PDA

View Full Version : Една поредна тема за приятелството

sad..
06-01-2007, 11:47
Всичко започна с мн добро приятелство.И от там ест. като един истински тийнейджър се влюбих с това момиче.Много се бяхме сближили с това момиче прихвърчаха искри стрели или там както му се вика между нас мн добре се разбирахме сичко 6 докато не дойде момента в който тя ми каза еми ти си просто момче с което мога да съм себе си с теб иии ако стане нещо между нас щяло да свърши мн бързо заштото и двамата сме нямали сериозни момичета и момчета и каза че после нямало да бъде същото нямало да я има магията на приятелството ама аз толкова я обичам че не мога така да си остана само приятел с нея иии какво да правя казвайте че направо не знам

Presley
06-01-2007, 13:21
По-дълго иэречение не бях чела :-D
По темата:
Според мен една връэка може да бъде основана на приятелство,даже е много добър вариант!НЕэнам тя эащо раэсъждава по тоэи начин,но може би е преценила че не е редно.Опитай да я раэбереш.Пойскай отново да поговорите на таэи тема и иэяснете чувствата си.Кажи и ,че си сериоэен и и дай време...може пък да обмсли нещата по-добре и да стигне до друг иэвод.Опитай...