View Full Version : Мама не ме пуска на плаж HeLP
~*~By~Myself~*~
05-28-2007, 15:20
Значи проблема е следния на 13 съм и живея на морето но майка ми не ми позволява да ходя на плаж с моите приятелки.Нз защо не е някакъв вид наказание понеже съм отличничка,прибирам се в прилично време,помагам с каквото мога у дома.Кажете ми как да я накарам да ме пусне. pLs вие сте ми надеждата [-o<
hm.. i az sam na 13 i mislq 4e maikami nikoga ne bi mi zabranila da xodq na plaj bilo to s fr ili sama no az ne jiveq do moreto tai 4e opraqi se :smt016
hm.. i az sam na 13 i mislq 4e maikami nikoga ne bi mi zabranila da xodq na plaj bilo to s fr ili sama no az ne jiveq do moreto tai 4e opraqi se :smt016
За какво си пишеш мнението, след като не помагаш на авторката?
#-o
Кажи й с кой ще си и къде ще бъдете, вземи си GSM-a, за да има връзка с теб.Някоя твоя приятелка може да каже нещо на момента, за да ти помогне.
jim_beam
05-28-2007, 15:53
ili dr variant:otiva6 a maikati nz...
alkobalko
05-28-2007, 15:57
Питаш я защо не те пуска. След като разбереш взимаш съответните мерки.
Last_Night
05-28-2007, 15:58
Моето мнение:майка ти не те пуска,може би защото се страхува да не ти се случи нещо.В смисъл такъв,всички знаем,че по нашето Черноморие идват мнооооого чужденци,а също така знаем и доста неща за трафик на хора в чужбина и т.н.Просто иска да те предпази :-k Дано само не се вкарвам в някъф филм :-D
Ами погледни реално на нещата... Колкото и да си отговорна и внимателна и колкото и добра дъщеря си на вън ги има всякакви. Според мен майка ти има доверие на теб, но не и на хората на които евентуално ще срещтнеш. Ако с вас има някой, който да може да те защити ще те пусне тъй че измисли някакъв подобен вариант ;)
saninka91
05-28-2007, 19:26
Emi po4va6 da q vr9tka6 kato naprimer da kaje6 te vs hodqt, ve4e sym golqma nqma za kakvo da se pritesnqva6, 6te vnimavam i nqkakvi takiva da q ubejdava6 . A ako ne stane po4va6 da mr9nka6 i rano ili k9sno 6te i pisne i 6te te pusne :)
tears_d0nt_fall^sexy_bebo
05-28-2007, 19:45
мии просто отиваш, задължително ли е тя да узнае ... ако ли не, другият варянт е да разбереш причината и да се опиташ да промениш мнението й.
късмет...
asi_basi
05-28-2007, 19:58
Ami spored men na 13godini si dostata4no golqma za da hodi66 na more s priqteli...pogovoi s neq, tq kakvo iska da hodi6 s neq dokat stane6 na 50godini li ?
~*~By~Myself~*~
05-28-2007, 20:16
Молих я толкова мн а тя каза че не можело да ходя само с фр и дъра бъръ.Мога да се пазя и тя го знае и компанията познава не виждам къде е проблема.Принципно ме пуска навсякяде нз кфо и става.
asi_basi
05-28-2007, 20:20
Hmmm nemoga da razbera kade i e problema .. napravo q pitai ZA6TO NE TE PUSKA?????????? i gotovo
~*~By~Myself~*~
05-28-2007, 20:30
Ми питам я тя не може и тфа е.А е савсем на ясно че ако реша да отида нямя да я питам.Ама искам тя да си ми дава щот съм свикнала да имам неиното позволение и подкрепа винаги