View Full Version : kum mom4etata
..............
05-29-2007, 18:24
mom4eta kakuv podaruk 6te vi haresa da polu4ite za 1 godina s nqkoe momi4e? kakvi podaruci ste polu4avali i kakuv bi vi haresalo da polu4ite?
Sex...ama mn. qk :mrgreen:
mom4eta kakuv podaruk 6te vi haresa da polu4ite za 1 godina s nqkoe momi4e? kakvi podaruci ste polu4avali i kakuv bi vi haresalo da polu4ite?
не е важно кво ще подариш, важното е да бъде поднесено по подходящ начин и да е от сърце. Използвай фантазията си ;)
korabokroshenec
05-29-2007, 19:25
ПАУЪРБОЛ,ТАРАМБУКА,НАРГИЛЕ :-D :-D :-D
Я, тема към мене. Чувствам се горд и пълноценен.
За подарък... Блу лейбъл. Аз ако ти бях гадже, щях да се оженя за теб.
А ти къде се изгуби!? :-D
Подарък за мен троика с неини съоченички екстра ще ми дойде.
sexy_for_you
05-29-2007, 19:52
не е важен подаръка,важен е жеста.послушай сърцето си.по-добре да е нещо,което ще му напомня за това събитие.нз.за секс според мен не е точния подарък,който ти имаш предвид,той е за после.незнам,аз съм момиче и тва е моя съвет :-D
emi ako moje nqkoi istrebitel :-D
Sex...ama mn. qk :mrgreen:
:smt023
Е то зависи от много неща не може така да се каже. Нещо което знаеш че му харесва. За една година си го опознала добре. Ти прецени.
ами не6то не стандартно например да отидем на бънджи скокове, да отидем в някое фото да си направим фотосесия, да ми завърже о4ите и да ме тормози цяла вечер с някви простотии итн използвай въображението си
JoeBanana
05-30-2007, 17:53
потник, гащи, хавлиени чорапки (с червена и синя лента) и дезодорант "Фа", загадъчно опаковани в амбалажна хартия
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Нежна целувка по бузката... после по вратлето... и най-силното ощипване по-дупето!
Няма да го забравя за цял живот :smt007 :smt008 \:D/