View Full Version : Помогнете ми
Помогнете
05-27-2007, 21:01
какво да правя
маструбирах с краставица ,но не свърших и съм заспала
на сутринта се събудих и гледам майка ми точно влиза в стаята
и краставицата ми е още във ... вагината
и тя ме видя и каза едно Оппс
сега как да я погледна в очите
срам ме е от себе си
на 13 години съм
Другия път с морков, че е по-къс и няма да се види :smt005 :smt005 :smt005
CvEtI`KiSs
05-27-2007, 21:05
леле :shock: :shock: :shock: тфа е баси ужаса...а пък и ти точно с краставица ли намери да си праиш кефа :-D :-D :-D
sh3_1s_7h3_0n3
05-27-2007, 21:05
Другия път с морков, че е по-къс и няма да се види :smt005 :smt005 :smt005
хахах да :smt005
какво да правя
срам ме е от себе си
на 13 години съм
Ами, нищо не можеш да направиш! Не си ли малка още? Както и да е - тя е жена, ще те разбере, а стеснителността ще ти поотмине с времето. Малка си още, ама така е - като правишш нищо трябва да си готов да си понесеш последиците после, евентуално... Ти какъв съвет освен 2k тъпи коментари очакваш да получиш тук? :shock: Особено пък на такъв въпрос.
sh3_1s_7h3_0n3
05-27-2007, 21:30
какво да правя
срам ме е от себе си
на 13 години съм
Ами, нищо не можеш да направиш! Не си ли малка още? Както и да е - тя е жена, ще те разбере, а стеснителността ще ти поотмине с времето. Малка си още, ама така е - като правишш нищо трябва да си готов да си понесеш последиците после, евентуално... Ти какъв съвет освен 2k тъпи коментари очакваш да получиш тук? :shock: Особено пък на такъв въпрос.
не, че нещо, ама на мен темата ми звучи като ебавка 8) през следващата седмица се очаква бума на теми пуснати от разни гости представящи се за 12-13годишни момиченца загорели за секс... тука и без др половината вече изпадат в истерии и разни кризи като видят поредната такава тема (като мен преди малко... 8-[ ) тъй че не им се връзвай, с'я ще има доста да се правят на инт с такива теми 8)
Rock `N` Lash Connection
05-28-2007, 12:31
ХаХАхаХАХаХАХа Ами поговори с нея и и кажи че ти е било интересно ;) Тя на твоята възраст кой знае кви работи е правила :lol:
vikontiii
05-28-2007, 12:33
съберете се заедно и изяще краставицата :smt005 така ще решите проблема \:D/
anastacia89
05-28-2007, 12:36
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
какво да правя
срам ме е от себе си
на 13 години съм
не, че нещо, ама на мен темата ми звучи като ебавка 8) през следващата седмица се очаква бума на теми пуснати от разни гости представящи се за 12-13годишни момиченца загорели за секс... тука и без др половината вече изпадат в истерии и разни кризи като видят поредната такава тема (като мен преди малко... 8-[ ) тъй че не им се връзвай, с'я ще има доста да се правят на инт с такива теми 8)
Така е... Абе всички си пишат тука фантазиите... Половината хора тук които казват че са го праили само им се иска... Бутали си краставици, кренвирши... Тцтцтц... Аз съм с година - 2 по голяма от вас пък дори пръста не си вкарвам... :smt011 И изобщо не говорете за неща които не са за вашата възраст... Нз после колко ще сте изнендани като го напраите наистина...
Така е... Абе всички си пишат тука фантазиите... Половината хора тук които казват че са го праили само им се иска... Бутали си краставици, кренвирши... Тцтцтц... Аз съм с година - 2 по голяма от вас пък дори пръста не си вкарвам... :smt011 И изобщо не говорете за неща които не са за вашата възраст... Нз после колко ще сте изнендани като го напраите наистина...
=D> браво лубоф моя само така взимайте пример от нея :-D ...а за темата-ноу комент...поредната ебавка
П.С.ЛоФ Йа.. :wink:
съберете се заедно и изяще краставицата :smt005 така ще решите проблема \:D/
напраихме си шопска салата
домата и чушката няма да казвам от къде ги изкарах