View Full Version : Mnogo qm ,a ne iskam ;[
Dead`Paladin
05-30-2007, 12:56
Bih iskal nqkoi syveti ot vas i proshtavaite ako q ima temata no prosto ne sum q vidql..... ta problema mi e sledniq.... nachi.... ot sytrin do ve4er qm kato ne vidql hrana....kogato sutrin otida na daskalo si kupuvam zadaljitelno neshto da hapna ...sled edin 1 chas nqkade ... se zapochva stavam mnogo gladen i postoqnno sum v magazina ... qm strashno mnogo ... vinagi si zimam edin golqm toster + sok + pala4inka s shokolad .... tova samo sytrinnta v golqmoto pak sa6toto qm .... i kato se pribera (1:30) pak qm vka6ti .... malko po kasno pak i ve4rta otnovoo.... kato se ima predvid ne che prosto pohapvam a qm qkata... :smt011 postoqnno sum gladen a kato sum vka6ti prez 5 min se vyrta okolo hladilnika... nachi pobesnqqm .... :-k ... vypreki tova... ne sum debel .. na 14g. sum nqmam vid na debel visok sum 173 oba4eee teja 81km .. nqmam nikvi harakteristiki na debel kato izklu4im korem4eto koeto go stqgam i ne se lichi ... kajete problem li e tova ili kak da kontroliram glada si :( :?: mersi predvaritelno...
hm da ti kaja 4eno napulno normalno e mom4e da qde tolkova mnogo nrmalno e i da si tolkova tejak za viso4inata si s epak ima koli koito tejat :wink: i spoko do 18 godini raste6 taka4e 6e si qde6 se taka no skoro 6e spre za mom4e e napulno normalno spoko :smt004
krasivata_luvica
05-30-2007, 13:12
Bih iskal nqkoi syveti ot vas i proshtavaite ako q ima temata no prosto ne sum q vidql..... ta problema mi e sledniq.... nachi.... ot sytrin do ve4er qm kato ne vidql hrana....kogato sutrin otida na daskalo si kupuvam zadaljitelno neshto da hapna ...sled edin 1 chas nqkade ... se zapochva stavam mnogo gladen i postoqnno sum v magazina ... qm strashno mnogo ... vinagi si zimam edin golqm toster + sok + pala4inka s shokolad .... tova samo sytrinnta v golqmoto pak sa6toto qm .... i kato se pribera (1:30) pak qm vka6ti .... malko po kasno pak i ve4rta otnovoo.... kato se ima predvid ne che prosto pohapvam a qm qkata... :smt011 postoqnno sum gladen a kato sum vka6ti prez 5 min se vyrta okolo hladilnika... nachi pobesnqqm .... :-k ... vypreki tova... ne sum debel .. na 14g. sum nqmam vid na debel visok sum 173 oba4eee teja 81km .. nqmam nikvi harakteristiki na debel kato izklu4im korem4eto koeto go stqgam i ne se lichi ... kajete problem li e tova ili kak da kontroliram glada si :( :?: mersi predvaritelno...
ако си пубер :smt005 :smt005 :smt005
ако те успокоява и аз съм така :smt005 :smt005 :lol:
Dead`Paladin
05-30-2007, 13:48
znam li ... to verno 4e v pyberteta sum .. ama ... shtom samiqt az mislq che prekalqvam ..... hora mi kazvat 4e sum s 10 kila nad normata tui kato sum 173 visok ... neznam ... i osven tova.... tfa shkembence det go imam :mrgreen: ujas !!!
krasivata_luvica
05-30-2007, 13:55
mi zemi se stegni malko :mrgreen: :smt005 :lol:
cherinka
05-30-2007, 14:05
Значи, каза, че нон стоп ядеш , следователно излизаш много рядко, следователно трябва да излизаш ПОВЕЧЕ, за да ядеш ПО-МАЛКО. И трябва да се занимаваш с някви простотии с приятели, за да не мислиш за храна.
бас държа, че след 3 дена ще забравиш за тази тема.
Мога да ти кажа много неща, но едва ли имаш воля да спреш да ядеш толкова "яко".
:arrow: на теб явно в главата ти е само как да се наплюскаш.
ако продължаваш в същия дух, след 2-3 години стомахът ти ще се е разширил бая, и ще трябва да поемаш два пъти повече храна.
Схфащаш ли?
А, за да не се получава излишно месо по тяло, приеманата "енергия" (храна) може да я направиш на мускули, следователно трябва да ходиш на фитнес.
krasivata_luvica
05-30-2007, 14:19
misliq 4e cherinka e absolutno i napulno prava :arrow: za6toto predi da si priznaq tejax okolo 100-tina kilca :lol: a oba4e mi be6e mn trudno da se zanimavam sus drugi prostotii no kato svikne6 sled 2 sedmici 6te mu svikne6 si4ko e vupros na navik...naprimer moi rodnini ne qdat meso ot nad 20 godini drug slu4ai :arrow: na baba mi edna priqtelka moneje trenira ioga i gladuvala cql mesec i ni6to i nqmalo posle....... :arrow: taka,4e misliq ,4e trqbva ty samo malko trening :wink: i 6te svikne6 kato za na4alo sa e nai qkiq sezon qj plodove i zelen4uci kola,i gazirano ne pii mn rqdko pone az taka prava.....spri sus sqkakvi ot sorta: 4ips,semki,snaks4eta,bonbonki,6okolad4eta......i.. ....dr....mislq ,4e tova 6te ty pomogne..... :wink: :arrow: sledovatelno 6te sleze6 primerno s 10 kila po4ni da trenira6 ne6to za da svali6 korema....i taka...... :wink:
Dead`Paladin
05-30-2007, 14:29
thank for all ;] ...
Това се дължи на две неща:
:arrow: Липсата на воля.Ако нямаш воля,просто няма как да спреш.
:arrow: Липсата на други эанимания.Ако нямаш какво да правиш,с кого да иэлеэеш и т.н от скука те влече само хладилникът.
Решението според мен е да иэлиэаш повечко навън,а не да си седиш вкъщи пред компа,тв-то и хладилника.
krasivata_luvica
05-30-2007, 15:10
Presley`n`Sum :arrow: za koi govori6?
:-D
Эа автора на темата.Що? :-D
Dead`Paladin
05-30-2007, 17:19
Presley`n`Sum mersi ....
kato se zamislq tochno tyk mi e problema... no loshoto e che ne moga da promenq tova. .. pone za sega....tova za zanimaniqta .. problema che ne zavisi ot men ... :cry:
Rammstein
05-30-2007, 17:26
На линка за флиртче дет ти е в подписа ти ли си тоя?
LecheR_DeViL
05-30-2007, 17:55
Това се дължи на две неща:
:arrow: Липсата на воля.Ако нямаш воля,просто няма как да спреш.
:arrow: Липсата на други эанимания.Ако нямаш какво да правиш,с кого да иэлеэеш и т.н от скука те влече само хладилникът.
Решението според мен е да иэлиэаш повечко навън,а не да си седиш вкъщи пред компа,тв-то и хладилника.
Za nqkoi hora tova e vqrno za drugi - ne. Az naprimer cql den se typcha tochno kato avtora na temata a sym momiche.Izlizam za po 2-3 chasa (ponqkoga poveche) okolo 2-3 pyti v sedmicata , zavisi dali shte mi ostane vreme...I sym 1.66 na 6 kila :-& :smt005 :smt005 :shock:
Dead`Paladin
05-30-2007, 18:35
na linka na flirta sum az da shto ? Rammstein<
LoVe_Is_EvErYtHiNg
05-30-2007, 18:41
Oooo pffff, tfa s qdeneto i pri mene go ima, na mene ne mi li4i :) ma az sym na mnenie, 4e sq trea naimnoo da se papka :) mi nie sega rasteme i se opitvame da si nabavim si4kio neobhodimo za organizma si iame nqkyf ogromen apetit, awe huu e da si pohapva 4ovek :P
cherinka
05-30-2007, 18:46
na linka na flirta sum az da shto ? Rammstein<
Като глеъм, нямаш огромни проблеми с килограмите, но за да намалиш храната, трябва да я заместиш с нещо друго.
И аз, и Presley`n`Sum ти казахме, че трябва да излизаш нялво надясно.
И какво означава това, че не зависело от теб.
Хора за купон ги има бол.
То със седене в къщи не стаа да ги намериш.
А запишеш ли се на някакъв спорт (ако имаш тази възможност, също и материалната възможност е важна) ще се запознаеш със сульо и пульо и току-виж си си намерил некви готини фр.
Схфащаш ли?
cherinka
05-30-2007, 18:49
Oooo pffff, tfa s qdeneto i pri mene go ima, na mene ne mi li4i :) ma az sym na mnenie, 4e sq trea naimnoo da se papka :) mi nie sega rasteme i se opitvame da si nabavim si4kio neobhodimo za organizma si iame nqkyf ogromen apetit, awe huu e da si pohapva 4ovek :P
ДА УЕ!
Дай като "трябва да ядем, за да растем" да се тъпчим с всичко квот се сетиш.
Мила моя, така ще пораснеш на обем,
а разтежа на височина и здравия организъм са хиляди пъти по-важни за "нашия разстеж", отколкото нарастването на обем.
Абе, бат' смисленото мнението, където си дала.
cherinka е права-эахвани се с някакъв спорт.Ако нямаш много поэнати ,това е много добър начин да ги намериш!!!А и ще отнема част от времето ти и ще прекарваш по-малко време пред хладилника!Бтв кат те гледам нямаш никакви проблеми с килограмите,но друг е въпросът как се чувстваш!И да энаеш,че няма опция `не эависи от мен`!!!Эависи.
gabrielka@a
05-31-2007, 12:47
Това е напълно нормално в нашата възраст.И аз се тъпча постоянно,но изгарям калорийте и съм си слаба ;-)
Dead`Paladin
05-31-2007, 13:42
mmm.... verno che spored vida mi ( koito e vidql snimkite ) nqmam problem s kilogramite....no...tfa neprekasnato hranene... me pritesnqva... za tova se obarnah kum vas.... no Vi blagodarq ... pone znam che kato qm losho nqma.... samo da ne stana mr. 100 kila :-D :smt005
thank for all :)
LoVe_Is_EvErYtHiNg
05-31-2007, 17:30
ДА УЕ!
Дай като "трябва да ядем, за да растем" да се тъпчим с всичко квот се сетиш.
Мила моя, така ще пораснеш на обем,
а разтежа на височина и здравия организъм са хиляди пъти по-важни за "нашия разстеж", отколкото нарастването на обем.
Абе, бат' смисленото мнението, където си дала.
Imah v predvid, 4e trea da si qdeme si4ko, ma ne po sqko vreme
Mnogo qsno, 4e trea da se ograni44avame, tfa si se podrazbira
Ogladnqvaneto zavisi ot hranata,koqto poema6. Ako qde6 bqlo bra6no i zahar ( ot kakvoto vidqh,4e se sustoqt tvoite 2 zakuski) 6te ogladnqva6 mn mn burzo sled tova. Trqbva da poema6 bavnousvoimi hrani, tova za zelen4ucite, plodovete,4erniqt hlqb,meso. Hapvai si i mle4ni produkti. No tova s beliqt hlqb i 6okolad4eto e garanciq za burzo ogladnqvane, za6toto pri4inqva edin "mini6ok" ot zahar v kruvta, koqto oba4e sled tova rqzko spada i otnovo 4uvstva6 glad. Abe ne znam dali dobre se izrazih, ama izbqgvai da qde6 tiq gadosti. Probvai i 6te vidi6 4e sled den, dva tri 6te ima efekt! Uspeh :)
krasivata_luvica
06-01-2007, 05:24
Эа автора на темата.Що? :-D
pitam pitam! :-D :lol:
beautiful.soul
06-01-2007, 05:31
оо и аз ям много.. особено в училище и вкъщи... като няма кво да правя и се въртя около хладилника...
според мен за вас момчетата тва хранене по много е много добре, само че ако го съчетавате с фитнес...