Влез

View Full Version : Пак за аналният секс-споделено За момичета. Съвет!!!

рика
06-01-2007, 14:08
Ние с приятеля ми доста често го правим анално може би почти всеки ден. На него много му харесва на мен също макар и по-малко. Рядко използваме презерватив, защото той обича да се празни в мен, а и на мен ми се струва по-готино. Правя си и клизма за да няма изненади. Обаче има нещо, което ме притеснява. Той иска да изпозва дилдо и същевременно да се чукаме отзад. Тоест дилдото да е отзад и той също, мен това малко ме притеснява и затова някоя дали е пробвала и дали въобще използвате и дилдо или вибратор докато го правите без значение дали е вагинален или анален :D

alena
06-01-2007, 19:08
Ami ne znam dali moje dildo i hui da sa edno mqsto osven ako ne si vazbudena mnogo. Na razli4no mqsto da. I az sam probvala nqkolko pati no predpo4itam dildoto da mi e v vaginata. Taka se otpuskam pove4e. Ako dildoto mi e otzad nqkak po mi stava tqsno i neudobno.

Glezanka
06-01-2007, 19:23
Analen sex pochti wseki den?!?!?!?!Dildo + penis w analniq ti otwor?!?!?! [-( [-( [-( [-(

amarno
06-01-2007, 19:25
Готин пост хареса ми! Ние също го правим много често и аз лично обожавам да и напълня задника със сперма. Не сме използвали дилдо или вибратор но често си мисля така ще се получава все едно два кура са в нея. Аз бих предпочел да се редуват местата. а дали може дилдо и кура му да са на едно не знам. :)

WaKo
06-01-2007, 20:01
Абе то може да са на едно място, ама малко зор ще бъде...

Adwokat
06-01-2007, 20:39
Nai mnogo da ti razpori guza... nishto drugo..;] she xodish kato nasrana :smt005