View Full Version : Дайте съвет...
Така ето и моя проблем...Страшно много харесвам един пич , с който скоро се запознах.Излизахме няколко пъти и мисля , че може би изпитва нещо към менлНадявам се да не е само приятелско чувство , самоче аз незнам как да се дуржа , за да може ако не ме харесва да направя така че да започне.....Знам че трябва просто да бъда себе си , но мисля че ми трябва и съвет какво още да направя.....БЛАГОДАРЯ на тези който ще отговорят
Поискай му скайпа :-D сприятелете се.. кажи му,че го харесваш пък квото ще да става.......аз така не казах на 1 момче и сега искренно съжелявам не прави кат мен [-( :smt009 :smt089 :smt089
Вече го имам...самоче проблема е че като си говоря с него само глупости приказвам и знам че така нищо нема да стане :smt009 най-малкото ще му стана досадна :smt010
Амии ако иэпитва нещо към теб най-вероятно ще си проличи по държанието му.Эабеляэала ли си нещо такова?
Иначе най-добре е просто да му кажеш.Може би ще се попритесниш,ама нищо.По-добре да му кажеш отколкото да мълчиш и тръпката да мине.Действай :)
Няма смисъл да се правиш на такава каквато не си пред момчето, което харесваш.Бъди такава каквато си, защото той рано или късно ще те опознае.Няма смисъл да се правиш на това, което не си.Просто бъди себе си! :wink:
Бъди себе си така поне ще си сигурна, че ако стане нещо м/у вас той е харесал ТЕБ, а не тази на която си се правила. Казваш, че говориш глупости- нормално се пак се притесняваш( сички сме така ). Просто бъди себе си и не се притеснявай толкова, всичко с времето си. Може би и той те харесва, но го е страх да не го отблъснеш.Така че показвай му, че имаш симпатии към него, но не прекалявай. КЪСМЕТ :)
Uptown_soldier
05-31-2007, 16:32
Така ето и моя проблем...Страшно много харесвам един пич , с който скоро се запознах.Излизахме няколко пъти и мисля , че може би изпитва нещо към менлНадявам се да не е само приятелско чувство , самоче аз незнам как да се дуржа , за да може ако не ме харесва да направя така че да започне.....Знам че трябва просто да бъда себе си , но мисля че ми трябва и съвет какво още да направя.....БЛАГОДАРЯ на тези който ще отговорят
Има някои малки женски тайни, за да му привлечеш вниманието като използваш езика на тялото. Жените използват повечето от основните жестове за перчене, с които си служат и мъжете, включително приглаждането на косата, пооправянето на облеклото, жеста с едната или и с двете ръце на хълбоците, изнасянето на стъпалото и извръщансто на тялото по посока на мъжа, продължителния интимен поглед и по-честия визуален контакт. Освен това те са възприели и жеста с пъхването на палците в колана, но жената използва много по-деликатно този типично мъжки жест на агресивност, като обик¬новено пъхва само единия си палец в колана, в джоба на дрехата си или зад дръжката на чантичката.
Вълнението и интересът карат зениците на женските очи да се разширяват, а бузите да заруменяват.