PDA

View Full Version : Грешка ли съм направила?

HeDa
05-30-2007, 11:42
Харесала съм си едно момче от моя клас (10 ако има значение) и реших да напиша смс , но да не казвам коя съм и така написах - "Мисля,че няма да ти хареса коя съм и затова няма да ти кажа обаче си ми много сладък." И днес бяхне на кафе и нещо стана въпрос и аз казах , че имам страшни изцепки за смс-и и той каза, че неговия е по-зле .. каза ,че бил малоумен и какво го интересувало коя съм... Той незнае естественно , че съм аз и затова направи коментар и другите се съгласиха.. аз не виждам нищо малоумно, ама може защото съм си го писала аз. А вие как мислите .. много ли е зле... и сега се колебая .. дали да му напиша пак смс - нещо от сорта на -- Аз не виждам нищо малоумно в смс-а , и няма смилъл да ти пиша повече виждам , че "не те интересува коя съм" .. и така вече знаеш коя съм. Все пак само един човек имаше на масата в кафето, който би могъл да го напише ( само аз бях момичето ) . -- или може би да не пиша повече и да се помъча да направя нещо както се казва на real.

еее.... не пишете злобни неща моля ви... много ми е гадно и криво ... макар че го прикрих на кафето.

bungle
05-30-2007, 11:59
Недей да му пишеш нищо.
Просто се сприятели с него повече и някой път изцепи колко те кефи като човек. Мисля че ще го оцени. Иначе така се излагаш много здраво, освен това е хииипер детинско.
Повярвай ми, правила съм по-големи изцепки.

Sevt
05-30-2007, 12:10
Не му пиши нищо, и в никакъв случай това което си писала по-горе че мислиш да му пишеш ! Просто се сближи повече с него, и след време действай директно, пък каквото стане ;)

mujete sa svine. kakvoto i da napravi6 toi pak 6te si ostane guz. tova e tejkata istina, sled kato se razo4arova6 nqkolko puti 6te me razbere6.

fantasigirl
Ne si napravila ge6ka,4e si mu napisala sms,gre6kata e v nego,4e ne se interesuva ot tova,koi mu e izpratil tozi sms.Sled akto si vidqla 4e sms nqma da stane rabotata probvai na jivo.Spiqteli se s nego,izlizaite pove4e i t.n. puk dano stane ne6to.Uspeh!!! :)

HeDa
05-30-2007, 12:11
А 1-вия смс много ли е зле? И прав ли е за това което каза днес на кафето?

HeDa
05-30-2007, 12:14
Недей да му пишеш нищо.
Просто се сприятели с него повече и някой път изцепи колко те кефи като човек. Мисля че ще го оцени. Иначе така се излагаш много здраво, освен това е хииипер детинско.
Повярвай ми, правила съм по-големи изцепки.
Ще ми бъде на прочета повече за тези изцепки .. ако може де .. :roll:

Presley
05-30-2007, 12:15
Постъпката ти е била малко детинска.Ноо не се тревожи,нищо толкова фатално не е станало.Не си постъпила лошо,а глупаво,но това е поправимо.Според мен не е добра идеята отново да му пишеш!Най-добре си мълчи и не каэвай че смс-ът е бил от теб :-D .Като посъбереш сили му приэнай эа чувствата си ЛИЧНО! :)

HeDa
05-30-2007, 12:17
Постъпката ти е била малко детинска.Ноо не се тревожи,нищо толкова фатално не е станало.Не си постъпила лошо,а глупаво,но това е поправимо.Според мен не е добра идеята отново да му пишеш!Най-добре си мълчи и не каэвай че смс-ът е бил от теб :-D .Като посъбереш сили му приэнай эа чувствата си ЛИЧНО! :)
Неее нее неее.. абсурт немога... няма ли друг начин за началото...

Th3MaN
05-30-2007, 13:05
Значи това е нормално да каже така за да се покаже пред приятелите си. Тва че го е казал изобщо не значи че го мисли. Ти продължавай да си му пишеш. Може да стане нещо. Само че му пиши нещо по смислено.

koalka
05-30-2007, 15:21
Има два-три начина.Но определено писането на смс не е един от тях.Есетствено, че ще каже така-може да си мисли, че някой се бъзика с него.Нормално.Варианти:
:arrow: оставяш нещата така и не му пишеш нищо.
:arrow: казваш му директно чувствата си
:arrow: постепенно започваш да излизаш повече с него, да се сближавате, да се сети, че го харесваш.

BAYO
05-30-2007, 15:38
Съгласен съм с Sevt и bungle. Не му пиши повече, а гледай да се сближите на яве, ако е възможно. Да видим тогава кви неща ще приказва и ако продължава, просто му тегли майната, не си е заслужавало просто :wink:

white_chik
05-31-2007, 19:28
Еми честно казано наистина тва със смса е малко малоумно,така правят децата в 6-7 клас,но така и така си го направила.Според мен,ако искаш нещо серизно с това момче,трябва да се опиташ да му покажеш,че го харесваш и точно да направиш нещо наживо

лаааа
05-31-2007, 20:10
както са казали хората "не си вади ху* там, където си вадиш хляба".... ;)

Leksi23
05-31-2007, 20:54
4esno da ti kaja tova s sms-a e dosta decka post1ka ot tvoya strana. po dobre da go be6e izvikala na kafe da si pogovorite samo dvamata. :smt017 sak1n ne mi pra6tai vtori sms 6te te vzeme za savsem pob1rkana. pokani go na razhodka primerno i mu obqsni 4e go haresva6 NE KAZVAI 4E SMS-A E OT TEB. a ako si mu kazala mu kaji 4e e bilo v moment na umopomra4enie ili 4e e bilo bazik4encence. :smt016

GaNgStAz
05-31-2007, 21:19
и аз мисля, че не треа му кааш че смс-а е бил от теб.. леко тъпо ми се струа.. може би ако постепенно почнете да излизате и ако се сближите.. мое да стане нещу ама не бързай мноо ;) показвай му че го харесфаш първо с действия за да вииш дали ше има отговор от негова страна.. ако няа - то е ясно, че не те харесфа.. но ако има :) печелиш.. и вече ш моеш да му признаеш чуфстфата си шото ше знаеш, че и той ги изпитфа към теб :) успех :P

stoqnov
05-31-2007, 21:32
според мене тои е казал така заради приятелите си винаги така праим ниии :Д нз няма нищо срамно или нещо от сорта ама според мене е така защото и аз и моите приятели биха направили така :roll:

Iv4eTy
05-31-2007, 21:46
По - добре не му пиши, ами вземи да се сближиш с него и да видиш как ще продължат нещата как той ще се държи и тогава вече реши дали да му кажеш :)

BeBsItO
06-01-2007, 17:17
a hrumvalo li ti e 4e taikato toi nz koq si(sms-a) moje da haresva teb to4no i z atva da go e kazal naglas taka za da te vpe4atli bez da zn 4e tva vsa6nost si ti samata! malko obarkano go obqsnih,no dano si me razbrala :)

putenceto
06-01-2007, 17:34
Според мен не му пиши - даже не се занимавай вече с него.ПОВЯРВАЙ МИ !!! След време ще си благодарна за съвета ми ... Едно че е малък ... не търси момче на твоята възраст.Хвани батко за да се научиш как да живееш.Второ - за да се хвали и да показва СМС значи е боклук ... нямам думи.ПРОСТО ГО ЗАЕБИ И ХВАЩАЙ НЯКОИ +20

Krem4eto
06-01-2007, 17:39
Харесала съм си едно момче от моя клас (10 ако има значение) и реших да напиша смс , но да не казвам коя съм и така написах - "Мисля,че няма да ти хареса коя съм и затова няма да ти кажа обаче си ми много сладък." И днес бяхне на кафе и нещо стана въпрос и аз казах , че имам страшни изцепки за смс-и и той каза, че неговия е по-зле .. каза ,че бил малоумен и какво го интересувало коя съм... Той незнае естественно , че съм аз и затова направи коментар и другите се съгласиха.. аз не виждам нищо малоумно, ама може защото съм си го писала аз. А вие как мислите .. много ли е зле... и сега се колебая .. дали да му напиша пак смс - нещо от сорта на -- Аз не виждам нищо малоумно в смс-а , и няма смилъл да ти пиша повече виждам , че "не те интересува коя съм" .. и така вече знаеш коя съм. Все пак само един човек имаше на масата в кафето, който би могъл да го напише ( само аз бях момичето ) . -- или може би да не пиша повече и да се помъча да направя нещо както се казва на real.

еее.... не пишете злобни неща моля ви... много ми е гадно и криво ... макар че го прикрих на кафето.

Сприятели се с него!Не му казвай за смс-а!