PDA

View Full Version : Как се връща изгубено доверие?

putenceto
06-01-2007, 09:47
Pomognete mi imam malak problem .. znam che samo az moga da si opravq neshtata,no iskam pone saveti.Ot godina sam s edno momche,no v nachaloto pochna kato "seksualna vrazka" i dvamata si izneverqvahme vzaimno(i dvamata go znaehme,no se kriehme).Veche prieh neshtata naseriozno,obicham go mnogo i sam mu vqrna,no momcheto s koeto mu izneverih(toi mu e pr) otide i mu kaza.Ne se karame za parvi pat...no tozi pat e po-seriozno.Vijdame se,i mnogo dr neshta pravim,no ne e sashtoto.Kato sme zaedno vinagi se seshta za tova i zapochva da me naricha "kurva" koeto mi e mn nepriqtno.DOKAZVAM MU CHE VECHE SAM DRUGA!Kajete mi nachin da progledne che predi si e bilo za predi Naistina li ne se vrashta izgubeno doverie ? :cry:

Редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица

sexy_sladuranka___
06-01-2007, 09:52
ami mojej prosto da spresh da sqdash na onaq rabota na mom4etata i 6te stane ! Bojeee Bojeee do k1de stignahme #-o

Kianna
06-01-2007, 10:12
Приятеля ти ти казва к***а?!
Вие имате егати емоционалната връзка. :-D

Soy_tu_mujer
06-01-2007, 10:15
Naistina ne se vuzvrushta izgubenoto doverie.Ima shans razbira se,no shte mu e trudno na momcheto.Plus tova nali i toi ti e izneverqval..Moje bi s durjanieto si shte uspeesh pone da zabravi slu4kata (dano ne e zlopameten.)Prosto mu pokaji kakvo 4uvstvash,a ako produljava ti si reshavai kakvo da pravish!
A i mejdu drugoto adski tupo e bilo tova v nachaloto.. da si izneverqvate vzaimno i na vsichkoto otgore da znaete za tova..Golqma glupost.

PS: Savsetvam te poveche da ne go pravish i se nadqvam vsi4chko da se izgladi i da bude O.K! :)

WindfaLL
06-01-2007, 10:34
Както той ти го натяква така и ти му натяквай за изневерите..Пък и поговори с него..В смисъл кажи му че искаш той отново да ти вярва..че държиш на него много и т.н.

putenceto
06-01-2007, 10:42
Bih mu natqkvala za izneverite ako imah dokazatelstva che naistina e imalo takiva.A az prosto se samnqvam zashtoto e imalo dosta sluchki ... a na tezi,koito shte se podigravat-naistina vinovna sam no beshe v nachaloto i kakto kazah veche vsichko e drugo:pochti ne izlizam,ne kontaktuvam mn mn s momcheta samo i samo da vidi promqnata.Iskam da mu pomogna prosto da go zabravi.No neznam kak ... ](*,) Vqrvam v sebe si che nqma da ima drug pat,no toi ne iska da go proumee #-o

Vivienne Westwood
06-01-2007, 13:09
Е как да те вземем на сериозно с този твоя ник?

Presley
06-01-2007, 13:16
Според мене в случая не може и да става дума эа ДОВЕРИЕ!Мисля ,че той не ти е имал доверие никога,а и може би те е имал эа секс играчка.Просто е раэвил усещането эа притежание,което е нормално...но смятам ,че не става дума эа доверие.Мисля,че нищо няма да иэлеэа(каэвам ти го от опит)...късмет все пак.

Presley
06-01-2007, 13:17
Аууу да това е вярно,не бях эабеляэала #-o

Cedric
06-01-2007, 14:54
жалко че не си го разбрала до сега - за него си само една к***а и нищо повече :-k

koalka
06-01-2007, 16:05
Не ми се вярва нещата да се оправят.Щом е започнал да те обижда...прави си изводите.

alkobalko
06-01-2007, 16:10
Имате много странни взаимоотношения- изневерявате си, обижда те, карате се. Не върви на добре и не ми се вярва да се оправят. Изгубено доверие трудно се печели отново, понякога дори е невъзможно.

putenceto
06-01-2007, 17:25
:cry: ISkam da otbeleja che dnes toi si prizna che mi e izneveril s bivshata si sled kato e razbral za moqta iznevqra ... SUPER GADNO MI E !!! A nick go slojih samo i samoo da ne me otkrie ako vleze v tozi sait,makar che nqmam veche kakvo da kriq :-s A za tova che me e imal za kurva ... ne e taka.Kato kaje "kurva" se sheguva povecheto pati,a nqkoga ot bolka kazva "Zashto mi go prichini zashto ne beshe po-svqsna pone" ili neshto takova ... Kakvo mislite za bivshata mu ??? Trqbva li da mu blednee vinata zashtoto go e napravil zaradi moq greshka ?? Vse pak e stanalo meseci sled moqta :smt010 Kajete mnenie ... ;(

Presley
06-01-2007, 17:33
Мисля ,че е толкова тъпа и беэсмислено тва ,че чак ми става смешно :-D Що не ходите на кастинг эа некой мексикански сериал :-D ?Абе имаш си глава на раменете -не эа украса!Не можеш ли сама да вэемеш решение и да си направиш иэводите....

KypBap
09-14-2008, 23:03

Много правилно си го казал аз например не бих повярвал на такъв човек че се е поправил :?

ThereIsNoWayOut
09-14-2008, 23:28
kum avtorkata: Ako sum na mqstoto na mom4eto , ne kurva shtqh da ti kazvam, a napravo shtqh da te pliuvam vseki put kato te vidq , I ne , nemojesh da mu vurnesh doverieto

zaraaa
09-15-2008, 11:35
Не ми се вярва нещата да се оправят.Щом е започнал да те обижда...прави си изводите.

+1

ImmortalForever
09-15-2008, 12:30
Като за начало, не започвай една връзка на чисто сексуална основа и пак ще си говорим! ;) изгубено доверие не се връща!Приеми го-Курва си!на шега или не..Кого тук го ебе как ти го е казал?!?!Нали ти го е казал...Дума дупка не прави-но за дума до дупка се гони...!!

pepita87
09-23-2008, 12:56
Лесно се руши и адски трудно се печели отново! А за твоята история-нямам думи!

Erica
09-23-2008, 13:05
Е не е ли малко късничко за съвети...като гледам датата на която е пусната темата...:neutral:

glezan4e
09-23-2008, 18:55
не мисля, че изгубено доверие се връща...