View Full Version : тя ми съобщи че е влажна...
Много ме ебава тая кучка и май ще я зарежа вече!!! Са си говориме по телефона и в тех били дошли от кабеларката, щото и спря нета заради грамотевиците. Всичко това О.К. обаче до като си гукаме и по едно време ми разправя - "знаеш ли, че вече съм влажна" и аз почнах да я подпидвам защо да е влажна и тя "ми трима младежи са в нас" и се смее кат к.урветина!!!
Да я зарежа ли тая селянка?
Ако няма да ти пука за нея първо я изчукай веднъж и тогава я зарежи. Поне да имаш файда от това. :lol:
kalpazanka
05-30-2007, 09:39
Задаваш реторични въпроси :wink: Щом сам казваш, че е к*рветинка....
Ползвай предпазни средства, ако решиш да не я режеш, че иначе става страшно.
Много ме ебава тая кучка и май ще я зарежа вече!!! Са си говориме по телефона и в тех били дошли от кабеларката, щото и спря нета заради грамотевиците. Всичко това О.К. обаче до като си гукаме и по едно време ми разправя - "знаеш ли, че вече съм влажна" и аз почнах да я подпидвам защо да е влажна и тя "ми трима младежи са в нас" и се смее кат к.урветина!!!
Да я зарежа ли тая селянка?
6tom ve4e si po4nal da q obijda6 mislq 4e otgovora pone moq e qsen da priklu4ite vrazkata...
хахах ми кво толкова, явно е печена и се ебава с тебе :lol: що пък ще я зарязваш, задето си прави майтапи ли ?
т. 11 от правилата на форума!