PDA

View Full Version : Izlugah gi ot liubov

Ovci4ka
05-31-2007, 15:38
Моята историйка е мн странна, дълга и оплетена (сори предварително)..и така де...да ви я разкажа...имах супер сладко гадже, вси4ко бе6е страхотно, тръгнахме на края на у4ебната година и така цяло лято бяхме заедно и вси4ко бе6е идеално. На4алото на септември аз заминах на зае6ко (не6то като зелено у4или6те с цел у4ениците в гимназията да се запознаят преди на4алото на у4ебната година). Бяхме в някакъв хотел, където няма6е обхват...много трудно се 4увах с гаджето ми и в съ6тото време се запознах с едно мом4е от зае6кото, което ми бе6е стра6но симпати4но и ми казва6е, 4е мн ми се кефи... един ден ме пита: "Има6 ли гадже?", а аз му казах: "Не." Тогава той ме помоли да си помисля за него и...аз наистина се замислих. На другия ден гаджето ми ми прати смс: "Какво става за6то не ми вдига6?! Мн бързо ме забрави..." аз не можах да му се обадя заради обхвата и му наисах, 4е го оби4ам и 4е нямам мрежа...За да бъда по-сигурна, 4е 6те полу4и смс-а му го пратих 5 пъти. Съ6тата ве4ер симпатягата от зае6кото дойде в моята стая и държе6е да спи там (и преди6ните ве4ери бе6е идвал, но си тръгва6е по някое време или просто не спяхме)...понеже стра6но много хора спяха при нас, на едно голямо легло спахме аз, моя приятелка и едно мом4е, а на другите две легла спяха едно моми4е и друго мом4е...и така сладурът трябва6е да спи на земята...не можах да му го при4иня и с другите двама от моето легло го поканихме при нас. Той ре6и, 4е 6те легне до мен...цяла ве4ер ска4ах по леглото, говорех за извънземни и тн, само за да избегна спането ни един до друг...накрая се уморих и легнах възможно най-дале4е от него, но паднах от леглото...тогава той ме дръпна и ме залепи за него, гу6на ме и каза да не мърдам пове4е. Аз продължих да дърдоря, но по едно време ми се доспа ужасно, млъкнах и му казах лека но6т..след една минута той ми каза: "оби4ам те", аз..го прегърнах, а той ме целуна...и така спахме цяла ве4ер...на другата сутрин той бе6е казал на вси4ките си приятели, 4е с мен вси4ко върви идеално и, 4е е мн 6тастлив..а и вси4ки знаеха, 4е сме се събудили прегърнати...до края на екскурзията не намерих смелост да му призная истината. Когато се върнах в София, първото не6то, което направих бе6е да се обадя на гаджето ми, а първото не6то, което той ми каза бе6е: "Не те ли е срам да ми пи6е6, 4е ме оби4а6 и то по 5 пъти!!!???" след това ми затвори, а след две минути ми прати смс:" Това е последния ми смс...Как е новият? Прати му поздрави от глупака, който звъне6е на гаджето си по 1000 пъти на 4ас, за6тото не издържа6е без нея, докато той я натиска6е." Направо бях съсипана...по-късно разбрах, 4е един "приятел'' на "новото ми гадже" познавал старото и му казал, 4е съм спала със друг (без да поясни, 4е ПРОСТО съм спала), а другият разбрал за стария от съ6тия им "приятел". Сега и двамата не ми говорят... Заслужих ли си го? Мн ли съм гадна? Просто не исках да ги нараня. Оби4ках първия много дълго, ве4е не изпитвам съ6тото, но не искам, когато се видим на улицата да извръ6таме глава на другата страна. Втория ми каза, 4е това било любов от пръв поглед и аз осъзнах, 4е наистина бе6е така и, 4е за пръв път изпитвах това 4увство с него...И двамата о6те ме харесват, но единият каза, 4е не иска да ме вижда, а другия, 4е е мн унизен и не може да ме гледа в о4ите (и аз не мога). Какво да правя?

HYPE
05-31-2007, 15:46
тъпа си да, в това няма спор. Ето как от два стола се пада на земята.

Иначе сега може да ги ритнеш и двамата, по добре за теб и за тях. Поне няма да се занимаваш повече с интригите, които си забъркала.

05-31-2007, 15:58
ooooooooooooooxxxxxxxxxxxx!!!! male kwi si gi zab1rkala!! nai dobre gi zaebi i dvamata kolkoto i da gi haresva6 :smt018

05-31-2007, 16:07
emi mai si si proigrala 6ansovete i sus dvamata taka 4e i az nz kvo da pravi6. susu biv6iq edva li 6te moje6 da opravi6 ne6tata. dano pone s tozi ot tvoeto daskalo se sdobrite

JiMiTo
05-31-2007, 16:11
като за начало да ги превъзмогнеш, надали ще ти го простят, така че вземи да си извадиш поука от тая история, иначе ще страдаш и за напред и то много.. ;-)

miloto_girl_4e
05-31-2007, 16:22
Не, не си гадна, а просто малка и наивна, а и също така алчна :wink: Обаче животът добре ти го е върнал и ти е дал много хубав урок :!: Не може така да се държиш с хората и да нараняваш и чувствата ми, защото мислиш само за себе си :!: Следващият път мисли и за околните :!:

Shadowscape
05-31-2007, 16:29
Моят съвет е да се видиш с всеки от двамата поотделно и да им обясниш как стоят нещата. Да, сгрешила си, но това е човешко и всичко може да се оправи. Обясни как стоят нещата, извини се и не се знае, може всичко просто да се изясни. Бъди убедителна и искрена, може пък да запазиш поне единия от двамата ;) Търси положителното в ситуацията! От излишни съжаления полза няма...

sun_flower
05-31-2007, 16:40
ne zaslujava6 nito edin ot dvamata-ti moje da se izvini6,no tova ne promenq tozi fakt.Za men si postupila egoisti4no i naglo.

Just_Be
05-31-2007, 16:45
Ти на колко си?Гадна?Не ...просто си тъпа съжелявам ,че го казвам ама как може,при положение,че имаш гадже да спиш с 1 момче ?Независимо дали само спинкате или праите нещо др........не можа ли просто да му кажеш да се разкара? :?
Защо не земеш да обясниш на Истинското гадже,че нищо не сте правили с момчето?>

Presley
05-31-2007, 16:51
Не, не си гадна, а просто малка и наивна, а и също така алчна :wink: Обаче животът добре ти го е върнал и ти е дал много хубав урок :!: Не може така да се държиш с хората и да нараняваш и чувствата ми, защото мислиш само за себе си :!: Следващият път мисли и за околните :!:

lady_bird
05-31-2007, 17:26
ima edna takava pogovorka "kakvoto si posee6,tova 6te pojunes6" ottuk natatuksama si pravi izvodite i si imai edno na um zanaprad
:?

Ovci4kata
05-31-2007, 17:35
na 14 sum..naistina sum malka i glupava :(

tuzaro
05-31-2007, 17:40
тъпа си да, в това няма спор. Ето как от два стола се пада на земята.

много точно казано пък и кат гледам че им разправяш за извънземни начи не си голяма и ше имаш още доста гаджета така че си търси някой друг :lol:

Ovci4kata
05-31-2007, 17:42
V na4aloto se durpah mnogo i vsi4ki mi mrunkaha kak moje da si tolkova gadna s nego...dr, dr, dr..toi mn te haresva, vij kolko e svestno mom4eto i tn...i toi naistina be6e mn gotin...sled kato mu pusnah: "Vij kakvo napravi, kak moja da postupi6 taka..." Mai izvoda si e, 4e ve4e trqbva da ne luja :oops: :(

Ovci4kata
05-31-2007, 17:44
Na 14 sum i obqsnih za6to govoreh za izvunzemni..ina4e ne sum 4ak tolkova maloumna :oops: O:)

Ovci4kata
05-31-2007, 17:46
Mersi na vsi4ki

MoHuTo
05-31-2007, 17:50
Ами от лакомия така става... :::

tuzaro
05-31-2007, 17:53
V na4aloto se durpah mnogo i vsi4ki mi mrunkaha kak moje da si tolkova gadna s nego...dr, dr, dr..toi mn te haresva, vij kolko e svestno mom4eto i tn...i toi naistina be6e mn gotin...sled kato mu pusnah: "Vij kakvo napravi, kak moja da postupi6 taka..." Mai izvoda si e, 4e ve4e trqbva da ne luja :oops: :( има и друг извод че в повечето случаи не трябва да слушат какво ти говорят хората. Почти всяко второ момиче което срещна е готино но не тръгвам с него защото другите са ми казали нали? Пък за извънземните тва е много детско можеше да измислиш някоя друга тема за разговор? не мислиш ли ?