View Full Version : Мислят ме за гей
kill em' all
05-28-2007, 16:34
Сестра ми ме мисли за гей, защото не се интересувам от момичета.Много ми е обидно, искам да и покажа че не съм, но пък ме е срам да и се изтърся с момиче за да и докажа че съм нормален.btw аз не съм гей, но и не се интересувам от момичета, значи съм никакъв... така ли?/
Явно не си срещнал още момиче което да те впечатли. А колкото до това да излезеш с някоя само за да докажеш че не си гей.. Няма смисъл, карай на пред и да не ти пука какво ти говорят.
INLOVE_f
05-28-2007, 16:57
Един мн простичък въпрос:
Ти плащаш ли данък обществено мнение?
Bezrazli4na
05-28-2007, 17:01
Izvinqvai ama sestra tq trqbva da e pyrviq 4ovek koito da te podkrepq dali Si ili NE SI ne moga da q razbera vse pak si i brat ostaviq ne i obry6tai vnimanie =;
Ako samo te obijda prosto vse edno ne q slu6a6 sega kakvo nqma da si govori6 sas RADIOTO
Just_say_no
05-28-2007, 17:06
na kolko godini si?
:arrow: za6to se vliqe6 ot mnenieto na strani4ni hora ??? ti znae6 4e ne si takav i tolkoz ... :wink: kvo ti puka za drugite ? qvno naistina ne si sre6tnal tazi koqto 6te te nakara da se interesuva6 ot momi4eta :D nqaa stra6no
ne si gei ( pone po tva koeto kazva6 )
{Kiss`My`Lips}
05-28-2007, 17:06
ami ne is samo ti.brat mi post me bazika 4e sam lesbo za6toto se gy6kam s friend4etata si. :P
значи съм никакъв... така ли?/
Вероятно си асексуален, така нареченото "никакъв" :)
kill em' all
05-28-2007, 17:27
И аз коа напрая че си ти отгоре :smt016
И аз коа напрая че си ти отгоре :smt016
Въпрос: Сестра ти по голяма или по малка е
Щото мойта е по голяма и ме ебаваше по същият начин щото и аз бях като тебе нямаше момиче което да ми хване окото и после срещнах сегашната си приятелка и сички ме гледат странно вече 3 години немогат да повярват как так съм изкарал толкова дълга връзка а и продължава с пълна пара а и БТВ на колко си щото аз моето момиче го срещнах на 14 а сега съм на 17. А и не приемай чуждото мнение за вярно :lol:
kill em' all
05-28-2007, 17:40
И аз съм на 17, а сестра ми е по-голяма от мен.Сигурно и на мен ще ми се чудят като имам аверка.. :smt006
zna4i 4e si obyrkan ili A sexualen
Bezrazli4na
05-29-2007, 09:37
ooooo q stiga jivei si jvota KAKTO NA TEB TI HARESVA I DANE TI PUKA \:D/ :smt005 :smt006 :smt016
Или си асексуален, или още не си срещнал момиче което да ти хареса достатъчно...което обаче е доста странно предвид че си на 17....както и да е да не ти пука от мнението на околните, живей както ти харесва, твой си е живота и е само един...
Ми,това е странно да не се интересуваш от момичета,но може би още не си видял подходящата и не обръщаш внимание.Не означава,че си гей,но няма да е зле да започнеш да се интересуваш.А на колко години си?
Еми,сложи си на компютъра снимки на голи жени като фон,календар с мацки по бельо и такива неща :-D
Абе не е лошо като идея да й докажеш че греши
Не за друго ама може да разпространи мълвата и когато започнеш да се интересуваш от момичета нещата да са сложни :)
Krem4eto
05-29-2007, 14:10
Сестра ми ме мисли за гей, защото не се интересувам от момичета.Много ми е обидно, искам да и покажа че не съм, но пък ме е срам да и се изтърся с момиче за да и докажа че съм нормален.btw аз не съм гей, но и не се интересувам от момичета, значи съм никакъв... така ли?/
А защо трябва да показваш пред сестра ти какъв си има ли значение толкова ли е важна тя за теб?!