Svetli4ka
05-31-2007, 07:39
Sa 6e vi razkaja edna istoriika...dulgi4ka e (dano da ne vi e mn tupo) Takaaa...az sum 8 klas, a v na6to daskalo ima edin super super super hubav ot 12-ti. Negovata bratov4edka e v na6iq klas i e mn mili4ka i sladka. Kazah pred neq kolko e lovely viktor i tq mu kazala, 4e edna ot neiniq klas mn mu se kefi...I taka...Nadeto seki den se vijda6e s nego v daskalo i sa si govorili za men...tq i drugite i friendki sa mu razkazvali kolko sum sladka i... kvi golemi cici imam :oops: ...te mi kazaha 4e toi stra6no mn iskal da me vidi, a puk negovoite priqteli znaeli koq sum i neprestanno mu pokazvali..cici...i men mi be6e super stranno ( i o6te mi e) 6toto imam 4uvstvoto, 4e pred nego sum samo nqkvi cici (sorry, 4e povtarqm..cici..) i za tova neprestanno go izbqgvah..i se krieh..vlizah prez zadniq vhod i taka...do predi nqkolko dni, kogato az bqh s bratov4edka mu i go vidqhme, az pak trugnah da bqgam, no drugite mi friendki ne me puskaha..toi hode6e pred nas i nadq go dogoni..sled malko toi se oburna vidq me, izgleda me ot-do i se usmihna :) (i az se usmihnah) sled tova trugnah po drugiq put..priqtelkite mi produljiha s nego, samo edna doide s men...sled malko mi zvunna..nadq..az dignah i po4nah da i kre6tq 4e 6e q ubiq i tn, tq se zasmq i..izvednuj 4uh ''alo''-to na viktor...izpi6tqh i zatvorih..sled tova mi zvunna edna druga moq priqtleka..az znaeh , 4e tova pak e toi i..kazah "alo"...viktor: "zdrasti"... az: "viktore,dai mi desi".. toi:"az iskam da si govorq s teb", az: "az iskam da si govorq s desi", toi:''ama az iskam da si poprikazvame", az:"ne moje az iskam da 4uq desi!!!" i toi napravi..uff..i mi dade desi..az i se razvikah i zatvorih...Kogato pak se vidqh s neq i nadq te mi razkazaha kvo e stanalo...toi mn me haresal..i te mu razkazali kak kato me navalqlo,az sum bila s nqkvo bqlo prozra4no potni4e..i cicite mi i rozoviq mi sutien se vijdali :oops: toi mn se izkefil (a az umiram ot sram)...ot togava toi neprestannopovtarql, 4e mi e surdit za onzi put s telefona...i 4e iska da me vidi, za da mu se revan6iram...a zabravih..osven vsi4ko ostanalo toi zavur6i...kakto se se6tate na men mi be6e mn mu4no..toi me be6e pokanil na bala mu..ama az..ne otidoh...i neznaeh kvo 6e stava..misleh si, 4e ve4e nqma da idva v u-6te...No...toi produljava da idva vseki den i drunka kolko mi e surdit...toi ne me poznava puk mi e surdit?!..nz kvo da milsq i kvo da pravq....i taka, nakratko po-gore napisanite sa vuprosite mi + 5 godini razlika mn li sa??? :-s