View Full Version : Съветченцеее...
Hora Tva Vuprosche e Malko tupo Ma se NujDaq Ot Pomosht!Zna4i haresvam si edno mom4e kato se vidime li4i mu 4e ne sum mu bezrazli4na no po skype primerno ne mi pi6e az sum mu pisala 1 2 no toi ne mi pi6e.Sega i az ve4e ne mu pi6a na inat!ima li smisul da produljavam da se prava na inat i da ne mu pi6a napuk ili ne?I promenq li se ne6to ako mu pi6a samo az?
Пиши му
Може да е стеснителен
Не ми се вярва да е стеснителен-това е чат, а и на живо й показва, че я харесва, няма логика.Не знам, така можем само да гадаем какви са причините.Като се видите го питай дали седи на скайпа, защото всеки път като му пишеш не отговаря и виж какво ще каже.
tirintina
06-03-2007, 08:40
i spored men trqbva da mu pishesh...moje da ne si pokazva chuvstvata po takav nachin po koito i ti...deistvai :D
sun_flower
06-03-2007, 09:08
pi6i mu ,zagovarqi go tursi vsqkakuv kontakt s nego
devoikata
06-03-2007, 13:36
Преди имах същия роблем..той ми пишеше много по малко пъти от мен и аз също като теб си казахна инат че няма да му пиша първа! [-( Оттогава почти винаги ми пише той първи ..е и аз му пиша но не толкова и се получава някакъв консенсос :) а относно това с чуствата незнам може да си мисли че като не му пишеш не го харесваш или не те интересува моят съвт е също да му пишеш и нещата ще се прояснят :)
OrL_SeX.
06-03-2007, 13:41
i spored men trqbva da mu pishesh...moje da ne si pokazva chuvstvata po takav nachin po koito i ti...deistvai :D
Vqrno ! :wink: :wink: :wink: =D> =D>
Ако беше стеснителен положението щеше да е точно обратното-щеше да ти пише в Скайп,а на живо да не прави нищо...!Тея ситуации са ми поэнати и според мен няма чувства.Най-добре направо го попитай,не гадай.
same`girl
06-03-2007, 16:23
ami i na men mi se e sluchvalo i moq suvet e da ne mu pishesh.sled kato si probvala nqkolko puti i ne ti e otgovarql ne vijdam smisul.nai-dobre si kazvaite kakvoto imate da si kajete neshto na jivo,shtom kato tam e po-aktiven... :)
Най-вероятно има брат/сестра :mrgreen:
Uptown_soldier
06-03-2007, 18:14
Hora Tva Vuprosche e Malko tupo Ma se NujDaq Ot Pomosht!Zna4i haresvam si edno mom4e kato se vidime li4i mu 4e ne sum mu bezrazli4na no po skype primerno ne mi pi6e az sum mu pisala 1 2 no toi ne mi pi6e.Sega i az ve4e ne mu pi6a na inat!ima li smisul da produljavam da se prava na inat i da ne mu pi6a napuk ili ne?I promenq li se ne6to ako mu pi6a samo az?
Това, че не ти отговаря по скайпа, може да означава, че не е на компа или седи някой друг.
ne we hora kato mu pi6a mi otgovarq daje mi pravi leki namcei oba4e nikoga ne mi pi6e purvi toi nikoga!
A ima li varqnt da se nadue prekaleno mnogo kato mu pi6a???
Uptown_soldier
06-05-2007, 12:10
A ima li varqnt da se nadue prekaleno mnogo kato mu pi6a???
Нз.
blue_magic
06-05-2007, 12:18
ami ima q taq veroqtnost, no ako ne mu tichash po guza i ne prekalqvash sus skype-a nqma problemi :-D budi aktivna kato se vidite na jivo i ponqkoga mu pishi i v skype-a :wink: no kakto kazah veche: ne prekalqvai !!
от опит и от многото ми приятели момчета знам че.. не важното винаги момчето да направи първата крачка пиши му.. какво толкова.. заговаряй го и на живо.. то ще си покаже с времето.. \:D/
mi az ako sum na tvoe mqsto...bih napisala v skype...vsi4ko kfo si mislq...kaji mu 4e go haresva6...puk toi se nqkoga 6te go vidi....i ili 6te ti napi6e ne6to...ili ne...i 6te razbere6 togava dali te haresva ili ne....
PLAMENKO
06-05-2007, 20:09
Стиганал съм до извода , че колкото повече си пишеш с любимия човек по скайп или някаъв чат , толкова повече няма кво да си кажете като се видите, аз избягвам да говоря по скайп с пр ми само вечер преди лягане :D