View Full Version : drugiq mesec pravq 14 i...
i predi mesec dva daje moje i da ima i mi padna edin zab posledniq nali ot mle4nite kadeto imah da smenqm oba4e e mn kofti shtoto e otstrani i nali kato se usmihna naprimer i mn gadno se vijda :( ;( ta znaete lineshto s koeto da porastne po barzo li de'a znam vikah da naika da hoda na zabolekar da mi kaje enshto ma tq vika sh ti kaje da 4akash i t.n. ta reshih vas da popitam i ako nqkoi mi otgovori shte sam mn dovolna i sled tva shte ida do zabolekarq da vida i toi kfo shte kaje :P mersi si predvaritelno
krasivata_luvica
05-30-2007, 11:01
leleleeeeeeeeeeee de4ko kade si trugnal :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :lol: :lol: :lol: :-D
Абе дете не се коркай,нормално е
emilythestrange
05-30-2007, 15:02
питай зъболекаря пак,ако ти изкрещи отговора може и да разбереш че
НЯМА НАчИиН
Dead`Paladin
05-30-2007, 19:16
ex , che ste zlobari vsichki :-D eI pich .... pitai mama i tati ( ne se chudi ako ti se izmeqt) i napravi tova koeto ti kajat makarche to ve4e ti go kazah tuk ...