View Full Version : Dali da im kaja?
Zdraveite!ot dosta vreme hodq s edno momche i naistina mn se obichame,no me e strah moite roditeli da ne razberat za tova.jiveq v dosta maluk grad i tuk po4ti vsi4ki me poznavat i ako nqkoi ni vidi zaedno moje posle da si imam problemi.roditelite mi sa po osobeni i neznam kak shte go priemat , no mislq che vse pak e po-dobre da nauchat ot men otkolkoto ot nqkoi drug.ako moje me posyvetvaite kak tochno da im go kaja!blagodarq predvaritelno :)
anastacia89
06-01-2007, 14:27
Тази тема е за раздел У дома,а не за тук.Това,че си новак не те оправдава.
sasha_90
06-01-2007, 15:38
Отаваш и им казваш,че си се запознала с едно момче.Понеже сте се харесали и допаднали сте станали гаджета.Сега сте щасливи и си имате доверие....
shadow4e
06-01-2007, 15:50
А колко е това "доста време"?.
Seducti0n
06-02-2007, 09:25
Какво лошо има в това да си имаш приятел или пък родителите ти да знаят за него.По-добре им кажи от колкото да разберат от други хора които пък от своя страна не винаги са добронамерени.Може би се притисняваш че ваще няма да одобрят връзката ви но пък в край на сметка рано или късно ще узнаят.Моя съвет е да споделиш с тях-няма нищо срамно и нередно айде успех. :wink:
Em...mai Ne ti e tolKoz golem proBlema NikS :P IlI kaazav6 ili nE !Ako re6i6 da go napravi6..obqsni vsi4ko po po-prost na4in....tam obi4ate se i t.n. :D go go go!! =]]
frosince
06-17-2007, 20:10
Е че кво лошо има да си имаш гадже? Ти да не мислиш че те тва не го очакват...? Напротив..рано или късно знаят,че ше се случи .. не виждам смисъл да се притесняваш :wink:
Glezanka
06-17-2007, 20:25
Kakwi sa prechkite za da ne im kajesh ... i 2 meseca kato te pitaha s koi izlizash ti wse kazwashe che si s priqtelki li ?!!?
Kakwo mu ima na momcheto?Mnogo po-golqm e ot teb li,ciganin li e kakuw e ... kaji na roditelite si kakuwto i da e toi ...
Edna moq sauchenichka xodi s edno momche weche poweche ot 2 godini a tehnite ne znaqt ... ne go odobrqwat ...
Еми аз ходя с моето гадже вече година и 6 месеца и наще не знаят - първо щото не знаят, че съм би-сексуален и второ, защото не съм толкова близък с тях. Честно казано, това че не съм им казал до сега не ми е пречело.... :)
-MiSs Sixty-
06-18-2007, 16:13
Ами.. ти сама трябва да прецениш. Явно родителите ти са консервативни. Щом смяташ, че е най - добре да знаят от теб, е хубаво да не забавяш нещата. :))