View Full Version : Един въпрос
VIrUsS4e
05-28-2007, 17:56
Значи имам талъв проблем че по скайп и по смс-и се разбираме с момичето което харесвам а в училище ме избягва в такъв смисъл че аз като смятам да я заговоря и тя някак усеща и започва да си говори с някоя нейна приятелка. Възможли ли е проблема да е в мен и ако можете плс кажете какв ода направя? 10х предварително.
говори с нея, питай я що се държи така.
не можа ли да се сетиш
Може и да се срамува.Издебни я, когато е сама. :wink:
VIrUsS4e
05-28-2007, 18:02
Точно в това е проблема че тя винаги е с приятелки
дори сега си пишеме по скайп :D
Точно в това е проблема че тя винаги е с приятелки
дори сега си пишеме по скайп :D
хубу де кажи и сега в скайп че искаш да се видите, излезте някъде и си поговорете.
VIrUsS4e
05-28-2007, 18:11
Ами ние с нея сме се разбрали сега отивам на републиканско и след него ще излезем да се видим и попринцип се разбираме мн добре но в училище някак чувствам че ме отбягва
а ся по скайп не мога да я питам щото е с неква нейна фр а предпочитам да я питам като е сама
Срам я е.....споко и аз съм така :oops: ми.....просто я е срам!!
Hahaha, не разбирам проблема какъв е:) заговаряш я и толкоз, неможе да неиска да говори с теб:) казваш й там харесвам те ала бала и става работата:)
dunapren
05-29-2007, 00:13
и аз мразя връзки в училище разбирам я девойката
VIrUsS4e
05-29-2007, 06:51
10х на всички за отговорите надявам се да стане между нас
ami trqbva da pokaje6 4e si pi4 ot klasa ne nqkyv muhlio
za celta:
1 namira6 cel za koqto da govori6 s neq- primerno nqkoq kontrolna , nqkoi disk koito tq ti e obe6tala etc otiva6 i govori6 za tova
2 ostavq6 razgovora ne dovyr6en primerno vijda6 priqtel i trygva6 vijda6 kolko e 4asa i trygva6 pravi6 go nqkolko pyti i trqbva da ima efekt