razbere6 4e nqma ni6to sramno! =;

**
05-28-2007, 06:03
interesnoto e 4e i az ne se xaresvam koi znae kolko,makar 4e nqmam osnovaniq za tova 165cm/48kg.ne mi e nikak zle tqloto mislq,osobeno kato sam oble4ena :lol: ,no puk sable4ena-vse si namiram nqkoi kusur-a puk gadjeto mi kazva 4e sam perfektna otvsqkude-i ne s cel da me vkara v legloto,imal e milion puti taq vuzmojnost no ne go e pravil s takava cel-vzima samo tova koeto mu davam,a me bogotvori :oops: .znam 4e zvu4i adski presileno ama e taka.kakvo da se napravi...

krem4et0
05-28-2007, 08:04
Не бива да се притесняваш. Разбира се-нормално е. И за се притеснявах и ми беше странно, ама се оправих. сега се мотаем голи като няма никой у тях-хапваме, седим по диваните, размотаваме се така. Ако толкова се притесняваш първите няколко пъти го прави на тъмно, ама не баш мрак. нещо като нощна лампа, свещи, монитор на телевизор или компютър.

05-28-2007, 10:47
6tom te e sram zna4i ne si gotova! Ne go pravi! Kogato si gotova nqma da izpitva6 nito sram nito strah- 6te go iska6!

05-28-2007, 15:15
M, nqma kvo tolko da me e sram , taka ili ina4e se 6te se sable4a nqkoga . :wink:

vikontiii
05-28-2007, 16:02
като ти се спи спи като ти се прави секс с приятеля направи го иска малко смелост за 1-я път но ще успееш надявам се :D

korabokroshenec
05-28-2007, 16:08
бе свиква се :-D по някой път трудно си намира боксерките ;-)