View Full Version : болката е по силна
sladuranata_891
06-01-2007, 12:55
исках просто да сподела с вас колко трудно преживявам вси4ко...оби4ам едно мом4е с 10години по голямо,отна4алото вси4ко върве6е по вода,но сега...нещо става 4уствата отлетяха и мене страшно много ме боли,аз давам живота си за него просто много го оби4ам.минахме през много изпитания,но пак бяхме заедно.той ми прощаваше аз му прощавах.,правиме грешки след грешки после прошки след прошки,но аз се уморих от това,неискам да е така но просто привикнахме.от вси4ко хубаво сега остана само ревността,но това не озна4ава 4е се оби4аме нали?,много ми е болно защото виждам как идва края и аз немога нищо да направа.побърквам се от мисълта 4е някоя друга ще го прегръща и целува,кажете ми как да си върнеме доверието и 4уствата и най-важното как да отдале4а другата която му пълни главата с глупости за мен,която се опитва да ни раздели за да бъде тя с него и ми прави живота 4ерен.дайте съвет pls :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Напротив,ревността покаэва ,че не сте си беэраэлични! Отностно доверието не мога да ти посъветгвам нищо,эащото не си споменала эащо и как е иэчеэнало.Какви бяха проблемите ?Може би трябва малко повече раэбиране и от двете страни(колкото и иэтъркано да эвучи е вярно).Също така е въэможно недоверието и проблемите да са породени и от ревността,тя не е много добър съветник....но все пак ако искаш допълни малко эа проблемът.
OrL_SeX.
06-01-2007, 13:02
spored men vi trqbva ne6to novo vav vraskata vi ne6to novo i razli4no ! :idea: :-k Ti nai dobre go poznava6 :wink: zn kakvo haresva opitai se da mu go dade6 ! O:) Gldai da pove4e vreme zaedno s teb, da ne mu pozvolqva6 da e s dr ! :wink: :wink:
spored men vi trqbva ne6to novo vav vraskata vi ne6to novo i razli4no ! :idea: :-k Ti nai dobre go poznava6 :wink: zn kakvo haresva opitai se da mu go dade6 ! O:) Gldai da pove4e vreme zaedno s teb, da ne mu pozvolqva6 da e s dr ! :wink: :wink:
Обсебването не води до нищо добро.Напротив -эа да се получи една връэка трябва да има свобода ,а не единият да `эадушава` другият.Поне аэ така мисля,още повече във вашият случай.
Vivienne Westwood
06-01-2007, 13:08
Трик:
Отдалечи се малко от него.
"замръзни" както се казва и така ще разбереш дали наистина държи на теб
OrL_SeX.
06-01-2007, 13:09
Da i tova e re6enie ! :wink: :wink: :roll:
sladuranata_891
06-01-2007, 14:00
еми зна4и отна4алото беше добре не се карахме,но понеже аз оби4ам да съм независима и реших 4е мога да си правя каквото поискам и той няма да разбере.когато се събереме с приятелите ми и разбира се пиеме по някоя бира,но проблема е 4е когато пия след тва немога да се контролирам.и така веднъж се напих и се целувах с едно мом4е,но един приятел ме е снимал с телефона и показал снимката на гаджето ми,той ми прости но след тва бях на рожден ден и пак бях подпийнала,и тогава мойта най добра приятелка ми направила клип4е на което танцувам с едно мом4е и се целуваме,а тя само тва е 4акала моята издънка и на другия ден показала клип4ето на гаджето ми,и от тогава се запо4на аз престанах да ти4ам по мом4етата,но той запо4на да ти4а по моми4етата,вси4ко се обърна. :smt010 :smt010 :smt010
OrL_SeX.
06-01-2007, 14:08
Tova samo pokazva kolko sa ti "priqteli " !!! [-( [-( [-( 8-[ 8-[
sladuranata_891
06-01-2007, 15:24
наистина от цялата тази бъркотия разбрах и какви приятели имам
sasha_90
06-01-2007, 15:44
Трик:
Отдалечи се малко от него.
"замръзни" както се казва и така ще разбереш дали наистина държи на теб
Съгласна!
alkobalko
06-01-2007, 15:58
А след тези твои издънки как очакваш всичко да е нормално и както преди?
Чувствата не могат да се върнат или трябва той да те е обичал много и след ВРЕМЕ той да почувства същото, което е почувствал преди.Примири сте, няма да сте заедно.Той не те обича, а и ти какво си направила...нямам думи.Алкохола не е оправдание-КАТО НЕ ЗНАЕШ ДА ПИЕШ ЗАЩО ПИЕШ и после се оплакваш от станалото!?
sladuranata_891
06-01-2007, 16:26
да наистина и аз от 4асти съм виновна,но аз се промених напълно и сега съм му вярна но явно е твърде късно.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 много го оби4ам,но виждам 4е вси4ко отива към своя край,как ще го превъзмогна и аз незнам.когато нещо си отиде 4ак тогава разбираме 4е сме го притежавали :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Еми чувства не е имало. Е, може би... някакви, но любов? Тц. Не мисля. То и за тва положението е такова в момента ... и както се пее в една песен - Ти гониш!
putenceto
06-01-2007, 17:51
Ако питаш мен ... :-k че си виновна - виновна си,но и той е виновен.Защо повтаря твоите грешки ??? Ти се променяш - той почва.После пак и пак ... изглежда не мисли за една връзка с доверие и вярност,а някакъв вид "връщане".Съветът ми : заеби каквито и да било контакти с тези твои "приятели" , а този мръсник ... поиграй си добре и го накарай да си мисли че всичко е било игра!Ти ще се смееш последна по този начин =D>
.:iLLusion:.
06-01-2007, 19:57
Ъъъ..след тези твои изпълнения
ти какво очакваш,вс да е като преди?!?..Той
може да ти е простил,но една изневяра винаги се помни,да не
говорим за две!!!
:-# Може той да си "отмъщава" някакси по този начин и да
иска да ревнуваш,но едва ли,това е твърде глупаво [-(
Както обичам да казвам,говорете с него за вас,най-добре е
човек да разбира какво става,а не д е н недоумение и да се
чуди,както ти сега,дали ще провърви отново,или всичко
ще рухне..
LecheR_DeViL
06-01-2007, 20:28
10 godini razlika ne sa malko..no vse pak ti go obichash..Nai pravilniq izbor e tova koeto ti podskazva syrceto :smt008
Загубили сте доверие един към друг,а една гола любов без доверие не предполага стабилна връзка.Дали си била готова за тази връзка ,така както приятелят ти ,все пак е по голям с 10 години.Предполагам че не ти е било лесно да бъдеш такава каквато на него му се искало да си ,по зряла и по улегнала,за това несъзнателно си ''изпускала парата"от време на време и си се забавлявала така както всички го правят на твоята възраст.Връзката с по голямо момче не е лесна работа,ти вече си го осъзнала.Сега за да го спечелиш отново ще трябва доста да се потрудиш и да пораснеш преждевременно. :lol: Дали си струва сама ще си решиш.
Еми чувства не е имало. Е, може би... някакви, но любов? Тц. Не мисля. !
Ti puk koi si da kajesh dali e imalo lubov ili ne?? da ne bi ti da si momcheto ili momicheto da kzavash imalo li e ili ne? :smt013
Nikoi ne te e pital dali ima lubov m/u tqx.. , a za momiche vse oshte ne se otkazvai ot priqtelq si.. znaesh li moje i toi da se pormeni.. uspex ti pojelavam. :wink:
sladuranata_891
06-02-2007, 11:47
много ви благодаря за съветите,наистина имах нужда от тях,а и от това да си излея болката.... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010