View Full Version : Харесват ли момичетата дорбрите момчета?
Моля отговорете на върпоса ми тъй като съм добро момче и ми се качват на главата май май...
Victorya
05-28-2007, 17:41
Възможно е да ти се качват на главата, ако си прекалено грижовен и добър. Момичетата се нуждаят от силна ръка и здрав.... :-D
Поне аз обичам лоши момчета,ама не от тия дето да ме имат за личната им к*рва [-X Съвесем не,благодаря! Просто лоши момчета-предизвикателство бе.....! :-D :-D :-D
Едно е да си добро момче, друго е да позволяваш да ти се качват на главата :) . Иначе така наречените 'лоши момчета' са интересни защото мечтата на 'доброто момиче' е да укроти лошото момче. Когато разбере че това няма да се случи, се ориентира към свестните момчета. Това ми е мнението ;)
Victorya
05-28-2007, 17:51
Едно е да си добро момче, друго е да позволяваш да ти се качват на главата :) . Иначе така наречените 'лоши момчета' са интересни защото мечтата на 'доброто момиче' е да укроти лошото момче. Когато разбере че това няма да се случи, се ориентира към свестните момчета. Това ми е мнението ;)
Почти съм съгласна,като изключим факта,че аз не спадам в графата "добро момиче" и мечтата да укроти дивото,вместо да се радва на питомното не е само на "добрите момичета".По принцип нали знаеш..."Дивото зове..." :-D
INLOVE_f
05-28-2007, 17:53
Не ни разбирай погрешно - ние харесваме добрите момчета, но се влюбваме в тези, които са по-силни от нас... :-D Е, не всички де!
Your Moon Fairy
05-28-2007, 17:58
Еми аз харесвам добри мом4ета :-D
Аз отдавна съм го казал Живота Е Сложен за мен
Just_say_no
05-28-2007, 18:12
Моля отговорете на върпоса ми тъй като съм добро момче и ми се качват на главата май май...
kakvo ima6 predvid pod dobro mom4e ??? :-k :-k :-k :-k
6toto vse pak vs ima razli4na predstava .. no li4no az ( spored moqta ) haresvam dobrite mom4eta ... ne smqtam 4e ako primerno otvarq6 vratata ili pak ako si u4i6 urocite 6te otblasne6 nqkoi...
MalKa_BLuDnica
05-28-2007, 18:17
tvurdo -NE mnogo malko momi4eta si padat po dobri mom4eta..samo tezi spored men koito se izostaveni ot lo6o mom4e i taka pomejdu drugoto se vliubvat v dobro mom4e 6toto e blizo do tqh v podhodq6tiq moment...taka mislq az :smt004
BrokenInnocence
05-28-2007, 18:18
Зависи си и от харектера. В крайна сметка във всяка връзка трябва да има съвместимост на характерите. Например аз нямам нищо против т.нар. добри момчета... ама те някакси не оцеляват около мене.
Slave4You
05-28-2007, 18:30
Аз лично не. Никога не съм харесвала добри момчета. Сиг другите не са казали това. Но аз ще каза своето мнение. :-D
триаа да сам луда да се хвана с такав :-$
asi_basi
05-28-2007, 18:57
Ами според мен наистина добрите момичета харесват лошите момчета... Незнам защо е така, но сам забелязала по мен и по приятелки, че наистина предпочитат лошите момчета
Може да не си от онези "лоши момчета", както ги наричаш и пак да не позволяваш да ти се качват на главата.Двете са различни неща.А това вече сам си го позволяваш.
Що така бе? добрите момчета ще ви удисват и ще ви правят подаръци, доста сте кухи
iNl0Ve_wItX_liFe
05-28-2007, 19:17
Аз си ги харесвсам добричките :smt016
ама не прекалено ....... :wink:
{Kiss`My`Lips}
05-28-2007, 20:23
Ammmm moeto gadje e dobro mom4e ama..si padam mai mai po edno drygo mom4e ,,bad boy,,.Neznam po princip si msilq 4e nie sme s dobri mom4eta no vinagi ima ne6to po neznam opasno v bad boys po-seksi...po gore6to:)
Естествено, че не обичам добрите момчета.. лошите момчета са дръзки, секси, изкусителни.. и най-вече недостижими. карат ни страдаме, затова ги обичаме... И ти разбивват сърцето.. обикновенно всяко момиче мечтае за лошо момче... дори, когато и разбие сърцето.. както се случи с мен миналото лято от един типичен бед бой, но не сам се отказала от този тип мъже.
sexy_for_you
05-28-2007, 20:38
е няма нищо лошо да си добър.но между добър и прекалено всеотдаен.добрите момчета....просто са добрички,но понякога само на външен вид.за всеки влак си има пътници,тъй че,спокс,и ти ще си наметиш твоето добро момиче :-D аз по принцип не обичам нито мн мекушави,нито мн лоши. :-D :-D :-D
{Kiss`My`Lips}
05-28-2007, 20:38
To4no tova imah predvit.Nedostijimoto vinagi e po-sladko a pak posle pak 6te si obe6tava6 nikoga pove4e i 6te strada6 i syrceto 6te e razbito i posle pak sy6toqt krygovrat :-s
Ами,ясно е,че на добрите ще им се качват на главата,няма спор.Майка ми е такава и много добре знам какво е.Но аз харесвам добри момчета и никога не им се качвам на главата,въобще до сега,ако съм имала добри гаджета не съм се държала гадно с тях.
UnsTToPPaBBle
05-28-2007, 21:36
kakvo ozna4ava "dobro mom4e" ko ne te nakazvat 6oto ne prai6 beli ? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Я верно разяснете малко какво разбирате под "добро момче" и "лошо момче"
Аз самият се смятам за добър ама не някой мекушав тип дето се оставя да му се катерят по главата и не мога да се оплача откъм внимание :-D
Е, не мерси-да обичам някой и той да ме кара да страдам.
Харесват умните,вече на тях им е модата...
lady_kiss
05-29-2007, 15:11
az xaresvam dobrite mom4eta mnogo pove4e ot lo6ite
Krem4eto
05-29-2007, 15:18
Разбира се,че обичам добрите момчета!!!Просто си по-сгурна,че те няма да те наранят!!!Какво е хубавото на лошите момчета?!Не им пука за тебе,нараняват те....
НекъвГост
05-29-2007, 23:20
Добрите момичета, харесват добри момчета, защото може би им е по спокойно с тях, докато с лошите като цяло е по весело, по импусивно и по щуро.
А, и нищо не пречи на 1 момче да е джентълмен и в това време да спада към графа "лоши момчета"
warsteiner
05-29-2007, 23:45
Dobar, lo6 imate li por6e 911 si4ki jeni sa v krakata vi. Vapreki 4e 6te go otrekat, no e taka! ;)
Vikitooo
05-30-2007, 00:59
Loshi ili dobri...za men lichno nqma zna4enie..Trqbva az da se opredelq kakva sum-losha ili dobra...Obicham picha do men da bade razlichen ot moito AZ..da bade ralzichno, raznoobrazno,neochakvano...tova haresvam az! Da ima intriga.... :-D
Харесват умните,вече на тях им е модата...
Много правилно. Няма нищо по-секси от умен мъж!!
tears_of_anger
05-30-2007, 05:13
dobrite mom4eta otivat v raq,a lo6ite k1de si iskat...(e,tva i za momi4etata vaji de) ;)) ne trqbva da pozvolqva6 da ti se ka4vat na glavata...