View Full Version : проблем след секс (момче съм)
значи на няколко пъти след секс имам чувството, че оная ми работа е протрита, как да го кажа - боли ме главичката на пениса и зачервена, един ден след това ми се появяват някакви малки червени точици и главичката е адски чувствителна към допир и наболява малко (все едно е протрита)
с приятелката ми правиме секс от около 7-8 месеца около 3-4 път седмично горе - долу,.... и ми се е случвало това около 4-5 пъти и като ми стане не мога да правя секс за около 3-4-5 дена, зависи, не че немога, а ме боли много
значи последния път става преди 2 дни - вечерта, беше ми като леко протрито, после на сутринта и тогава стана по-гадно и днеска трети път, непрекъснато ми се овлажнява докато ми е така и е на малко червени точици.....
Моля да се изказват само хора запознати с проблема, без подигравки и излишни коментари.........за момента на говориме за доктор още, после ще питам пак ако има нужда
Да не те стресирам, ама моя приятел като отиде на лекар с това оплакване, му казаха, че е алергичен към презервативите. Обаче не съм наясно дали алергията е задълително да се прояви при първата употреба на презерватив или може и след месеци да се развие.
Ако просто си протрит - разтворче на хлебна сода във вода. Действа много добре и при момичета, и при момчета, изпитана рецепта ;)
По-добре иди на лекар - тук от разстояние няма кой да ти каже какво е точно, пък и никой не е достатъчно клалифициран. Може наистина да е от презервативите, ако го правите с презерватив, може и нещо друго да е, но това може да ти го каже само лекар
без презерватив го правиме,... тя пие хапчете и свършвам в нея
alkobalko
06-01-2007, 15:31
Най-добре отиди на лекар. Ние тук само можем да гадаем от какво е.
alkobalko
06-01-2007, 15:51
Има ли вероятност да е от протриване. Искам да кажа, ако тя не е достатъчно влажна има вероятност да се получи триене. Ако е от това, просто трябва да използвате лубрикант.
Наистина най-добре иди на лекар - той ще ти каже дали е протриване или нещо друго. Защото ако е болест имай в предвид, че тя също може да е болна. Пък и лекарите не са чак толкова страшни същества ;)
=D> =D> мога само да ви се радвам..... [-o< дай боже всеку му такъв секс че да го заболи патката
Schnitzer
06-01-2007, 16:57
Не вярвам да е от протриване защото както казва винаги е така,така че бягаи на лекар веднага. :wink:
Пич, сериозно е и си заслужава да посетиш най-близсия и естествено добър уролог!!!
acer a pari za abort davat li ti se ako zabremenee ili 6te stava6 tatko :D:D:D
Пич като чета ме боли,ходи на лекар бе!?!
тогава как става с лекаря,... какъв лекар да търся, и трябва ли ми нещо направление от личния,,...... ако трябва направление, като ме пита личния "кво ти е" а е позната на семейството и ми е неудобно да говоря...
acer a pari za abort davat li ti se ako zabremenee ili 6te stava6 tatko :D:D:D
пие противозачатъчни от около 4-5 месеца и всеки път в нея свършвам (прави ме го 3-4 пъти седмично по няколко пъти)
g071na7a
06-01-2007, 19:53
MOJE DA E OT MNOGOTO BIENE NA 4IKII NE SA ZNAE NO MOJE I DA NE SA KAPI6 4ESNO I DA TI SA POLEPVA LAINO I KATO TI SA RAZMAJE STOI KATO ZASAHNALO MNOGO KOFTI NAISTINA NQMA SMISYL DA HODI6 NA LEKAR
fenomenalniq
06-01-2007, 19:54
Натрий го със сол или сода за хляб,много помага :|
tin4eto91
06-01-2007, 22:37
i moqt savet e da otide6 na lekar
Утиди на личен лекар да ти даде белжка за уролог и после пташ уролога какво ти е :lol:
От това по просто няма (ти да не си на 15 че не знаеш каде да отидеш ако имаш проблем с члена бе ако е така питай татко си ебаси ние тука да не сме уролози)
Totally`Erected
06-01-2007, 23:56
Батка без лекар няма да мине тая работа ! По-добре си отиди , за да си 100% сигурен , за да няма после филми :D