Влез

View Full Version : Как да се отърва от мисълта за бившия?

black_idiot
05-29-2007, 08:23
Колкото шпвече време минава, толкова повече се засилва копнежът ми по бившия. От дълго време си имам нов приятел, който много обичам, но не мога да забравя и предишния. Има един клип на песен, на който певецът мн. прилича на бивия и направо подлудявам. Даже го сънувах тази вечер. :| Помогнете ми ! Как да си го избия от главата? :-s

Sladko_Izkushenie
05-29-2007, 08:34
Остави си хубавите спомени за (бившия) и се отдай на момичето с което си - и си направи незабравими моменти. :D

Sevt
05-29-2007, 08:36
Дай всичко от себе си във връзката с новия, и с времето всичко ще дойде от самосебе си ;)

Sladko_Izkushenie
05-29-2007, 08:39
Сори за грешката момчето имах в предвид не момичето :lol:

05-29-2007, 08:42
Ми така и правя,ама не спира да ме човърка от вътре...........

Sevt
05-29-2007, 08:50
За всичко трябва време, а за някои неща повече отколкото за други. Просто недей да имаш какъвто и да е контакт с бившия, и дай всичко от себе си с настоящия, всичко ще се подреди .

HYPE
05-29-2007, 08:50
Най- много боли като паднеш от два стола ;) Остави бившия си и гледай да обръщаш повеч внимание на новичкия, след време ще ти мине

Sladko_Izkushenie
05-29-2007, 08:51
Нe e много честно спямо твоя приятел!Казваш , че го обичаш и си щастлива в същото време мислиш за другия.Това малко не го разбирам.Помисли си добре...Направи си една равносметкаЗадай си въпроса какво всъшност искаш?!Защото няма как да ти помогнем да си го избиеш от главата... Това само ти може да го направиш

nasty_f
05-29-2007, 09:07
Всчко е въпрос на самовнушение.

Seducti0n
05-29-2007, 09:14
Здравей.Хубаво е че в момента имаш до себе си човек който обичаш уважаваш харесваш.Няма как да забрваиш напълно бившия си приятел.Независимо че в настоящият момент не сте заедно това не означава че ти ще можеш с лекота да го заличиш от съзнанието и мислите си.Опитваш се насила но не става-напълно те разбиам.Кофти е и положението на настоящето момче защото ти не му се отдаваш изцяло както би трябвало да бъде а в себе си бошуват помените по една отминала любов.Замисли се обаче щом вече си прекратила отношенията си с предишния щом толкова бързо си успяла да си намериш ново гадже което обичаш но независимо от това страдаш по бившия дали наистина тази раздяла е била необходима дали и двамата не сте взели своевременно прибързано решение.Не ви знам отношенията само мога да гадая но ако си мислиш че може да си възообновите отношения ако усещаш че нямаш бъдеще с настоящото момче по-добре поговори с него открито и не го наранявай защото нее приятно да делиш един човек с друг.Айде късмет.
:wink:

05-29-2007, 09:21
Най- много боли като паднеш от два стола ;)
haha kolko si prav znam go ot li4en opit a kolkoto do temata naistina oko obi4a6 noviq(kakto kazva6)ne bi trqbvalo stariq da e neprestanno v glavata ti.ako do takava stepen naistina neprekasnato misli6 za nego izvoda e 4e obi4a6 nego a novoto ti gadje e samo na4in da probva6 da go zabravi6 po-dobre naistina razberi koi ot dvamata iska6 no naistina nakraq da ne zeme da padne6 ot dva stola na zemqta.i dano da se spravi6 :)

BAYO
05-29-2007, 09:24
За всичко трябва време, а за някои неща повече отколкото за други. Просто недей да имаш какъвто и да е контакт с бившия, и дай всичко от себе си с настоящия, всичко ще се подреди .

И аз така мисля. :wink:

PankO
05-29-2007, 10:11
Мързеше ме да чета постовете освен 1вия, но те съветвам да отидеш при бившия и да му кажеш всичко в очите.
Мисля за теб, в главата си ми, сънувам те, приличам ми на рики мартин и като го видя направи изтръпвам - всичко му кажи!
Ако се съберете отново ще си адски щастлива, а ако те одреже ще ти олекне. O:)

koalka
05-29-2007, 10:53
Опитай се да го избиеш от главата.Не мисля, че ще си щастлива с бившия...Нали обичаш този сегашния?

mademoiselle_de_Soleil
05-29-2007, 13:16
a kakvo pravim ako (kakto e v moq slu4ai) sme sami i vapreki tova ne mojem da si izbiem biv6iq ot glavata ...... i s te4enie na vremeto vse pove4e i pove4e mislim i stradame za nego? ;(

black_idiot
05-29-2007, 19:04
Нe e много честно спямо твоя приятел!Казваш , че го обичаш и си щастлива в същото време мислиш за другия.Това малко не го разбирам. Супер мн. ме гризе съвестта за това,защото знам че не бива да е така. Няма ли някой лечебна рецепта от рода- отиди на хълма в гората в полунощ, при пълнолуние, набери билки и си направи отвара... Защо всичко е толкоз трудно......... ](*,)

Sladko_Izkushenie
05-30-2007, 07:15
Няма рецепти.Сама трябва да го превъзмогнеш.Ако ти е толкова мъчно звънни му излезте на кафе поговорете си и ако след кафето нямаш желание да си с него затвори страницата и продължавай напред!!!