View Full Version : да и кажа ли?
моя проблем е следния... най-добрата ми пр ходи с едно момче от 9 месеца вече но проблема е , че аз тоя не мога да го понасям особено не че се виждаме често с него но все пак... почна да ме дразни с тва че само ми пускаше базици ,даже ставаше груб понякога ..... ае мн се базика с мен ама прекалява...даже на рд то му специално съм пътувала супер мн време и той после ме обвини в нещо което нямах вина ..след тва се усети като мойта приятелка му се скара ама ква файда..... ае дразни ме и нз опитвам се да бъда добра с него само заради нея ....но направо ми се иде да го хвана и..... офффф нз... да и казвам ли нещо за тва или по добре да си трая? :? :cry:
fantasigirl
06-01-2007, 20:03
Ako prekalqva s lo6oto otno6enie kum teb po dobre i kaji.Ne trqbav da krie6 ot neq,za6ototo sled vreme toi moje da zapo4ne da se durji po grub na4in i sus samata neq.Mislq 4 etrqbva da i kaje6 pak tq sama da re6i kakvo da pravi!
LecheR_DeViL
06-01-2007, 20:18
Za teb toi ne syshtestvyva.. ::: Dryj se milo s fr si i se pravi che onq ne ti prai nikakvo vpechatlenie :P
LaPeNcEto0o
06-01-2007, 21:42
Тя не е виновна за държанието му,най-много да им развалиш отношенията.
Ами кажи й, ама какво ще постигнеш? Тя едва ли ще се раздели с него заради това... :-s
marin4itu
06-02-2007, 06:30
Говори с него ;)
съгласна съм :wink:
malkoto_sladur4e
06-02-2007, 06:48
Ха!Ти май се мислиш за много важна ааа? :-k Какво искаш..да ги скараш ли?Ти нямаш никфа дума във връзката на хората!Мълчи там и си знай,че твоята фр държи мн повече на него от теб! =D>
И да й казваш нещо тя не може да го промени, явно такъв му е характера.За това просто кажи на приятелката, че няма много често да излизаш с тях като е с него, за да не се дразните и двамата излишно.
Fucking_Bitch
06-02-2007, 07:04
Щом ти е приятелка по-добре и кажи и ограничете общите срещи.Но като и казваш бъди тактична и внимателна за да не я настроиш. :-k
kaji i 4e ne ti e priaten i 4e ne iska6 da izlizate kogato e s neia :shock:
nelkalee
06-02-2007, 07:56
Аз мисля че е по - добре да не й казваш, просто не излизай с нея когато са заедно
Ако ти е много близка, говори с нея за проблема, но бъди сдържана. Не се изказвай рязко за него. Просто кажи, че се дразни повече с теб и не ти е приятно от отношението му. Може и да поговориш персонално с него и да му кажеш, че не искаш да има напрежение между вас, да не се заяжда. Ама и с него бъди мила, колкото и да ти е трудно. Да няма караници...
sasha_90
06-02-2007, 08:45
Питай тва момче защо се държи така.
Може и да кажеш за отношението му на пр-ката си.
Кажи и- ако се държи гадно с теб какво му пречи след време да се държи гадно и с нея. Ако го зареже- ще се намери по-добър, ако ли не- поне после ще можеш да и кажеш "Казах ти!" :wink: :-D
Ха!Ти май се мислиш за много важна ааа? Какво искаш..да ги скараш ли?Ти нямаш никфа дума във връзката на хората!Мълчи там и си знай,че твоята фр държи мн повече на него от теб!
първо не се мисля за много важна а просто споделям още по-малко че ти въобще знаеш ли за кво става въпрос??мисля ... нее... 2.ро знам че държи мн повече на мен ... имам си основания.... въпреки че гадже и пр не бива се поставят на едно място тва са си различни неща...различни чувства...
колкото до останалите благодя ви много.... но май наи-добре ще си е да си мълча за ся... смисъл ще се опитам да му изтрая безвкусните шеги,колкото и да е неприятно.... а той наскоро споделил на приятелката ми ,че си мисли ,че аз го мразя... въпреки че не съм му показвала явно се е усетил от последния път кат му се развиках щот ме обвини без причина.... не искам да им развалям отношенията стаа кофти ... макар 4е .. пфф нзз.... май мн обича да се базика с мен :? :evil: ..ае прави сте няма да излизам с тях ..тфа е..
alkobalko
06-05-2007, 04:11
Ха!Ти май се мислиш за много важна ааа? :-k Какво искаш..да ги скараш ли?Ти нямаш никфа дума във връзката на хората!Мълчи там и си знай,че твоята фр държи мн повече на него от теб! =D>
Това беше много глупаво изказване. Момичето просто търси съвет, не е казала, че се мисли за много важна, нито го е показала по някакъв начин. Още повече никъде не се споменава, че иска да ги разделя, а просто той да оправи отношението си към нея.
Не мисля, че в това да говори с нея има нещо лошо. В крайна сметка тя е найна приятелка и не ми се вярва, че ще и стане приятно гаджето и да се държи по този начин с човек, който и е близък. Момичето може да поговори с приятеля си и да го помоли да промени държанието си без да се стига до скандали и раздяли. И какво означава, че тя държи повече на него, отколкото на нея. Любовта и приятелството не се борят за място в сърцето на един човек. Но след всяка неуспешна любов остават приятелите. Ето защо истинските прители никога не трябва да се забравят и подценяват.