Влез

View Full Version : i az nz veche

same`girl
05-31-2007, 17:07
zapoznah se s edno momche v 4ata predi 2 godini, koeto ne uchi v bg i samo vakanciite si e tuk.2ta godina postoqnno si pishehme beshe mi mn priqtno imah go za priqtel, no toi si padna po men i mi predloji da stanem gadjeta kogato si doide, a az daje ne go prieh na seriozno i dori purvo se izsmqh...no kogato si doide izlqzohme i az si padnah po nego..vsichko beshe ok no toi zapochna da mi govori samo za sex i az si pomislih 4e tova samo go interesuva...sled vreme puk stana mn romanti4en i mi razpravqshe kak samo misli za men, kolko mu e muchno za otnosheniqta ni predi i t.n .osven tova, toi razbra, che az sam spala s edin negov priqtel,az puk razbrah 4e toi e svalql edna moq fr.oshte se 4uvame ponakoga,kogato toi mi pishe zashtoto az nz zashto no nqmam smelost da mu pisha..posledniq put me popita imam li si gadje az ne mu otg.vupreki 4e ne e imalo neshto koi znae kakvo mejdu nas sam luda po nego,ne moga da go zabravq dori i ne poglejdam drugi momcheta.sigurna sam che i toi izpitva neshto kum men no nz samo jelanie da me nae*e li e ili ne...nz ve4e kakvo da pravq i mislq,a sled okolko sedmica si idva.ako nqkoi moje da mi dade nqkakuf savet shte sum mn blagodarna..

Sladkata_Nansi
05-31-2007, 17:19
Kato si doide si pogovorete i mu kaji kak se 4uvstva6 i vaob6te provedete edin iskren razgovor ;) Ako se haresvate 6te ste zaedno!

Dead`Paladin
05-31-2007, 17:33
Mi priemi go... tragni s nego shtom tolkova go haresfa i s vremeto shte razberesh kakvo vsashtnost iska toi ot teb ... i togava shte postapish kakto smetnesh za pravilno...

same`girl
05-31-2007, 18:21
10xx mnogo :)

victoriq
05-31-2007, 18:49
Kato si doide si pogovorete i mu kaji kak se 4uvstva6 i vaob6te provedete edin iskren razgovor ;) Ako se haresvate 6te ste zaedno!
И аз така мисля! :wink:

kofti_nick
05-31-2007, 19:07
Дълга и широка ... :-D

GaNgStAz
05-31-2007, 19:07
като си дое пича се вижте и си поговорете - да.. така мисля и аз :wink: и то ше си покае дали иска да е с теб само за да те е*е или заради самата теб.. успех :P