PDA

View Full Version : Когато той е далече...

FelisDirus
06-03-2007, 01:00
Днес приятелят ми замина за щатите (бригада за 4 месеца). Чувствам се сдъвкана и изплюта. Досега за 2 г и няколко месеца сме се разделяли само за месец.
Адски зле ми е и не мога да спра да плача.

На всичкото отгоре днес с майка му гледахме репортаж по CNN, че на JFK (летище в ню йорк - за тези, които не знаят) е имало атентат. Ши*аните терористи искали да го взривяват. И той след часове би трябвало да е там.

Ще се побъркам от страх!

Пускам темата, за да споделя и да помоля тези, които са далече от половинките си по някакви причини, да ми кажат как, по дяволите, издържат?
Как превъзмогвате липсата им?

Толкова е трудно... :smt010

lovers
06-03-2007, 01:04
Mnogo Kofti.Moqt sUvet e da se Razvlichash Poveche s Priqteli!

BlueDevil
06-03-2007, 05:44
Като мине малко време ще се поуспокоиш. Пак ще ти липсва, но няма да е такава нетърпима дупка. Намирай си занимания и се старай да мислиш за него възможно най-рядко.

malkoto_sladur4e
06-03-2007, 06:02
Ами аз и моя фр не сме от един град.Ама ние отначалото на връзката си се виждаме рядко затова че аз съм свикнала...понякога ми е мн трудно без него ама какво да се прави ! :-k

koalka
06-03-2007, 06:46
Чак за 4 месеца не сме се разделяли, нито за месец.Най-много е било за 2 седмици и въпреки това ми е много трудно, постоянно мисля за него, гадно ми е, абе ужас.Как я превъзмогвам-поне се успокоявам, че ще мине бързо времето и всичко ще е наред.

Vikitooo
06-03-2007, 07:15
ai Gorkichkata...sigurno ti e mnogo gadno.. :smt010 Az imam mnogo poznati koito doidoha tuk na brigada(usa) i na tqh im e naistina mnogo tejka i boleznena razdqlata s lubimiq chovek..napravo kato sum gi slu6ala kak govorqt,s takava nejnost i bolka..sum se razplakvala i se pitam struva li si za ednite pari a?! :smt012 Mi znai che na priqtelq ti ne e sashto lesno, che toi sashto ste izjivee truden period bez teb..Obajdai mu se, da se 4uvate ...tova ne e razdqla! Ne! Tova e dori edno izpitanie na lubovta! Drugo osven da chakash ne ti ostava...ne se otchaivai i gledai po posetiivno na neshata..toi ste se varne i ste badete otnovo zaedno i shtaslivi.. O:)

miloto_girl_4e
06-03-2007, 07:48
Наистина това е много кофти нещо ...
Все пак 4 месеца не са кой знае колко малко време(но не са и чак толкова много) :!:
В началото ще ти е трудно :arrow: нормално, но с времето ще свикнеш, ще се примириш, ще е минало поне половината време и ще ти е по-спокойно :wink:
Сега имаш повече време за приятелите си :arrow: оползотвори го :wink:

Barbie
06-03-2007, 08:11
Ние с момчето ми често сме разделени. Аз уча в Милано, той си учи в София. Миличка, разбирам те идеално - първите два месеца, когато заминах, бяха кошмар. После си дойдох...и след това пак 7 седмици разделени - ужасно беше. Сега се прибирам през 3 седмици, защото не мога да издържам повече от това, а междувременно говорим по скайп, пращаме си смс-и, писма, картички...

4 месеца няма да го има, но после ще си дойде и няма да можете да се нарадвате един на друг. Сега поддържайте контакт - и-мейли, картички...каквото се сетиш. Излизай с приятели, разсейвай се, старай се времето ти да минава по-бързо - и скоро той ще се е върнал. Спокойно - ще минат тези 4 месеца и като се върне ще сте по-влюбени от всякога.

drebosucheto
06-03-2007, 09:08
Skupa _Cuddly_ , razbiram te napulno i spodelqm trevogata ti.Az sum v su6toto polojenie i moqt priqtel zaminava sled 3 dni na studentska brigada za 3 meseca i dosega ne sme se radelqli za pove4e ot sedmica.4uvstvoto 4e nqma da go vijdam e ujasno,no za sujalenie ni6to nemoga da napravq oseven da se primirq.Nie 6te si pi6em neprekusnato...vupreki 4e ne pomaga mnogo.

P.P. Moqt suvet e da se opita6 da si nameri6 nqkakvo zanimanie,da izliza6 po 4esto s priqteli za da nqma vuzojnost da ti minavat lo6i misli.... :smt006

LetiCherry
06-03-2007, 12:39
Ами разбирам те...Моят приятел у4и в София, аз- във Виена...Виждаме се на всяка 5-6 седмица...Или аз си идвам или той при мен...Знам, ужасно е...просто толкова ми липсва, но си пи6ем, говорим си, гледкаме се, смси и т.н., но това не може да измести това да го докосна или гу6на...Стискай зъби и това е! :wink:

06-03-2007, 13:40
v podobna situaciq sum i az s moq priqtel jiveem v razlichni gradove i ne se vijdsame nikak chesto no se opitvam da ne mislq za rastoqnieto vse pak se chuvame dosta chesto po telefona no ne e kato da sme zaedno :smt010 :smt012 :(

FunkyFresh
06-03-2007, 14:41
napulno sum suglasna s Vikitooo.Pogledni ot dobrata strana na ne6tata sega 6e ima6 4 meseca koito da prekarva6 s priqtelki dori nqma da razbere6 koga e minalo vremeto!

FelisDirus
06-03-2007, 16:26
v podobna situaciq sum i az s moq priqtel jiveem v razlichni gradove i ne se vijdsame nikak chesto no se opitvam da ne mislq za rastoqnieto vse pak se chuvame dosta chesto po telefona no ne e kato da sme zaedno :smt010 :smt012 :(

Аз дори и по телефона няма да го чувам... :smt010

06-03-2007, 16:33
Съвет: намери си друг :mrgreen: Не, сериозно: намери си друг!

FelisDirus
06-03-2007, 16:38
Съвет: намери си друг :mrgreen: Не, сериозно: намери си друг!

Ти луд/а ли си, бе?!
Много ти е забавно май, а?!

Намерила перфектния за мен човек, а тоя/тая ми разправя да си намирам друг.
Мре ми се, че го няма и полудявам от страх дали всичко ще е наред...

нямам думи просто...

BeBsItO
06-03-2007, 16:43
mili4ka da ti kaja gADjeto na nai dobrata mi fr e v amerika i ne sa se vijdali s meseci na red no vse o6te se obi4at i tq sa broi dnite dokato si doide,iz4akai go po dobre. neiniqt si jivee tam a tvoq e smao na brigada.....spoko si4ko e vazmojno ne se pritesnqvai:)

FelisDirus
06-03-2007, 16:45
mili4ka da ti kaja gADjeto na nai dobrata mi fr e v amerika i ne sa se vijdali s meseci na red no vse o6te se obi4at i tq sa broi dnite dokato si doide,iz4akai go po dobre. neiniqt si jivee tam a tvoq e smao na brigada.....spoko si4ko e vazmojno ne se pritesnqvai:)

Естествено, че ще го чакам.
Той е всичко за мен...

Просто цялата ситуация е адски отвратителна и се побъркам

06-03-2007, 16:48
Да ти кажа няма да го дочакаш... алтернативите са главно две - той да си намери друга или ти да си намериш друг... Факт.. след месец ще ми повярваш...

FelisDirus
06-03-2007, 16:55
Да ти кажа няма да го дочакаш... алтернативите са главно две - той да си намери друга или ти да си намериш друг... Факт.. след месец ще ми повярваш...

Изнервяш ме!
Защо говориш глупости?!

Къде ще си намира друга при положение, че е за 4 месеца там и е с приятели?
Не сме хлапета и не ходим от 1 седмица, а две години и половина почти.

Защо ми е друг при положение, че обичам него и той прави всичко за мен?
Пък и мога да ти кажа, че критериите ми за мъж са толкова високи, че едва ли друг може да ги покрие. Вероятността да си намеря някой е твърде малка.

И как пък досега сме се разделяли за месец (работих на морето) и нито съм кръшкала, нито сме късали?!

Дразня се, когато някой започне да говори ей така. От един пост веднага си си извадил/а изводите и знаеш за какво става дума, познаваш ни и двама, и вече ще ми кажеш едва ли не как стъпка по стъпка ще се развие живота ми, докато го няма.

Ай, сиктир!

Seducti0n
06-03-2007, 17:03
Здравей.Само мога да предполагам,колко трудно ти е в този момент.Въпреки всичко погледни на нещата от добрата страна.Това,че няма да се виждате 4 месеца може да направи за вбъдеще връзката ви още по-стабилна.Така далече един от друг всеки един от двама ви, ще усъзнае наистина колко много обича другия.Нормално е да ти е тъжно,да ти липсва,та нали го обичаш.Горе главата и не унивай времете ще мине бързо.А когато дойде момента той да се завърне отново в България-само мога да си представя какви целувки какво нещо ще става. :wink:

Presley
06-03-2007, 17:10
Естествено е да ти е мъчно,при положение че до момента не сте се раэделяли.Но е много важно човек да се научи да приема фактите.Ще се чувате....мисли си эа денят,в който ще се върне.А и от друга страна това е едно много хубаво иэпитание эа връэката ви.В повечето случаи единият кръшва или пък среща някой друг...ако при вас това не стане и след теэи 4 месеца раэдяла отново сте эаедно,доверието ви ще бъде по-силно.

06-03-2007, 17:29
Ами и със сестра ми беше така.. вече си пада по друг.. не знаеш колко време е 4 месеца.. особено без него.. А сестра ми наистина го обичаше много.. не бяха случайна двойка.. ще видиш. Ама ти си вярвай, че ей така сичко ще си върви. ИСкрено ти пожелавам късмет, дано да стане различно!

FelisDirus
06-03-2007, 17:54
Ами и със сестра ми беше така.. вече си пада по друг.. не знаеш колко време е 4 месеца.. особено без него.. А сестра ми наистина го обичаше много.. не бяха случайна двойка.. ще видиш. Ама ти си вярвай, че ей така сичко ще си върви. ИСкрено ти пожелавам късмет, дано да стане различно!

Хора - всякакви.

Това, че при сестра ти се е получило така, не означава, че и при мен ще е същото.

Защо пък да не си вярвам?

Що за мекотело ще бъда, ако просто зарежа всичко и тръгна по други?

Не мога да хвърля на вятъра толкова време от живота ми. И при това времето, когато съм била най-щастлива.

Не съм сигурна, че въобще разбираш за какво ти говоря...
Няма смисъл..

06-03-2007, 17:55
kolko mn hora imalo kato men , a az si misleh 4e sam samo az . moia priqtel zamina predi 3 sedmici za angliq i nie taka ne sme se delqli za 3 godini nito 1 pat za ni6to. mn e gadno , razbiram te i vuob6te ne moga da svikna sas 6ibanata misal 4e go nqma ,ama tarpi iz4akai si go toi 6te se varne i 6te e strahotno , ni6to nqma da se promeni ako se obi4ate mnogo daje 6te vi e o6te po hubavo :) na men mi e mn trudno su6to , imah bal i se porazseiah malko ama sega e ujasno , nqma da mine tolkova barzo no pak kato doide vreme da si idvat majete ni 6te badem nai 6tastlivite momi4eta na sveta :)))

asi_basi
06-03-2007, 18:00
Найстина е трудничко, връзка от разстояние е трудна, да не говорим когато като в вашия случай пък не сте се разделяли до сега...просто се опитай да си около приятелите си повечко и спдоели с някой за да ти олекне и съм сигурна че приятелите ти ще се опитат да ти помагат в този труден момент. Успех

FelisDirus
06-03-2007, 18:19
Благодаря ви много за разбирането.

SpOrTs_GiRl
06-03-2007, 18:44
мила.. знам какво ти е :( не съм се виждала с момчето, което обичам от повече от половин година.. ходихме малко повече от 2 год. и скъсахме, но аз мисля за него всеки ден.. знам какво ти е.. но все пак вие се разделяте за малко и после ще сте отново заедно.. мисли положително.. не се притеснявай - щом се обичате няма да има проблем.. ;)

PerfectStrang3r
06-03-2007, 19:23
Често ми се налага да заминавам .. вярно за не повече от 2 седмици, ама никога гаджето ми не приема нещата, както вие разсъждавате. Винаги ми се кара защо заминавам, защо съм толкова гаден, защо й го причинявам, как и било гадно. Нима на мен не ми е гадно. Ама, както и да е. Всичко минава и се преживява не се безпокой.. ако го обичаш ще го чакаш много повече от 4 месеца. Иначе разсейвай се .. учи излизай с приятели. Пиши ми писма, и-мейли, абе всико,каквото се сетиш. Бързо минава времето, когато си влюбен.

Диди
06-05-2007, 19:02
Cuddly и всички други мацки- разбирам ви, момичета, и аз съм така от днес. :( И аз сега пуснах тема, понеже не потърсих предварително подобна :-D
Та приятелят ми замина днес на студентска бригада в САЩ за 4 месеца. Последните дни бяхме все заедно, правихме страхотни неща, като в приказка. До днес тайно мислех, че повече съм привързана към него, отколкото го обичам.Но, ето, едва от няколко часа не е в България и вече едва ли не ме боли от липсата му. Ще се чуваме/виждаме по Скайп, ще си говорим всеки ден и... някакси не мога да си представя лятото без него. А ходим от зимата. Имам много приятели и приятелки, с които ще си изкарвам чудесно, обаче се чувствам малко по-сама.
Ще си чакаме мъжете заедно :)

krem4et0
06-05-2007, 19:24
С моя на 2 пъти не се бяхме виждали по 2 месеца и единият път знаех, че е в болница, ама наште не ме пускаха да отида, а и той не искаше да го гледам болен. сега и 2 секунди без него са ми мъка де, ама това е друга тема. нямахме много пари за телефони, чатехме си по 2-3 часа на всеки 2 седимици и си пишехме писма поне по 1 всяка седмица. бях свикнала с тази мисъл. важното е да има какво да броиш. както казва майка ми-броените дни бързо минават. и като казах майка ми-тя е чакала бща ми 2 години в казармата и прз това време не са се виждали или чували по телефона 18 месеца!!!!! само писма. А виж ги сега-31 години брак, 2 дъщери, 1 зет и 1 кандидат-зет :lol:

malkoto_sladur4e
06-05-2007, 19:34
Олееееее :( :( :( Моя приятел днеска замина на 300 км.... :smt010 :smt010 :smt010 Просто нз.,..не мога да дишам,плача нз нз ..не мога да говоря,незнам как ще издържа :( :( :( :smt010 :smt010 Искам при него Господи :( :( Днеска ми се обади 100 пъти и просто усетих,че и той не може без мен...мисли само за мен,просто нз искам гооооооооооооооооооооооо :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

06-05-2007, 19:52
malko_sladur4e koga 6te si idva pak pri teb

vivian
06-05-2007, 22:29
6te kaja,4e dosta vi zavijdam na vsi4ki,za6toto tova sa 4 meseca i posle 6te ste zaedno.
az avgust zaminavam za USA da u4a tam.to4no sled kato bqh polojila ujasni usiliq i postignah me4tata si se vliubih. :cry: :cry: :cry: umiram pri misalta,4e 6te sam tolkova dale4e i nqma da imam vazmojnostta da go pregarna i da go dokosna.i dvamata mn se obi4ame i ne mislq 4e 6te zahvarlim tazi prekrasna vrazka za nqkakav flirt.ujasno e.az zaminavam,no sarceto mi ostava tuk. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
i vse pak sam optimist,moje bi za6toto drugo ne mi ostava :cry: :cry: :cry: .....

a po temata sas sigurnost ni6to nqma da te izlekuva ot lipsata i bolkata,za6toto negovoto prisastvie do teb sega ne moje da bade zamesteno,no az sam sigurna 4e 6te se spravi6,kakto ti tak ai vsi4ki,koito se obi4at istinski.vse pak ako liubovta e istinska nqma granici!tezi 4 meseca 6te napravqt vrazkata vi o6te po-prekrasna.....