Влез

View Full Version : Момчета как бихте реагирали ако...

Smile =)
06-02-2007, 08:08
Здр На всички
Реших да задам на момчетата един въпрос(разбира се и момичета да дават мнения)
Такам вчера докато бях на дискотека и момчето което харесвам беше там много близо до мене и на няколко пъти просто ми идеше да да го хвана за ракаат и да го поканя да танцуваме.И ето го въпросите
Момчета как бихте реагирали ако някое момиче ви покани на танц(непознато)
И как бихте постъпили ако момичето,което ви харесва ви покани на танц(в моя случаи е така.Той знае че аз го харесвам).Но същевременно вие сте с огромна компания приятели само Момчета :roll:
И каква ще бъде вашата реакция,ако ви се случи такава случка?
И вече към момичетата
Поканвали ли сте момче на танц?И каква беше неговата реакция?

Много Благодаря на тези,които ще отг.
Дано се получи интересна тема :)

koalka
06-02-2007, 08:18
Не съм канила момче на танц, но може, ако го харесвам.А ако мен ме покани-ще приема, просто ей така.Като те кани на танц не означава, че непременно те харесва, но може и да иска да ти направи намек.

DeXtRoFeR
06-02-2007, 08:20
Наистина интересни въпроси =D>
Почвам наред :lol:
-Защо като искаше да го хванеш за ръката не го направи ?!Срам ли ???Зарежи тоя срам ;)
-Ако ме покани момиче да танцуваме,няма значение непознато или познато ако ми харесва ще му уважа поканата :) и няма никакво значение с колко голяма компания съм.
-Ти каза че той знае че го харесваш...и да ти кажа щом не прави нищо по въпроса или се прави на недостъпен (малко ми се струва вероятно-тва го умеете вие повече :lol: :) ) ,или не те харесва.

Totally`Erected
06-02-2007, 08:27
Момчета как бихте реагирали ако някое момиче ви покани на танц(непознато) - >>> Един танц .. нищо лошо : )

И как бихте постъпили ако момичето,което ви харесва ви покани на танц(в моя случаи е така.Той знае че аз го харесвам).Но същевременно вие сте с огромна компания приятели само Момчета ->>> Ми направо щом знам , че ме харесва ще отида да си я поканя да танцуваме , какво значение има с каква компания е : )

И каква ще бъде вашата реакция,ако ви се случи такава случка? ->>> Щом момиче те кани на танц .. ясна е работата ::: :-D

smile =)
06-02-2007, 08:33
Наистина интересни въпроси =D>
Почвам наред :lol:
-Защо като искаше да го хванеш за ръката не го направи ?!Срам ли ???Зарежи тоя срам ;)
-Ако ме покани момиче да танцуваме,няма значение непознато или познато ако ми харесва ще му уважа поканата :) и няма никакво значение с колко голяма компания съм.
-Ти каза че той знае че го харесваш...и да ти кажа щом не прави нищо по въпроса или се прави на недостъпен (малко ми се струва вероятно-тва го умеете вие повече :lol: :) ) ,или не те харесва.

Да ти кажа с него сме дълго история.Едно даскало той е в съседния клас.Винаги ме гледа,усмихва ми се,поздравява ме,но до там и няколко пъти сме си говорили,но и от 2мата идва срам.А пък и пред неговите фр. той се държи адски тешкарски,а иначе е мн срамежлив,а пък и негов приятел много говори зад гарба ми на момчето което харесвам и нз защо така уффф

sasha_90
06-02-2007, 08:37
Не съм канила момче на танц!

DeXtRoFeR
06-02-2007, 08:42
Предполагам имаш впредвид,че някой негов приятел говори за теб някви неща за гърба ти?! Ако е така няма страшно понеже ти сама каза че вашата работа е дълга история и предполагам те познава достатъчно зада си прави сам изводите за теб .
Щом се прави на тежкар пред приятелите си покани го насаме,извикай го по време на час от клас и т.н все измисли нещо и след това му кажи к'вото имаш да му казваш...ако пък те е толкова срам вземи му Скайп и му обясни какво искаш от цялата работа,какво изпитваш към него и т.н и .т.н.-предполагам че да му го напишеш няма да те е срам толкова :)
---А и още нещо...виж разбери т'ва момче дето говори зад гърбати може с него по лесно да стане работа :)

Sevt
06-02-2007, 09:01
Бих я уважил без значение каква ми е компанията ;)
А ако знам че ме харесва...зависи от това какво изпитвам аз към нея.

Octofunk
06-02-2007, 11:52
Нямам нищо против един танц :-)

voinika
06-02-2007, 11:53
Добре си реагирал да.

bik4eto
06-03-2007, 09:14
ем аз бих приел 1 танц

BeBsItO
06-03-2007, 09:25
ne sam kanila mom4e na tanc,no ni6to ne mi pre4i da go napravq:) prosto naposledak taka se polu4ava 4e osven gadjeto mi s dr m ne tancuvam :D haha :smt005 a nego nqma za kvo da go kanq ,naprao go darpam i tancuvame :D ni6to slojno. edva li tva m det haresva6 6ti otkaje ako go pokani6:) uspeh

SwEeT_pAiN_F
06-03-2007, 09:34
еми със сегашният ми приятел аз направих първата крачка, т.е. добре че той пое инициативата към края на вечерта да ме целуне :-D Ако наистина го искаш, направи го! Нищо няма да загубиш, аз така си повтарях и да чукна на дърво съм много щастлива че съм направила нещо такова :)

Valento
06-03-2007, 11:35
Здр На всички
Реших да задам на момчетата един въпрос(разбира се и момичета да дават мнения)
Такам вчера докато бях на дискотека и момчето което харесвам беше там много близо до мене и на няколко пъти просто ми идеше да да го хвана за ракаат и да го поканя да танцуваме.И ето го въпросите
Момчета как бихте реагирали ако някое момиче ви покани на танц(непознато)
И как бихте постъпили ако момичето,което ви харесва ви покани на танц(в моя случаи е така.Той знае че аз го харесвам).Но същевременно вие сте с огромна компания приятели само Момчета :roll:
И каква ще бъде вашата реакция,ако ви се случи такава случка?
И вече към момичетата
Поканвали ли сте момче на танц?И каква беше неговата реакция?

Много Благодаря на тези,които ще отг.
Дано се получи интересна тема :) Ако ме поканят на танц няма да откажа разбирасе [-X [-X [-X особено на момичето което ме харесва!!!!!

suantito
06-03-2007, 12:44
хаха защо точно да го поканиш на танц по добре го лепни за раката изкарй го отвънка и го разцелувай..... ще има по голям ефект а после то ще си покаже . Та по темата как бих реагирал ако момиче ме покани на танц ами аз сам широко скроен човек няма да откажа на никоя дори и да не е хубава но не всички са като мене секи си има своя индивидоалност но по добре ще е като го изкараш на вънка

lovers
06-03-2007, 21:45
Ako sum na nqkoq druga chashka bih go pokanila,inache mai ne :-D ma to nqma losho pokani go we!Ako momche te kani na tanc e ot qsno po-qsno 4e te haresva!

06-05-2007, 12:06
=)

puhkav_mecho
06-05-2007, 12:21
nqma lo6o, shte mi stane priqtno, ako momi4eto koeto me haresva me pokani na tanc, tyi 4e drugiq pyt deistvai smelo ;)

blue_magic
06-05-2007, 12:26
ami zashto puk da ne go pokanq?! nishto ne gubq, nali taka? puk i kato gledam momchetata tuka kvo sa pisali nqma da se pokolebaq ako mi se priiska da pokanq nqkoi na tanc. A i shtom ti se usmihva znachi pone si mu simpatichna, ako ne drugo :wink:

oziato
06-05-2007, 12:32
Момиче което не познавам ако ме покани на танц наи вероятно ще откажа.Ако го познавам то ще приема,но да знаеш че момчетата (от твоито даскало )знаят кояси със сигурност,така че не се притесняжаи.Момчетата обикновенно се притесняват да изкажат чувствата си особено на момиче на което държат.Ако го поканиш на танц(или му кажеш че го харесваш )няма да сажаляваш.

dreamerka
06-05-2007, 16:41
Ами тва мом4е е ДЪРВО....ако ти го харесваш и го поканиш на танц,а той откаже,а М... е то4но ткъв мило...той е дърво...но не вярвам някое мом4е да откаже танц от готино моми4е! и то в компания от мом4ета!това ще му вдигне само4увствието!!! А за джуджката не се притеснявай......с него пе се опраиме!

06-05-2007, 16:49
Ми ся да ти кажа честно момче съм 8-[
иииииии 8-[
момиче ме е канило да танцуами \:D/ сичко супер
аз и казах чакай малко щото бяхме у идин там и
сичко си беше наред
ама тва малко зех чи са напих :smt005 ма мн сериозно аааааааа
и ощи
казах и да чака щот имах проблем с мехура :mrgreen:
ама иначе кво няма нищо веднага отивам

пък ко стане тва в некое диско най мн да го помислят неговите френдове за голям женкар или нещо от сорта

kofti_nick
06-05-2007, 16:52
Що пък да не приема , да няма да ма изяде :lol: :-D

be3by
06-05-2007, 19:27
ne s1m kanila mom4e na tanc po prostata pri4ina 4e ne s1m si haresvala nqkoi za da go napraq no ina4e bih pokanila p1k i kvo to t1i mn t1po 6ot ako i toi ima nqkvi simpatii k1m teb i nego go e sram i ko staa ](*,) ](*,) ](*,)

PLAMENKO
06-05-2007, 19:58
принципно , ако имам приятелка(както в момента) 100% ще и кажа че не искам , ако нямам ще танцувам стига да не е некои крокодил :D :P

dinosaur
06-05-2007, 20:02
е, да и аз понякога си мисля.. примерно ще се видя с мом1ето,което харесвам и си въобразявам, че ще отида и ще го прегърна и разцелувам.. обаче после като се сетя как би реагирал и ми става тъпо.. аз мисля, че ще му стане доста странно и деа знам... хъх

LizZz
06-07-2007, 21:47
Епа,аз веднъж бях на едно частно парти и понеже аз и сестра ми сме (тва беше преди,сега не съм в оная дупка) в хореографското сред изпълнителите имаше две флейтистки от музикалното \:D/ \:D/ и аз едната много си я харесах ,поканих я на танц,НО(винаги има едно голямо НО :evil: )тя явно е обърнала голямо внимание на годините(беше по-ниска от мен) и нещеше да си даде телефона...пффффф каде отидох...такам...Няма значение компанията,даже много бих се зарадвал да ме поканят на танц!!!