View Full Version : Tipichen problem...malko syveti
Dead`Paladin
05-31-2007, 16:08
I az s problemite si se obratshtam kum vas..... :( ...... shte se opitam da buda kratyk za da ne vi otnemam mnogo ot vremeto... stava vupros za momiche koeto mnogo haresvam i iskam da buda s neq i tq me haresva.... no eto i problema..... kogato govorih s neq.... tq mi kaza che iska malko vreme za da zabravi bivshiq si priqtel.... no sashtovremenno kazva che haresva i men mnogo.... kazah che shte q chakam... no s vremeto useshtah che veche ne me iska.... otnovo pogovorih s neq zashtoto se otchaqh .... kazah i ako tolkova ne moje da go zabravi bivshiq da se vyrne pri nego.... a tq me popita ''ami ti ... haresvam i teb mnogo'' ..... kaza mi che ne iska az da sum na 2 mqsto nito p1k toi da e na 2 mqsto.... :smt010 molq Vi daite suvet kakvo da napravq...kakvo da i kaja.... iskam q! haresvam q mnogo! ne me interesuva nito sex-a nito nishto... haresvam q zaradi samata neq !!! ... no .... :( :( :( nz mislq che trqbva da napravq neshto no neznam kakvooo :smt010
Ако искаш още да я чакаш-чакай я.Но все пак не може така да си седиш вечно.
4epHo0KaTa_Lady
05-31-2007, 16:33
ем виш ся...явно тя незнае кфо иска.. Чакай я ако искаш обаче поговори с нея мн сериозно
Ами решението можеш единствено сам да го вэемеш.Ако мислиш ,че има смисъл я чакай,но ако виждаш че е беэсмислена кауэа не се эанимавай.
Според мен момичето е много неориентирано, в смисъл такъв не знае какво иска..хем те харесва хем харесва и бившия си :-s ся верно никой не казва, че ако дълго време си имал връзка с някой трябва веднага трябва да се забрави,но за да ти каже тези дум"харесвам те" значи има едно на ум.Отново поприказвай с нея ... незнам дали ще се получи...не че искам да те отчайвам но щом два пъти ти казала че те харесва а същевременно намесва и бившия си значи отива на зле...
lady_bird
05-31-2007, 17:06
Ако искаш още да я чакаш-чакай я.Но все пак не може така да си седиш вечно.s tva sum suglasna,4akai,no vse pak vsi4ko si ima granici...ne moje6 da si 4aka6 ve4no vse pak! :roll:
BebeTooOoo
05-31-2007, 17:06
Ако решиш - чакай я.Но все пак неможе вечно така да си седиш.
iz4akai q i 6te vidi6 4e s vremeto tq 6te oceni teb a ne nego! za6toto edno momi4e kolkoto i da e obarkano moje da preceni koi darji na neq i koi ne.stiskam palci :)
#YoU MuSt DiE#
05-31-2007, 17:33
Емм ако наистина те ьаресва толкова много до ся да е тръгнала с теб..Явно не може да забрави другия и така ще е няма смиъл да я чакаш... :smt009
neverand
05-31-2007, 17:41
Няма да забрави бившия си приятел като само мисли за него,нужно й е разнообразие,нова връзка ;) И не чакай, а действай ;)
чакай я докато не си аресаш някоя друга
П.П. момичето е много застреляно лично мнение
Dead`Paladin
05-31-2007, 19:25
tq sega se kolebae mejdu men i nego.... kazah i che shte q chakam .. no...... ne sum ot mnogo tyrpelivite [-( .... no trqbva da izchakam tq da reshi s koi da bade.... i ima i drugo..... bivshata mi priqtelka mi kaza che vse oshte me obicha.... a az veche sum q zabravil.... no ne mi e napalno bezrazlichna... i se boq ako trqbva mnogo da chakam neq da ne se sabudqt otnovo onezi chystfa kum bivshata mi ... koqto ne iskam da sum s neq [-X ...poradi mnogo pri4ini.... filmi gelemi to naprao seriali .... 8-[ :smt010
ей майна в пловдив има толкова много момичета не ти препорачвам да се вращаш при бившата щот щом сте се разделили начи нещо не е както трябва пак ти и кажи на другата да избира по бързо да знаеш кво да правиш ако наистина те иска ше те избере теб :wink:
Spored mene ne si struva da q 4aka6. 6te q zagubi6. Davai. Kaji i 4e ako ti kaje 4e iska o6te da 4aka6 q zabravaq6. Ako kaje 4e e saglasna da q zabravi6 zna4i ne te haresva istinski. A ako te haresva 6te tragne. Tova e moq savet. I vse pak re6enieto si e tvoe.
DirtyDogg
05-31-2007, 19:42
според мен и тая незнае кфо иска :-({|=
GaNgStAz
06-03-2007, 19:59
знаеш ко ш ти кажа.. ама се пак :P дууре ви познаам и дфамата и от тея филми.. може да излезне нещу найстина яку.. стига тя да се отнесе малко по сериозно, а не.. да се прай на чукната (на моменти).. сеш се, ама се пак тряа един голям разговор да проведете и ш ти стане ясну ко да праиш :wink: :smt008 ae luff te.. и успех \:D/
Neznae kvo iska!Bivsheto si e bivshe novoto si e novo!Tq ako iska da se rovi v minaloto nikoga nqma da se reshi i moq suvet e da q chakash dokato ne si haresash novo mace!
Ами решението дали ще я чакаш си е лично твое, но помисли че докато я чакаш изпускаш много възможности. Пък и като самата тя не е сигурна е по-добре да продължиш напред.
nelkalee
06-03-2007, 21:26
Ами щом толкова я харесваш изчакай малко, не й позволявай да прекалява с търпението ти.
Що не вземеш да се поотдръпнеш за малко от момичето,тогава съвсем ще се обърка,но пък със сигурност ще вземе решение.Не и се обаждай известно време,появявай се с приятели широоооко усмихнат ,тоест щастлив ,кимвай и продължавай,няколко пъти така и после ми се обади да се черпим. :)