Влез

View Full Version : всичко отминало

ПолиИи
06-01-2007, 21:12
Эдравеите.Пускам темата ,эащото преди около половин час доста се эатъжих и се сетих эа тоэи форум!Може би ще ме упрекнете или пък ще кажете нещо лошо по мой адрес,но нека все пак който има какво да каже по темата да го каже.А ето эа какво става дума:
Както си седях и по едно време се эамислих эа детството си.Сетих се колко беше хубаво всичко ,и колко беше раэлично..самото усещане..!Родителите ми също бяха много по-раэлични от сега.Хората,на който дължа всичко се съсипват ден след ден ,година след година и това много ми тежи :cry: !Сещам се как праэневахме Коледа преди,с какво желание украсявахме къщата,а сега...сега е толкова по-раэлично и тягостно.Те са се променили толкова мното,старяли са....энам че някога ще ги эагубя,но просто като се сетя :smt010 :smt010 :smt010.Оххх преди...моретата и всичко останало ,животът беше по-раэличен.Сега съм тийнейджърка и се эабавлявам с приятели и така нататък,но таэи вечер се эамислих над таэи тема и просто ми стана адски тежко и мъчно... :smt010
Е ако някой иска да каже нещо ,мерси

06-01-2007, 21:13
кофти работа

kell
06-01-2007, 21:26
нали знаеш времената се променят и никога вече няма да се върнат детството е много кратко така че го изживейте добре \:D/

Seducti0n
06-02-2007, 09:42
Здрваей Поли.Хората са казали че оценяваме това което сме имали чак след като изгубим.Тийнейджърските години също имат своят чар и красота.Вместо да се вайкаш по отминалите времена се наслади пълноцено на настоящето за да не стане така че в бъдеще и него да оплакваш като минало-изгубено.Живей за мига и се наслаждавай на това което имаш днес а не да страдаш за това което си изгубила с теччение на временто.Успех мила.

06-02-2007, 14:00
Здрваей Поли.Хората са казали че оценяваме това което сме имали чак след като изгубим.Тийнейджърските години също имат своят чар и красота.Вместо да се вайкаш по отминалите времена се наслади пълноцено на настоящето за да не стане така че в бъдеще и него да оплакваш като минало-изгубено.Живей за мига и се наслаждавай на това което имаш днес а не да страдаш за това което си изгубила с теччение на временто.Успех мила.
И аз така мисля

Sam90
06-02-2007, 14:44
Мда, всичко се променя... когато бях малък семейството ми беше мн по-щастливо, сега всички са на някъде, всеки е сам за себе си - аз с наще не съм говорил за смислени неща от много време - говорим си само колко пари ми трябват, кога ще се прибера ...общи работи. Наистина е тъжно, особено като си помислиш, че след няколко години вече няма да живея с тях, но какво да се прави - това е живота

06-03-2007, 08:56
живота е като портокал

asi_basi
06-03-2007, 09:29
Эдравеите.Пускам темата ,эащото преди около половин час доста се эатъжих и се сетих эа тоэи форум!Може би ще ме упрекнете или пък ще кажете нещо лошо по мой адрес,но нека все пак който има какво да каже по темата да го каже.А ето эа какво става дума:
Както си седях и по едно време се эамислих эа детството си.Сетих се колко беше хубаво всичко ,и колко беше раэлично..самото усещане..!Родителите ми също бяха много по-раэлични от сега.Хората,на който дължа всичко се съсипват ден след ден ,година след година и това много ми тежи :cry: !Сещам се как праэневахме Коледа преди,с какво желание украсявахме къщата,а сега...сега е толкова по-раэлично и тягостно.Те са се променили толкова мното,старяли са....энам че някога ще ги эагубя,но просто като се сетя :smt010 :smt010 :smt010.Оххх преди...моретата и всичко останало ,животът беше по-раэличен.Сега съм тийнейджърка и се эабавлявам с приятели и така нататък,но таэи вечер се эамислих над таэи тема и просто ми стана адски тежко и мъчно... :smt010
Е ако някой иска да каже нещо ,мерси

Здравей мила,
Да ти кажа и в моето семейство беше така или по-точно беше по-добре от сега. Но откакто поотраснах малко и откакто се приместихме да живеем в чужбина малко по малко всичко се промени. Сега с нашите говорим само за работа работа и пари...с майка говоря за това кога имам часове и кога съм свободна за да ида на работа с нея (а през ваканциите работя всеки ден), говорим с наще за това колко пари за каква сметка ще трябват незнам си какво...За лични въпроси все по малко...тоест вече и не споделям с нашите..интересува ги да н еизлизам много, ако напрая нещо да ми се скарат и когато имам изпити после да питат как е даскалото и сгафила ли съм...лошо ми се пише. А не говорим за това колко пари ми трябват защото аз работя и не получавам пари от нашите от 5 години вече. Празници....мразя ги, защото никога не сме заедно цялото семейство, баба и дядо са в бг и ние умираме от скука на всеки празник :(. Е виждаш ли? Всеки мисли все повече за проблемите и забравят за семейството и как да се забавляват заеедно и т.н. Но виж ти, за разлика от мен, имаш шанса да изживееш тинейджърските си години сега! А не после да съжаляваш, че си пропуснала тези години само защото си се вайкала за детските...

gabrielka@a
06-03-2007, 17:44
И на мен ми е ставало така:като си помисля за летата,които по цял ден играех навън,тъпчехме сладолед,карахме колело,но още по-гадно,когато 12-годишни момичета ми говорят за свирки и секс-абе живейте си детството!