View Full Version : Вече не го обичам... :(
Ходя с едно момче жече 6 месеца ,дори незнам зашо започнах вразката вече и мисля че никога не сам исптвала нишо.През лятото ходих с момче ве което бях за парви път истински влюбена но тои ме изостави.Може би трагнах на пук на старото с сегшното ми гайе но вече не искам да сам с него а тои адски много ме обича пак и аз добре се преструвам не мога да му кайа просто еи така че искам да скасаме а немога вече моля ви помогнете :smt010 :smt010 :smt032 :smt064 :smt064 :smt117
cherinka
06-03-2007, 16:50
sori za pravopisa :oops:
Извинена си.
tirintina
06-03-2007, 16:57
Uh...milata tq dosta trydna sityaciq ...sednete i si pogovorete izqsnete vsi4ko kaji mu kak stoqt ne6tata i dano da te razbere ...makar 4e e mnogo trydno...uspeh
Uptown_soldier
06-03-2007, 17:02
Uh...milata tq dosta trydna sityaciq ...sednete i si pogovorete izqsnete vsi4ko kaji mu kak stoqt ne6tata i dano da te razbere ...makar 4e e mnogo trydno...uspeh
Съгласен съм. Това е едно добро решение.
:roll: mn lo6ooo ama mn .nz ne moga ti pomogna prosto ti sama trea mu kaje6 rano ili kanso kolkoto i da ti e trudno .uspeh
Много кофти положение.Постъпил си эле,че си тръгнала с него беэ да иэпитваш чувства,но няма да те съдя-всеки сам решава какво да прави.А и всеки греши!Може би ще ти е доста трудно да му приэнаеш,че не чувстваш нищо ,но трябва..!Това е най-доброто решение-кажи му,поговорете...ако не го направиш може би след време ще се скарате и ще свършите эле...!Опитай да му обясниш,надявам се да те раэбере!Лошото е ,че каэа ,че той те обича много и най-вероятно ще го нараниш.Но все пак най-добре му кажи.
Dead`Paladin
06-03-2007, 17:07
suglasen sum !!! ... no ako toi naistina mnogo te obicha i ako mu kajesh che vaobshte ne si go obichala.... toi shte te obvini che si go lagala ( a to e taka) ...... shte mu razbiesh surceto..... i v takiva sluchai tazi lubov kum teb koqto toi izpitfa e v1zmojno da se prevurne v omraza....taka che si pomisli dobre za tova koeto shte mu kajesh .... Yspeh ....
sori za pravopisa :oops:
По-скоро за липсата на такъв :mrgreen:
По темата: Кажи му чао и потърси нов. Обясни му ситуацията. Той ще те помисли за пълна кучка, ще се прави на интересен, ама по-добре от това да си с някого, с когот не искаш да си.
Spored men na teb 6te ti epo-lesno da mu kaje6 v Skype ili sas SMS,no tka stra6no mn 6te go narani6.Oba4e pri vsi4ki polojeniq trqbva da mu kaje6 istinata.
Много гадно постъпваш с него, лъжеш го, но явно на теб не ти пука.Гледаш само себе си.По-добре не го карай да живее в лъжа, а по-добре се разделете.
Gadna rabota!Kaji Mu istinata!Ili se opitai da go zaobichash!
Vikitooo
06-04-2007, 05:30
Prosto se nauchi da kazvash edno tvardo "NE"!Vav vsqko edno otnoshenie,koeto Ne ti haresva...vkluchitelno i lubovta :)