View Full Version : AAA KAJETE TVA MN LI E KOFTI
cradle of flith _f
05-29-2007, 12:26
HI ALL NA4I SESTRA MI DNESKA MI SETRVIRA EDNO TAKOVA
. NA 15 IUNI E POSLEDNIQT MI DEN SAS MQOT KALS I MN QSNO 4E 6A IMA PIENE I V TOVA MOMI4E KEOTO 6A SE SABIRAME TQ E DALE4NA RODNINA NA EDNA PRIQTELKA NA KAKA A KAKA MI KAZA 4E I TQ 6A S EDOMAKNE DA NI VIDI KO PRAIM I TO NE SAMO TQ A SAS CQLA GRYPA I NESTIGA 4E 6A PIQT I PY6AY NA AVANBTA A SAMO 6A ME ZILAGA MRAZQ SESTRA SIIIIIII A SL;ED TVA TQ 6A VARIN NA 4RD A mene 6a me ostaio tva spored vas prailno li e tq da idva na kuponaaaa :smt013 :smt013 :smt013
Ei macko kupi si pravogovoren i pravopisen rechnik nishto ne razbrah chestnu.... ](*,)
Poredniq
05-30-2007, 19:29
Ei macko kupi si pravogovoren i pravopisen rechnik nishto ne razbrah chestnu.... ](*,) щот си прост веее. Аре вмсето да криткувате глупости за да сте интересни пишете нещо да и помогнете. Сесрта и я е прекарал-шит е кофти е и е била супер бесна за тва в бързината е допускал грешки-в емоциите. Аре шт малко умове
Ei macko kupi si pravogovoren i pravopisen rechnik nishto ne razbrah chestnu.... ](*,) щот си прост веее. Аре вмсето да криткувате глупости за да сте интересни пишете нещо да и помогнете. Сесрта и я е прекарал-шит е кофти е и е била супер бесна за тва в бързината е допускал грешки-в емоциите. Аре шт малко умове
Abe ti prost li si :?: Tva neznachi che kato e dopusnala greshka ne trea da i se pravi zabelejka we kakvo q opravdava che burza emi kvo sa da i chetem negramotnite pisaniq shtoto burza...sr ama ne mislq che tova e opravdanie razbiram che ni e leko polojenieto +tva vseki dopuska greshki ama ne se i opitvam da pishem gluposti a ako mosh pomogni ti da ti ebem putkata maina selska :wink:
Poredniq
05-31-2007, 04:06
хубу де за ко целия му коментар е един кусур.. само кусури намирате вее-хуу напрайл е заблежка можеше да драсне нещо за нея :smt012 кво само се нарпаил на интересен... не съм казал че е добро тва че е сбъркала-ше си единтен поста не е невъзможно ма за кво тряя да пълните със спам и само да дирите кусури на друг за да сте интересни
хубу де за ко целия му коментар е един кусур.. само кусури намирате вее-хуу напрайл е заблежка можеше да драсне нещо за нея :smt012 кво само се нарпаил на интересен... не съм казал че е добро тва че е сбъркала-ше си единтен поста не е невъзможно ма за кво тряя да пълните със спам и само да дирите кусури на друг за да сте интересни
Glei sa :arrow:
SAS MQOT KALS I MN QSNO 4E 6A IMA PIENE
KEOTO
KAKA MI KAZA 4E I TQ 6A S EDOMAKNE
NESTIGA 4E 6A PIQT I PY6AY NA AVANBTA
TVA TQ 6A VARIN NA 4RD A mene 6a me ostaio
Ebi mu maikata ama... :smt017 nema punktuaciq se 1 samo flodime temata s tiq gluposti ama mislim che sam prav za posta si,a koga chovek e prav neznachi che se pravi na interesen...moga i po drugi nachini spoko =;
tears_of_anger
06-01-2007, 04:13
ae naistina e napisano kofti...ama ni6ty
ako bqh na teb 6tqh da sa razvikam na sestra ti i da i teglq edna maina...
Poredniq
06-01-2007, 04:56
ма те май не са от плводив майна :smt005
krasivata_luvica
06-01-2007, 05:13
Ei macko kupi si pravogovoren i pravopisen rechnik nishto ne razbrah chestnu.... ](*,)
Poredniq
06-01-2007, 05:40
тихо акъли