PDA

View Full Version : SEriozna vr1zka?

HenPuJIu4Ha
06-02-2007, 13:08
zna4i moqta istoriq e takava 4e az t1rsq beznadejdno libovta predi godina hodih s edin 3 meseca az go obiknah be6e mi 1-vata liubov no toi ne zarqza kakto obiknovenno stava sega pak sre6tnah edin koito me PRIVLI4A6E mnogo tr1gnahme za 3 dena i sk1sahme za6toto toi postoqnno obs1jda6e priqtelite mi i edva li ne be6e perfektniq ima6e i drugi no prosto neznam za6to ne moga da si xvana seriozna vr1zka uj vseki me haresval (zvu4i malko naduto no mai naistina e taka...) no ne6to ne moga se zad1rja s nikoi d1lgo vreme a po-princip kato tr1gna s nqkoi d1rja na nego , no prosto ne razbiram za6to izvedn1j fsi4ko se srutfa daje v skoro vreme nai-d1lgata mi vr1zka be6e sedmica i dva dena MOLQ DAITE MI S1VET KAKVO DA PRAVQ NAISTINA ISKAM SERIOZNA VR1ZKA
P.S. vsi4kite mi priqtelki si namirat seriozni vr1zki a az ne6to ne moga :(

malkoto_sladur4e
06-02-2007, 13:36
Е,ние нищо не можем да направим,то от теб зависи! :-) Не зарязвай хората така лесно,заради косурите им,защото идеални няма,а това какво значи???Че ти цял живот при първия недостатък ще зарязваш момчетата ли?!?Ами да обижда приятелите ти какъв е проблема? :-k

same`girl
06-02-2007, 14:22
ami nai-dobrata mi fr ima sashtiq problem mila i reshenie mai nqma...prosto sigurno ne si sreshtnala podhodqshtiq chovek,saglasna sam 4e ne moje da si s 4ovek ,koito postoqnno obijda priqtelite ti.perfektni hora nqma.sigurna sam che si mnogo gotinka i kato chovek i na vunshen vid i skoro shte sreshnesh nqkoe podhodqshto momche i shte vidish che i ti mojesh da vodish dulgaaaa i seriozna vruzka .uspeh :)