PDA

View Full Version : Разпалих се, отново :Д

cherinka
06-02-2007, 20:22
Здравейте, любими мои.
Та, да си излейм душичката. :-D

Току-що се връщам от кино, бях с познати, и киното се намира точно до дома на бившия.
Та, по време на филма постоянно си мислех за него и му писах смс ако иска да се видим след филма, да ме стрелне, и че ще му се обадя. Стрелна ме. и просто нямах търпение да свърши филма. Свърши. Обадих му се и той каза, че гледал мача и че цитирам "ти се сети да сеобадиш" и аз му отвърнах, че кво съм виновна, че филма е свършил сега. И му викам, че ще се видим друг път.
Та, биа горе долу.
Една фр вика, че бил казал, че пак искал да е с мен и аз -> :shock: :shock:
Пък и аз мн знам кво искам, но сигурно просто защото съм била близо до него (така да се каже) и нещо ми е станало отвътре и съм си припомнила "старите" времена.
И сега не знам какъв да го дървя.
Пък и момчетото не е много стока, ама си ми беше хубаво с него, никой не посмяваше да ме закачи заради него, чувствах се закриляна и т.н.
Ама има проблем. Не си сменя дрехите, а мен тва ме отвращава.
Пх, вие какво мислите по този въпрос?

Shadow_Walker
06-02-2007, 20:27
Мисля си ето това - :shock: ебаси, да ти имам проблемите...
Ама все пак-сама трябва да си решиш дали все още имаш нещо към него и ако имаш-тръгвате, ако не-не го виждаш повече.

PankO
06-02-2007, 20:50
ако иска да се видим след филма, да ме стрелне

Пък и аз мн знам кво искам

И сега не знам какъв да го дървя.

хахахахаха, само в 1 пост толкова бисери!
Къв да го дървя ся :smt005

Как така не си сменя дрехите е?
Мръсен ли ходи или миризлив?

Щом ти е било приятно с него... ще го търпиш какъвто е бил и ще сте отново заедно.

А, ако не си готова да платиш цената - ще си намериш някой дет се къпе понез през ден ;-)

Th3MaN
06-02-2007, 20:54
Ми нормално е да не дойде. По време на мача никаде не се ходи. Ако ще и бомби да падат. Така, че за тва не се притеснявай не е нищо особено. А за другото вече си е твое решение дали го искаш или не, но ако питаш мене го зарежи. Няма смисал с бившия пак. Тва е изпята песен. Вече не е хит.

experiment_m
06-02-2007, 20:57
Аз не мога да търпя човека до мен да е нечистоплътен. Гадно е. Спомените са си спомени. Давай напред. Не повтаряй грешките си.

koalka
06-03-2007, 07:01
Не мисля, че има смисъл пак да сте заедно.Това, че си си припомнила старите времена, не означава, че всичко ще бъде наред, както сама знаеш и може да се разделите бързо.Като видите, че не се разбирате добре...А това за сменянето на дрехите-еми, какво да ти кажа...не е много приятно, но пък от друга страна не е толкова голям проблем.И все пак сама реши-достатъчно ли е това, което си изпитала за започването на връзка?

Soy_tu_mujer
06-03-2007, 07:05
Suglasna sum s koalka. :)

miloto_girl_4e
06-03-2007, 07:53
хех, верно колко бисери има в поста ти :P
еми какво да ти кажа - ти сама си знаеш до колко искаш да си отново с него(ако изобщо го искаш), сама казваш, че ти е било добре с него, а после ни питаш за кусурите му? :shock: Явно ти си ги приела ...
Относно това, че не си сменя дрехите - наистина звучи нехигиенично, но той пък може да успява да си поддържа добра хигиена, нали така?
То това колко често си сменяш дрехите не винаги говори за добра лична хигиена - може всеки ден да е с различни дрехи, но да не се къпе и т.н ...

MARAETETETETTETETE
06-03-2007, 13:03
Бившите не са изгодни. Търси друг. :)

Poredniq
06-03-2007, 13:17
може просто да си перпира дреите... имаш рекорд за бисери у пост сигурно :wink:

Presley
06-03-2007, 13:22
Направо ме раэби :-D !Според мене нямаш никакви чувства към въпростният човек,най-малкото щом му коментираш дрехите във форума :-D !Може би просто си се сетила ,че е наблиэо и си си припомнила миналото,нормално е.Но това не эанчи ,че трябва да сте эаедно отново...!Нэ,но эа мен ,когато една връэка приключи-връщане наэад няма.Поне аэ съм на таэи принцип.Но пък всеки сам решава-ако толкова искаш, отново го потърси ....

FunkyFresh
06-03-2007, 14:12
Mi 6tom si go turpqla mirizliv predi 6e go turpi6 i sega :P spored mene ne e dobra ideq da se subirate 6tm ste skusali na4i ima za kvo prosto ne se e polu4ilo ...

Valar
06-03-2007, 14:51
Здравейте, любими мои.

Хааи беиби къде се губеше!? :-D

cherinka
06-03-2007, 15:37
Здравейте, любими мои.

Хааи беиби къде се губеше!? :-D
Валар, не опитвай да зарибяваш, че АТАКАБГ ще бие!

Vladokaaa
06-03-2007, 15:38
Eми ти си знаеш на тебе ти мирише като те кефи здраве да е :lol: не се къпи и ти и всичко е 6+

BeBsItO
06-03-2007, 17:19
:roll: ti mai nz kvo iska6, i kvo e tva m det se ne kape we????gee smraddd ...ama kakyo i da e ti trea si re6i6 sama

iNsaNE`giRL
06-03-2007, 19:29
Eми ти си знаеш на тебе ти мирише като те кефи здраве да е :lol: не се къпи и ти и всичко е 6+
И аз така мисля...

lovers
06-03-2007, 22:09
Мацка мн як речник имаш! :-D Еми и според мен нямаш чувства!Ма де да те знам...Старата любов ражда не хвашта!Пробвай пак ако ти е било гот с него! :wink: Колкото до дрехите гадно е верно ма да се къпе редовно е по важно! :-D

Sarabi
06-04-2007, 05:59

Ахахах и аз го имах един такъв! :-D 8-[ :twisted: :smt078 Като човек адския пич, мноо точен, печен и т.н ама ходеше по седмица, седмица и нещо с едни дрехи. По едно време една приятелка ми пита няма ли друга тениска :-D . Ама явно се къпеше, защото все пак ако седмица ходиш с едни дрехи и не се къпеш ше се разбира от далеч, а аз нямах такъв проблем :-D .

Относно твоя проблем... вярно, че старата любов ръжда не хваща, но пък и не е много добра идея да се връщаш към старото, защото сама си знаеш какви са ви били проблемите, а и щом е стигнало до късане едва ли ви е било толкова хубаво.
Сигурност... много е приятно да знаеш, че винаги има някой да те подкрепи, но не е нужно отново да си губиш времето със стара история. Винаги можеш да намериш по- добър.

lovers
06-04-2007, 09:59
[quote=cherinka]

Относно твоя проблем... вярно, че старата любов ръжда не хваща, но пък и не е много добра идея да се връщаш към старото, защото сама си знаеш какви са ви били проблемите, а и щом е стигнало до късане едва ли ви е било толкова хубаво.
Сигурност... много е приятно да знаеш, че винаги има някой да те подкрепи, но не е нужно отново да си губиш времето със стара история. Винаги можеш да намериш по- добър. [/b] Напълно подкрепям! :-D

blue_magic
06-04-2007, 21:28
emi.. kvo da kaja... xax spored men nqmash chuvstva kum nego. Prosto momentna prishtqvka.. tursi si drug :wink:

Sevt
06-04-2007, 21:34
Всичко друго настрана. но има едно правило : "Веднъж скъсаш ли с някой, не подновявай връзката" ...и аз съм го нарушавал не веднъж и съм си патил, а и като цяло не познавам хора , които да са късали/събирали и да са оставали заедно достатъчно дълго време....та с една дума остави го да си се кефи на Мъри Стоилов, а ти давай напред ;)