View Full Version : незнам какво искам :S
tupa_kukla
05-28-2007, 18:39
С приятеля ми сме заедно 5 месеца, но напоследък все по-често се караме и то за глупости. Преди като, че бяхме по-близки в мисленето си, а сега само си правиме забележки и непрекъснато сме в разногласие. Аз незнам дори дали все още го обичам, защото все повече ми лази по нервите с глупавите си детски, лишени от мисъл постъпки. Най-лошото е че по цял ден сме заедно и едва ли не сме като залепени, а и в последно време имам много проблеми с нашите и скандали и заради него и в училище не е цветущо и много се замисля дали да не го оставя. Тук вече идва проблема, защото само при мисълта да не съм с него и той да не е с мене, а да го виждам непрестанно хммм :smt013 :smt010
Според мен ти не го обичаш.Само факта, че се чудиш е показателен.Дразни те, какво повече убеждение искаш от това?И не е готино да се карате, ама пък можете да разрешите проблема-не е невъзможно.Ти си решаваш какво ще направиш.
cherinka
05-28-2007, 19:47
Хората сте луди.
Какво ви доставя удоволствие да си натягате мнението, да спорите с другия и да го дразните за най-малкото. Така тровите и своите, и неговите нерви.
Пък и наистина е безмислено да си правите забележки за най-малкото.
Те, порпинцип, се появяват в по-голямо количество, когато нямате какво повече да си кажете с партньора си и ръсите какви ли не глупости -> от там идват и най-дребните спорове, които след време писват и хората се замислят имат ли бъдеще с такъв човек.
Ще те посъветвам да си обмислиш добре как ти харесва и ще ти е по-добре повече - със, или без него!
Мисли, и тогава действай.
asi_basi
05-28-2007, 19:50
Spored men trqbva da pogovorite i sled tova si pomisli mnogo dobre kakvo iska6, no 6tom ti pre4i po dobre bez nego
Uptown_soldier
05-28-2007, 19:54
С приятеля ми сме заедно 5 месеца, но напоследък все по-често се караме и то за глупости. Преди като, че бяхме по-близки в мисленето си, а сега само си правиме забележки и непрекъснато сме в разногласие. Аз незнам дори дали все още го обичам, защото все повече ми лази по нервите с глупавите си детски, лишени от мисъл постъпки. Най-лошото е че по цял ден сме заедно и едва ли не сме като залепени, а и в последно време имам много проблеми с нашите и скандали и заради него и в училище не е цветущо и много се замисля дали да не го оставя. Тук вече идва проблема, защото само при мисълта да не съм с него и той да не е с мене, а да го виждам непрестанно хммм :smt013 :smt010
Какво като го виждаш. Като се държи като дете за какво да го търпиш.
Ясно е на къде отиват нещата...Към края и на теб ти е пределно ясно.Просто скъсайте,това ващо въобще не е връзка,няма смисъл да се измъчвате.По-добре ще сте разделени.Ем,като се виждате всеки ден и какво,голям прас!?Казваш му "Здравей,как си?Какво правиш?" и така,не е много сложно.Това пък въобще не трябва да те притеснява,спокойно :wink: .
sexy_for_you
05-28-2007, 20:12
като нз кво искаш,ние от де да знаем :-D :-D :-D
SiLveToOo```
05-28-2007, 20:55
Не че го обичаш, просто си свикнала със него....това е истината :!: :!:
tupa_kukla
05-28-2007, 21:18
хмм май наистина в скоро време ще трябва да се води сериозен разговор, мерси за съветите и най-вече за гледната точка, тъй като отстрани по-лесно могат да се преценят нещата. Единствено незнам как ще го приеме, защото по неговите думи ме обича също толкова силно както и първия път когато ми го каза.... живот какво да се прави
П.С. Още мнения няма да са ми в повече :oops:
Ами.. хм и аз имах подобен проблем, ама разреших всичко като говорих с нея и решихме проблема не се караме вече, мразя да се карам с нея, вместо да губим времето в спорове го отделяме за гушкане;) Винаги съм твърдял че в такива ситуации е най-добре 1 хубав дълъг разговор кажи му че те дразнят някой неща.. Ама амо наистина не го обичаш вече тогава всичко няма смисъл просто прекъснете връзката си.
_[LiFe-StiLe]_F
05-29-2007, 05:39
може би е добре да си дадете малко почивка. не казвам да късате, но не се виждайте няколко дни, след това уредете малко вижданията и така. самия факт, че сте по цял ден и непрекъснато заедно всъщност доста изнервя, става ти скучно и започваш да търиш грешките и недостатъците в другия. не си проваляйте така връзката