PDA

View Full Version : Тя има кофти приятели

06-02-2007, 09:12
Значи тръгнах с едно момиче и всичко между нас си е наред,обаче има 1 проблем. Приятелите от квартала са и пълни келеши,такива каквито всеки е виждал и знае за какво говоря. Като тръгнеме да излизаме на среща само и се обаждат някакви познати момчета и такива работи. Просто има много контакти,а аз нямам толкова. Трябва ли да ме притеснява това,че познава доста момчета и келеши. Щото примерно ако тръгна да я изпращам до нейния квартал,може тия да ми се дърват нещо

sasha_90
06-02-2007, 09:27
Ако сте щасливи оставете лапетата да праят квот искат.Не им обращай внимание-те нищо не разбират...

Fiola
06-02-2007, 09:39
Пред толкова много келеши, тя е избрала тебе. Тоест те за нея са нищо повече от оная тълпа далечни приятели. Ако ти се дървят запази спокойствие и хладнокръвие. Идеята за алуминиевата траба ми хареса XD 8)

Valserp
06-02-2007, 11:01
Аз лично смятам, че тя въобще не трябва да вдига телефона, когато е на среща с теб и и звънят келеши...
Но това си е лично мое мнение.

Digital
06-02-2007, 11:07
щом има такива приятели, значи тя самата не е в ред. прави си изводи.
( знам че няма да си направиш, но все пак да отбележа :lol: ще направиш но чак като те наебе ^^ )

MoHuTo
06-02-2007, 12:54
Щом е избрала теб, значи иска да е с теб, не знам какъв проблем виждаш в приятелите й...всеки човек има приятели, това са нейните приятели..уважи малко правото й на личен избор :wink:

Sevt
06-02-2007, 13:05
Да не ти пука....макарче принципно съм съгласен с Няк'къв Гост....

white_chik
06-02-2007, 14:37
Еми не мисля,че трябва да те притеснява.Все пак тя е с теб и ако тия са и некви приятели би трябвало да занят,че си и гадже и да не ти правят проблем

Sam90
06-02-2007, 15:11
Е кво кат има много приятели?!?!?! Тва е хубаво - а ти за да се чувстваш толкова застрашен, значи имаш доста малко самочувствие :-k

`Death`Whore``
06-02-2007, 15:13
В момента осъзнаваш как се чувстват повечето жени. Не се притеснявай, щом не те кара да излизате с тях всеки ден, си щастливец.

SpOrTs_GiRl
06-02-2007, 17:02
Пред толкова много келеши, тя е избрала тебе. Тоест те за нея са нищо повече от оная тълпа далечни приятели. Ако ти се дървят запази спокойствие и хладнокръвие. Идеята за алуминиевата траба ми хареса XD 8)

дам на същото мнение съм ;)

Presley
06-02-2007, 17:08
Ти пък какво се плашиш?Уж келеши,ама нещо си се притеснил ,а ? :-D Спокойно,тя е с теб,эначи те предпочита.Иэпращай я и да не ти пука!

Leksi23
06-02-2007, 17:52
Aко се дървят покажи им некое дръвче от близо.

Всички са равни пред тръбата. 8) (Алуминиевата)
xuaxuaxau tui mi haresa =D> ne e lo6a ideykata

ta pi4 da ne ti puka i ponqkoga i kazvai da si izklu4va telefona :wink:

Adwokat
06-02-2007, 18:06
Ne im sa vprqgai tolkova mnogo qvno sa nekvi durveta...

BeBsItO
06-02-2007, 18:22
emi govori s neq, v nikakav slu4ei ne q postavqi pred dilema ti ili tqh,za6toto te sa i fr kvito i da sa :) uspeh

Iv4eTy
06-02-2007, 18:29
Тя е с теб, не с тях така че се успокой. А пък и е често срещано приятелите да не харесват гаджето ти, тъй че ако тя не се влияе от тяхното мнение няма за ко да се притесняваш.

koalka
06-02-2007, 19:08
Aко се дървят покажи им некое дръвче от близо.

Всички са равни пред тръбата. 8) (Алуминиевата)Хаха, правилно.А пък и много срещу един е малко нечестно.Така че...
Не мисля, че трябва да се притесняваш, че има много контакти.Нека й се обаждат, но да не ви притесняват, когато сте сами.

06-02-2007, 21:01
Mersi za otgovorite. Za obajdaniqta - zna4i tq 6toto e gotina i problema e 4e mnogo i se svalqt. Postoqnno polu4ava nqkvi sms-i predlojeniq za kafeta i takiva raboti. Ima i reg mai v nqkuv sait za zapoznanstva,ama si go iztri zaradi men [bez da q karam]. Tq ina4e kategori4no iska da si e s men,vqrna mi e,vsi4ko e OK,no samo me e strah tiq kele6i da ne vzemat ne6to da me zlepostavqt pred neq ili puk ot zavist ne6to da re6at da mi pravqt. Primerno da ni zasekat po centara ili nqkade drugate i kato sa mnogo da po4nat ne6to da me provokirat. Ili puk ako sum sam,nqkoi neini biv6i priqteli da re6at da otma6tavat.. No dano samo si vyobrazqvam.. Gradut v koito jiveq e malak i tiq ne6ta gi ima..

Th3MaN
06-02-2007, 21:07
Е такива неща не трябва да има. Който не се разбира от дума ще се разбере от бой. Ако някой те закача или се опитва да те излага по някаква начин намираш начин да изяде боя и това е. А другия вариянт е да не ти пука. Все пак ти ходиш с нея и тя те иска така че да не ти пука от нищо.