View Full Version : Разпалих се, отново :Д
cherinka
06-02-2007, 20:22
Здравейте, любими мои.
Та, да си излейм душичката. :-D
Току-що се връщам от кино, бях с познати, и киното се намира точно до дома на бившия.
Та, по време на филма постоянно си мислех за него и му писах смс ако иска да се видим след филма, да ме стрелне, и че ще му се обадя. Стрелна ме. и просто нямах търпение да свърши филма. Свърши. Обадих му се и той каза, че гледал мача и че цитирам "ти се сети да сеобадиш" и аз му отвърнах, че кво съм виновна, че филма е свършил сега. И му викам, че ще се видим друг път.
Та, биа горе долу.
Една фр вика, че бил казал, че пак искал да е с мен и аз -> :shock: :shock:
Пък и аз мн знам кво искам, но сигурно просто защото съм била близо до него (така да се каже) и нещо ми е станало отвътре и съм си припомнила "старите" времена.
И сега не знам какъв да го дървя.
Пък и момчетото не е много стока, ама си ми беше хубаво с него, никой не посмяваше да ме закачи заради него, чувствах се закриляна и т.н.
Ама има проблем. Не си сменя дрехите, а мен тва ме отвращава.
Пх, вие какво мислите по този въпрос?
Shadow_Walker
06-02-2007, 20:27
Мисля си ето това - :shock: ебаси, да ти имам проблемите...
Ама все пак-сама трябва да си решиш дали все още имаш нещо към него и ако имаш-тръгвате, ако не-не го виждаш повече.
ако иска да се видим след филма, да ме стрелне
Пък и аз мн знам кво искам
И сега не знам какъв да го дървя.
хахахахаха, само в 1 пост толкова бисери!
Къв да го дървя ся :smt005
Как така не си сменя дрехите е?
Мръсен ли ходи или миризлив?
Щом ти е било приятно с него... ще го търпиш какъвто е бил и ще сте отново заедно.
А, ако не си готова да платиш цената - ще си намериш някой дет се къпе понез през ден ;-)
Ми нормално е да не дойде. По време на мача никаде не се ходи. Ако ще и бомби да падат. Така, че за тва не се притеснявай не е нищо особено. А за другото вече си е твое решение дали го искаш или не, но ако питаш мене го зарежи. Няма смисал с бившия пак. Тва е изпята песен. Вече не е хит.
experiment_m
06-02-2007, 20:57
Аз не мога да търпя човека до мен да е нечистоплътен. Гадно е. Спомените са си спомени. Давай напред. Не повтаряй грешките си.
Не мисля, че има смисъл пак да сте заедно.Това, че си си припомнила старите времена, не означава, че всичко ще бъде наред, както сама знаеш и може да се разделите бързо.Като видите, че не се разбирате добре...А това за сменянето на дрехите-еми, какво да ти кажа...не е много приятно, но пък от друга страна не е толкова голям проблем.И все пак сама реши-достатъчно ли е това, което си изпитала за започването на връзка?
Soy_tu_mujer
06-03-2007, 07:05
Suglasna sum s koalka. :)
miloto_girl_4e
06-03-2007, 07:53
хех, верно колко бисери има в поста ти :P
еми какво да ти кажа - ти сама си знаеш до колко искаш да си отново с него(ако изобщо го искаш), сама казваш, че ти е било добре с него, а после ни питаш за кусурите му? :shock: Явно ти си ги приела ...
Относно това, че не си сменя дрехите - наистина звучи нехигиенично, но той пък може да успява да си поддържа добра хигиена, нали така?
То това колко често си сменяш дрехите не винаги говори за добра лична хигиена - може всеки ден да е с различни дрехи, но да не се къпе и т.н ...
MARAETETETETTETETE
06-03-2007, 13:03
Бившите не са изгодни. Търси друг. :)
Poredniq
06-03-2007, 13:17
може просто да си перпира дреите... имаш рекорд за бисери у пост сигурно :wink:
Направо ме раэби :-D !Според мене нямаш никакви чувства към въпростният човек,най-малкото щом му коментираш дрехите във форума :-D !Може би просто си се сетила ,че е наблиэо и си си припомнила миналото,нормално е.Но това не эанчи ,че трябва да сте эаедно отново...!Нэ,но эа мен ,когато една връэка приключи-връщане наэад няма.Поне аэ съм на таэи принцип.Но пък всеки сам решава-ако толкова искаш, отново го потърси ....
FunkyFresh
06-03-2007, 14:12
Mi 6tom si go turpqla mirizliv predi 6e go turpi6 i sega :P spored mene ne e dobra ideq da se subirate 6tm ste skusali na4i ima za kvo prosto ne se e polu4ilo ...
Здравейте, любими мои.
Хааи беиби къде се губеше!? :-D
cherinka
06-03-2007, 15:37
Здравейте, любими мои.
Хааи беиби къде се губеше!? :-D
Валар, не опитвай да зарибяваш, че АТАКАБГ ще бие!
Vladokaaa
06-03-2007, 15:38
Eми ти си знаеш на тебе ти мирише като те кефи здраве да е :lol: не се къпи и ти и всичко е 6+
:roll: ti mai nz kvo iska6, i kvo e tva m det se ne kape we????gee smraddd ...ama kakyo i da e ti trea si re6i6 sama
iNsaNE`giRL
06-03-2007, 19:29
Eми ти си знаеш на тебе ти мирише като те кефи здраве да е :lol: не се къпи и ти и всичко е 6+
И аз така мисля...
Мацка мн як речник имаш! :-D Еми и според мен нямаш чувства!Ма де да те знам...Старата любов ражда не хвашта!Пробвай пак ако ти е било гот с него! :wink: Колкото до дрехите гадно е верно ма да се къпе редовно е по важно! :-D
Ахахах и аз го имах един такъв! :-D 8-[ :twisted: :smt078 Като човек адския пич, мноо точен, печен и т.н ама ходеше по седмица, седмица и нещо с едни дрехи. По едно време една приятелка ми пита няма ли друга тениска :-D . Ама явно се къпеше, защото все пак ако седмица ходиш с едни дрехи и не се къпеш ше се разбира от далеч, а аз нямах такъв проблем :-D .
Относно твоя проблем... вярно, че старата любов ръжда не хваща, но пък и не е много добра идея да се връщаш към старото, защото сама си знаеш какви са ви били проблемите, а и щом е стигнало до късане едва ли ви е било толкова хубаво.
Сигурност... много е приятно да знаеш, че винаги има някой да те подкрепи, но не е нужно отново да си губиш времето със стара история. Винаги можеш да намериш по- добър.
[quote=cherinka]
Относно твоя проблем... вярно, че старата любов ръжда не хваща, но пък и не е много добра идея да се връщаш към старото, защото сама си знаеш какви са ви били проблемите, а и щом е стигнало до късане едва ли ви е било толкова хубаво.
Сигурност... много е приятно да знаеш, че винаги има някой да те подкрепи, но не е нужно отново да си губиш времето със стара история. Винаги можеш да намериш по- добър. [/b] Напълно подкрепям! :-D
blue_magic
06-04-2007, 21:28
emi.. kvo da kaja... xax spored men nqmash chuvstva kum nego. Prosto momentna prishtqvka.. tursi si drug :wink:
Всичко друго настрана. но има едно правило : "Веднъж скъсаш ли с някой, не подновявай връзката" ...и аз съм го нарушавал не веднъж и съм си патил, а и като цяло не познавам хора , които да са късали/събирали и да са оставали заедно достатъчно дълго време....та с една дума остави го да си се кефи на Мъри Стоилов, а ти давай напред ;)