Влез

View Full Version : nemoga pove4e taka! ;(

05-28-2007, 12:12
Obi4am go - toi me mrazi!
Vijdam kak edno momi4e se durji taka s drugo mom4e i vijdam absolutno vsi4kite si gre6ki (a te nikak ne sa malko), NO nemoga da spra da gi powtarqm!
Obi4am go(ne,ne preuveli4avam) ,strah me e ot nego, ne si govorim (ne 4e nqkoga e stavalo.... ta nie dori ne sme bili zaedno!) i razbirase trqbwa dakriq ot vsi4ki ostanali, za6toto ve4e me smqtat za luda! :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt087
NE IZDURJAM! :smt010

mechtaq_za_teb
05-28-2007, 12:14
Obi4a6 go,a toi te mrazi ? Zashto?Izqsni malko situaciqta.Vijdam,4e ne ti e leko,dai go malko po-spokoino.Ako toi ne dava pet pari za teb gore glavata i prodaljavai napred.Samo malko ne mi stana qsna situaciqta...pls obqsni ;)

BAYO
05-28-2007, 12:16
vijdam absolutno vsi4kite si gre6ki (a te nikak ne sa malko), NO nemoga da spra da gi powtarqm!

Еми аз ли да дойда да ти оправя грешките? Аз ли да направя така, че да спреш да ги правиш? Умствено изостанала ли си, че не можеш да си веземеш поука? Обичаш го, а той те мрази? С право!

05-28-2007, 12:16
az sum si vinovna za vsi4ko! prosto nemoga da go namrazq! A kogato opitam, mrazq sebe si vmesto nego! :smt009

mechtaq_za_teb
05-28-2007, 12:18
az sum si vinovna za vsi4ko! prosto nemoga da go namrazq! A kogato opitam, mrazq sebe si vmesto nego! :smt009E problema e v teb.Ili si naloji da go zabrvaish...v kraina smetka ot napisanoto li4i 4e nqma smisal da se borish za nego,ili shte stradash samo ti,a ne toi.Tvoq rabota e.

yourfantasy_f
05-28-2007, 12:44
Ot edna strana nqma smisul no ot druga shtom kato tolkova mnogo go obi4ash napravi neshto deee :-k Prosto se opitai da se durjish kakto trqbva s nego i predpolagam 4e ve4e shte ima pone malko priqtelski otnosheniq.A ako iskash neshto pove4e ot priqtelstvo ve4e si zavisi ot tebe!!!! [-X

UnaBletoLoVeU
05-28-2007, 12:51
Ако те мрази заради твоя постъпка или след като те е опознал е разбрал, че не може да има такъв човек за приятел или дори за нещо повече нищо не може да се направи..трябва да го забравиш. Но ако те мрази, защото някой му е наговорил гадни неща за теб може би ако започнеш да си общуваш с него понякакъв начин и му разкриеш истинската теб може нещата да се променят. Ако се чудиш как да го заговориш може уж случайно да се блъснеш в него, гледай даулавяш погледа му и му се усмихвай..това е като за начало (:

05-28-2007, 12:56
Ne me poznava - pone ne i samata men! "Priqtel4etata" mu ne me haresvat, toi ne kaza nito duma 6tom razbra 4e go haresvam, be6e me strah da govorq s nego i prosto izbqgah! ](*,)
Sega me mrazi - po otvorena sum, no 6tom go vodq gubq uma i duma .. nz za6to.... ne6to kato strah! :smt010

UnaBletoLoVeU
05-28-2007, 13:43
Е пък защо реши, че те мрази. Това, че си избягала и че го харесваш далеч не е достатъчно да те намрази...

bai_brother
05-28-2007, 13:47
Obi4am go - toi me mrazi!
Vijdam kak edno momi4e se durji taka s drugo mom4e i vijdam absolutno vsi4kite si gre6ki (a te nikak ne sa malko), NO nemoga da spra da gi powtarqm!
Obi4am go(ne,ne preuveli4avam) ,strah me e ot nego, ne si govorim (ne 4e nqkoga e stavalo.... ta nie dori ne sme bili zaedno!) i razbirase trqbwa dakriq ot vsi4ki ostanali, za6toto ve4e me smqtat za luda! :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt087
NE IZDURJAM! :smt010

И какво толкова те е страх? :?:

Отиваш и му казваш , той или ще ти отвърне положително или ще те отблъсне.

Ако се случи второто ще ти е гадно но поне ще знаеш че нямаш шанс ималко по малко ще го збравиш.

Не се страхувай а действай иначе напразно се мъчиш. :idea:

Presley
05-28-2007, 13:52
Най-лесно е да кажеш не мога и до там!Недей да раэсъждаваш така,няма нищо невъэможно,ако имаш желание ще успееш да поправиш грешките си или поне эа напред да не ги допускаш.Иэвади си поука,направи си иэводите и работи в свой интерес,няма кой друг да го направи!Всичко эависи от теб.Не се иэмъчвай ,ами промени това ,което не ти харесва,поне доколкото эависи от теб...

HeDa
05-28-2007, 13:53
Да бе наистина.. от къде реши , че те мрази? По кое съдиш за това.. по това , че като е разбрал не е казал нищо ли? Или , че приятели те му не те харесват ...? Немога да си обясня.. Най-вероятно найстина не те познава , а може и да го е страх да говори с теб също както и тебе те е страх...а как го обичаш щом не си общувала с него или не е имало нещо? Така бях и аз като малка , затова ще те питам на колко си години без да се обиждаш..Може като знаем на колко си , а и той на колко е да ни е по лесно на всички от форума да ти дадем малко по-точен съвет.. и както ми изглежда ако не си много голяма това може да не е любов , а по-голямо влечение...Съдя по себе си , защото и аз бях така, но все пак това не съм аз ... така че при тебе може да е по различно, но почти винаги се повтарят любовните истории на всички на нашите години.. тааа очаквам да разбера на колко си .. и нали знаеш без да се обиждаш ...защото аз като направя някаква тема от този сорт и ме питат на колко съм и ми става едно гадно , защото ме мислят за малко , но ... :roll:

Presley
05-28-2007, 13:55
az sum si vinovna za vsi4ko! prosto nemoga da go namrazq! A kogato opitam, mrazq sebe si vmesto nego! :smt009
Я стига с тея сапунени сериали и драми...эа ккаво трябва да го намраэваш???!!!Няма никакъв смисъл-просто се опитай да промениш ,това в което според теб се съдържат грешките ти.

slyn4iceto
05-28-2007, 15:14
значи парвото което мога да ти предложа е да разбереш каква е причината тои да те мрази и по този начин ако можеш я преодолеи направи така че да промениш това.след това другото което е не трябва да се страхуваш от него или по точно това което мисля че е не е страх ами просто притеснение от това какво мисли за теб и чувствата ти кам него.чак тогава ще можеш да го погледнеш в очите и да не се притесняваш от него,не му позволяваи да те промени в никакъв случаи и ако видиш че не си заслужава да се мъчиш заради някои които не те уценява просто не си прави труда сигурна съм че има някои които те уценява и държи на теб :wink:

alkobalko
05-28-2007, 15:16
Докато продължаваш да си повтаряш, че не можеш да го забравиш, наистина няма да успееш. Ти го обичаш, той те мрази. Забарави за него. Дори и да си виновна, вече е минало и не можеш да поправиш грешките си. Продължавай напред, той не е единственото момче. Просто си наложи да го забравиш и след време той ще е минало.

teen_moni
05-28-2007, 18:26
i love you.you never lova me. :smt009 :smt010

bloodybaby
05-30-2007, 10:06
Много объркано звучи!Какво очакваш да получиш като съвет или мнение във форума :smt017